EQ 3

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

laty píše:
George píše:
A nešlo by ,když už jsme u toho i nastavit pokročilejší ovládání sumonnů,tj to co je v datadiscích?Narážím na zakázání kouzlení summonům,vzdálenost atd atd.Ti,co mají Archona jistě pochopí... :clover: :bigwink:
jj víceméně to myslím, ale asi nebudeme chtít po společnících aby kouzlili že? :) ale jo... to je vono.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Luelle

Příspěvek od Luelle »

mno napadlo mě.. jak máte vrpavo dole čas a taky datum..možná by bylo dobré, kdyby tam byl i rok.. já se ted po delí době zalogla za postavu, která nedávno porodila ale netušila jsem jak je to dítě staré :D jestli ho nakojit nebo poslat do školy :D
16? Tak to je v pohodě
drake127

Příspěvek od drake127 »

Luelle píše:mno napadlo mě.. jak máte vrpavo dole čas a taky datum..možná by bylo dobré, kdyby tam byl i rok.. já se ted po delí době zalogla za postavu, která nedávno porodila ale netušila jsem jak je to dítě staré :D jestli ho nakojit nebo poslat do školy :D
Na 90 % nelze, na kompas asi nejde sáhnout; rok ti sdělují astrální hodiny, které jsou roztroušené po světě.

Teď máme 1117.

Edit Labir: na 100%.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Luelle

Příspěvek od Luelle »

no jo jenže já jak jsem se logla, tak jsem byla u prvotního kamene..koplo mě to tam :D
16? Tak to je v pohodě
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Tak navrhuji dát k prvotnímu šutru astrální hodiny, aby i noví poutníci měli přehled o datu atd. :bigwink:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Luelle píše:mno napadlo mě.. jak máte vrpavo dole čas a taky datum..možná by bylo dobré, kdyby tam byl i rok.. já se ted po delí době zalogla za postavu, která nedávno porodila ale netušila jsem jak je to dítě staré :D jestli ho nakojit nebo poslat do školy :D
To je matka, co? :megalol:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Luelle

Příspěvek od Luelle »

ts... mám nový comp a tím pádem zeje deník postavy prázdnotou..
16? Tak to je v pohodě
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

:poster_offtopic:
To Luelle: máš PM
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Luelle

Příspěvek od Luelle »

mno..moje nová postava je desetileté dítě a já zjišťuji jak málo hraček EQ má :(
a třeba,že s povoláním jaké mám nemůžu mít dřevěný malý meč.. a jako dítě bych ho docela ráda měla..hmm mě to bude stát odbornost...

těch hraček by to chtělo víc... a co cract hračkářství? představte si postavu putujícího barda, který putuje od amfi až po hag hargol, vyrábí hračky a vyparáví pohádky dětem...to by bylo něco!
16? Tak to je v pohodě
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Luelle píše:mno..moje nová postava je desetileté dítě a já zjišťuji jak málo hraček EQ má :(
a třeba,že s povoláním jaké mám nemůžu mít dřevěný malý meč.. a jako dítě bych ho docela ráda měla..hmm mě to bude stát odbornost...

těch hraček by to chtělo víc... a co cract hračkářství? představte si postavu putujícího barda, který putuje od amfi až po hag hargol, vyrábí hračky a vyparáví pohádky dětem...to by bylo něco!
Vzhledem k tomu, kolik bylo dosud na EQ PC deti, tak byl pocet hracek naprosto adekvatni :bigwink:
Luelle

Příspěvek od Luelle »

cybermisa píše:
Luelle píše:mno..moje nová postava je desetileté dítě a já zjišťuji jak málo hraček EQ má :(

Vzhledem k tomu, kolik bylo dosud na EQ PC deti, tak byl pocet hracek naprosto adekvatni :bigwink:

já se v postavě dítětě našla..od ted hraju pořád a jenom děti :) je to neuvěřitelně parádní :)) a vezmi si..dětí bude přibývat.. jedna moje postava má miminko, které časem vyroste.. a chce další miminko... Kat už dítě má..a Mellisa se vdávala..tam taky bude dítě určitě..prostě se to tu množí chceme více hraček :) a třeba postava hračkáře by mě fakt bavila :)
16? Tak to je v pohodě
drake127

Příspěvek od drake127 »

*začne kašlat a něco počítá na prstech* Mno, brzy tu bude víc dětí než mágů. :bigwink: Ale to nevadí, moje děti si budou stejně hrát se svitky IGMS a multiternálním magionem, možná jim půjčím i ten Arnudenskej meč :biggrin:.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Máte tu dost DM a DS. Tak si řekněte o hračky jim.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Luelle píše:Mellisa se vdávala..tam taky bude dítě určitě..
lol :megalol: tak nějak :thumbsup: … teda spíš :thumbup:
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

zajímavý námět, toho by se mohl někdo chytnout... :huh: (a třeba přidat heště craft pantofláře a knoflíkáře a bůhvíčehoještě)

Karlíku, pocém... vem si bombónek *zachrchlá starší, shrbený pán a chmátne do pytlíku s krysím jedem* :chris:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Luelle

Příspěvek od Luelle »

labir píše:Máte tu dost DM a DS. Tak si řekněte o hračky jim.
no jo ale se vším otravovat DM.. a craft hračkáře by fakt byla velká věc :)
16? Tak to je v pohodě
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Tak hrát se to dá i ve hvězdičkách.

Stejně by asi nebyly modely .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Gran píše:Tak hrát se to dá i ve hvězdičkách.

Stejně by asi nebyly modely .)
To zname, postava ditete, level 6 wizard: *Jezdi si po Tirianu s drevenym autickem na dalkove telepticke ovladani*
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Uvedomujete si ze az tomu bude dvacet budou to jedny z nejsilnejsich postav na desce :megalol:
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
PAO_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAO_CZ »

Wendigo píše:Uvedomujete si ze az tomu bude dvacet budou to jedny z nejsilnejsich postav na desce :megalol:

No to sem si pravě uvědomoval :bigwink: , proto sem taky chtel aby ji bylo nejmene 16 ale luelle trvala na svém :biggrin: , taky kdyz si představím že se ji původně katrin vubec nechtělo hrát :rolleyes: a ted se od toho neodtrhne...
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Odpovědět