jj víceméně to myslím, ale asi nebudeme chtít po společnících aby kouzlili že? :) ale jo... to je vono.laty píše:A nešlo by ,když už jsme u toho i nastavit pokročilejší ovládání sumonnů,tj to co je v datadiscích?Narážím na zakázání kouzlení summonům,vzdálenost atd atd.Ti,co mají Archona jistě pochopí...George píše:…![]()
EQ 3
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Na 90 % nelze, na kompas asi nejde sáhnout; rok ti sdělují astrální hodiny, které jsou roztroušené po světě.Luelle píše:mno napadlo mě.. jak máte vrpavo dole čas a taky datum..možná by bylo dobré, kdyby tam byl i rok.. já se ted po delí době zalogla za postavu, která nedávno porodila ale netušila jsem jak je to dítě staré :D jestli ho nakojit nebo poslat do školy :D
Teď máme 1117.
Edit Labir: na 100%.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Tak navrhuji dát k prvotnímu šutru astrální hodiny, aby i noví poutníci měli přehled o datu atd. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
To je matka, co?Luelle píše:mno napadlo mě.. jak máte vrpavo dole čas a taky datum..možná by bylo dobré, kdyby tam byl i rok.. já se ted po delí době zalogla za postavu, která nedávno porodila ale netušila jsem jak je to dítě staré :D jestli ho nakojit nebo poslat do školy :D

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
mno..moje nová postava je desetileté dítě a já zjišťuji jak málo hraček EQ má :(
a třeba,že s povoláním jaké mám nemůžu mít dřevěný malý meč.. a jako dítě bych ho docela ráda měla..hmm mě to bude stát odbornost...
těch hraček by to chtělo víc... a co cract hračkářství? představte si postavu putujícího barda, který putuje od amfi až po hag hargol, vyrábí hračky a vyparáví pohádky dětem...to by bylo něco!
a třeba,že s povoláním jaké mám nemůžu mít dřevěný malý meč.. a jako dítě bych ho docela ráda měla..hmm mě to bude stát odbornost...
těch hraček by to chtělo víc... a co cract hračkářství? představte si postavu putujícího barda, který putuje od amfi až po hag hargol, vyrábí hračky a vyparáví pohádky dětem...to by bylo něco!
16? Tak to je v pohodě
Vzhledem k tomu, kolik bylo dosud na EQ PC deti, tak byl pocet hracek naprosto adekvatniLuelle píše:mno..moje nová postava je desetileté dítě a já zjišťuji jak málo hraček EQ má :(

cybermisa píše:Vzhledem k tomu, kolik bylo dosud na EQ PC deti, tak byl pocet hracek naprosto adekvatniLuelle píše:mno..moje nová postava je desetileté dítě a já zjišťuji jak málo hraček EQ má :(
já se v postavě dítětě našla..od ted hraju pořád a jenom děti :) je to neuvěřitelně parádní :)) a vezmi si..dětí bude přibývat.. jedna moje postava má miminko, které časem vyroste.. a chce další miminko... Kat už dítě má..a Mellisa se vdávala..tam taky bude dítě určitě..prostě se to tu množí chceme více hraček :) a třeba postava hračkáře by mě fakt bavila :)
16? Tak to je v pohodě
-
- Kontaktovat uživatele:
zajímavý námět, toho by se mohl někdo chytnout...
(a třeba přidat heště craft pantofláře a knoflíkáře a bůhvíčehoještě)
Karlíku, pocém... vem si bombónek *zachrchlá starší, shrbený pán a chmátne do pytlíku s krysím jedem*

Karlíku, pocém... vem si bombónek *zachrchlá starší, shrbený pán a chmátne do pytlíku s krysím jedem*

"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak hrát se to dá i ve hvězdičkách.
Stejně by asi nebyly modely .)
Stejně by asi nebyly modely .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Uvedomujete si ze az tomu bude dvacet budou to jedny z nejsilnejsich postav na desce 

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Wendigo píše:Uvedomujete si ze az tomu bude dvacet budou to jedny z nejsilnejsich postav na desce
No to sem si pravě uvědomoval

Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.