Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
moc moc moc bych chtěl poděkovat DS Ayumi dofám že to píšu správně :) zažil jsem už jí několikrtá a je fakt výborná, dnes mi udělala velkou radost, ojedinělým zážitkem, nebudu psát čím ale tohle jsem tu nezažil a moc se mi to líbí, opravdu smekám klobouk, v budoucnu možná řeknu jestlu budu moci? co se stalo :)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
chtěl bych poděkovat Piti za dnešní povedený qest dost lidí mě tam NAS*ALO
//edit
dále bych chtěl "poděkovat" několika hráčům za to jak se projevili díky za záchranou výpravu která se lehce zvrhla v loot v qestu ztracených pěněz přemýšlejte někdy trochu jak by jednala postava třeba ve vztahu bratr a sestra
a ted se omlouvám všem kterým přijde tenhle příspěvek bezpředmětný a OT
edit2// prosím reakce příslušných hráčů do PM at nespamujem
//edit
dále bych chtěl "poděkovat" několika hráčům za to jak se projevili díky za záchranou výpravu která se lehce zvrhla v loot v qestu ztracených pěněz přemýšlejte někdy trochu jak by jednala postava třeba ve vztahu bratr a sestra
a ted se omlouvám všem kterým přijde tenhle příspěvek bezpředmětný a OT
edit2// prosím reakce příslušných hráčů do PM at nespamujem
Naposledy upravil(a) sciorp dne 4. 4. 2008 19.24, celkem upraveno 3 x.
PODPIS
-
Jojo pěkná zábava ale je fakt škoda těch peněz
děkuju Ayumi. Posledni dobou je hra opravdu oživená díky vsech DM a DS diky
jen tak dál 

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za zpestření zcela banálního výletu 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
já děkuji někomu :) z DM/DS nevím fakt kdo to byl za prověření mé Ryty a i já se díky tomu poučil, prima zpestření také vcelku banálního výletu :)
Tak jak začít, mno když jsem si ráno ve tři odpoledne, potom co jsem vstal, rozpustil kocovine půl litrem kafe a sprchou tak jsem se najedl a lognul. Hrál jsem si tak pro sebe a nečekal nic závratného, potom jsem se vypravil na oslavu, už jenom cesta lodí byla velice příjemná díky oběma spoluplavitelům cesta na oslavu a oslava samotná můj dík patří všem zůčastněným bez výhrady, Hlavně však Piti a spolku spiklenců v salonku, potom brachům (tím se jim omlouvám za spoždění) za večerní hru a hlavně za to jakým způsobem se chytli toho hloupýho nápadu co mě přepad po popostrčení od Psance, Za dnešek prostě jeden velký DÍK 
edit// pro psance: PM

edit// pro psance: PM
PODPIS
no já bych chtěl taky poděkovat za dnešní hru a oslavu bylo to moc prima a můj avatárek se chudák celá opila a pak trošku řádila no holt hobití silné pivečko *žuchla na zadek* jo a v tom salonku byla velká sranda hlavně jak Tharek sežral ten dort a pak ty řeči kolem toho to sem se fakt gebil od ucha k uchu, a panu co dělal ohnostroj a za překvápko díky nemu na ceste do Tyrianu atd. atd. prostě díky zase kopec zábavy ve hře
-
- Kontaktovat uživatele:
poděkování
A všichni ! PITI, PITI, PITI *skanduje* a tleskáme ! Díky za příjemný nedělní večer 

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
k tomu se plně připojuji...Nikdy na tebe nezapomene!Braenn píše:Tak... jedno velké a bezezbytku zasloužené poděkování hráči Safiry Isil - za to, jak nádherně dokázal sehrát i scény, co mu asi vůbec nebyly po chuti. Všechna čest.
Za to věnujem Safíkovi i nadále stálý přísun péče, lásky a naší neutuchající pozornosti![]()

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
-
- Kontaktovat uživatele:
já děkuju vám ;) dlouho sem si takhle nezahrálAkira píše:k tomu se plně připojuji...Nikdy na tebe nezapomene!Braenn píše:Tak... jedno velké a bezezbytku zasloužené poděkování hráči Safiry Isil - za to, jak nádherně dokázal sehrát i scény, co mu asi vůbec nebyly po chuti. Všechna čest.
Za to věnujem Safíkovi i nadále stálý přísun péče, lásky a naší neutuchající pozornosti![]()