MM5M

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

drake127

Příspěvek od drake127 »

kokosak píše:drake: je fakt, že Áda je extremně tento.… přemýšlivej. :bigwink: A upřímně... když "mlčí", nepůsobí přátelským dojmem, spíše neutrálním. Spoň na mě jako hráče tedy. Bez ohledu na to, co má, nebo nemá v popisku - kolikrát se koukáš na popis postavy co znáš?
Jestli to nebude tím, že čím déle Bert tráví v Ezově přítomnosti, tím více je psychicky unavenější. :bigwink:

Hra samotná má samozřejmě vždycky přednost, jakýkoliv popis tuto jen doplňuje, když je to na místě, ne naopak.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Akira

Příspěvek od Akira »

kokosak píše:Wen: nějakou chvíli potkávám postavu, která je věčně vysmátá. A víš, jak to poznám? Protože je *směje se* jako první co vidím. Mám pocit, že jsem si ji ještě neovočkoval, takže popis nevím... a stejně ji mám v hlavě jako vychechtanou osobu (někdy s tím pěkně leze na nervy;)

drake: je fakt, že Áda je extremně tento.… přemýšlivej. :bigwink: A upřímně... když "mlčí", nepůsobí přátelským dojmem, spíše neutrálním. Spoň na mě jako hráče tedy. Bez ohledu na to, co má, nebo nemá v popisku - kolikrát se koukáš na popis postavy co znáš?
na popis postavy se podívám jednou maximálně dvakrát...pak už si ji v hlavě uchovávám a představy se přizpůsobují částečně podvědomému pospisu spojenému s postavou, *reakcím a chování* a aktuálním okolnostem.

popis toho, že má akira místo obličeje chrámovou fresku proto píšu jenom pro postavy, které potkám poprvé...věřím, že ostatní si to uvědomují, případně si to čas od času připomenou *pohladí si prsty tetování na tváři* *zvedne koutek a hadi se pohnou*….
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Akira píše:popis toho, že má akira místo obličeje chrámovou fresku proto píšu jenom pro postavy, které potkám poprvé...věřím, že ostatní si to uvědomují, případně si to čas od času připomenou *pohladí si prsty tetování na tváři* *zvedne koutek a hadi se pohnou*….
To je zajímavý, nic proti ale já nemám ani ánung o tom že má chrámovou fresku na obličeji :)
Takže asi je lepší mít v popisu uplnou blbost než nic.
Souhlas s tím že dlouhej popis není uplně košér, vzhledem k tomu že na to není čas číst ve hře :)
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Já vím, že má na obličeji chrámovou fresku, ale nejsem si úplně jist, co je tím myšleno =P
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Akira

Příspěvek od Akira »

George píše:
Akira píše:popis toho, že má akira místo obličeje chrámovou fresku proto píšu jenom pro postavy, které potkám poprvé...věřím, že ostatní si to uvědomují, případně si to čas od času připomenou *pohladí si prsty tetování na tváři* *zvedne koutek a hadi se pohnou*….
To je zajímavý, nic proti ale já nemám ani ánung o tom že má chrámovou fresku na obličeji :)
Souhlas s tím že dlouhej popis není uplně košér, vzhledem k tomu že na to není čas číst ve hře :)
jestli to nebude tím, že se s tvojí postavou nestýkám..dokonce, kdybych nepotkal ted tvoji novou, tak ani nevím co hraješ...sry, ale kamínky nesbírám, takže nevím, kde bych tě potkal
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Akira píše:
George píše:
jestli to nebude tím, že se s tvojí postavou nestýkám..dokonce, kdybych nepotkal ted tvoji novou, tak ani nevím co hraješ...sry, ale kamínky nesbírám, takže nevím, kde bych tě potkal
Hmm to je zvláštní, a já myslel že sem tě potkal..a potkávám pořát :megalol:
Sry, ale kamínky nesbírám, takže vzhledem k tomu že to s těma kamínkama bylo trochu útočný, tak stěr.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Akira

Příspěvek od Akira »

George píše:
Akira píše:
George píše: To je zajímavý, nic proti ale já nemám ani ánung o tom že má chrámovou fresku na obličeji :)
Hmm to je zvláštní, a já myslel že sem tě potkal..a potkávám pořát :megalol:
Sry, ale kamínky nesbírám, takže vzhledem k tomu že to s těma kamínkama bylo trochu útočný, tak stěr.
to tě zklamu..ale chlapče..ty mě nemužeš "stěr"
každopádně myslím, že není na programu moje prázdá kolonka (btw. kdyby jsi si četl detailní popisy na foru, jistě by ses dočetl i něco k popis)..ale "hlouposti" psané do popisu..(nic osobního..pojem vyšisované svaly se mi fakt líbí)..a obecné pojednání o tom co je a co není vhodné
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Já jsem u jedné svojí postavy vyřešil popis jednoduše. Napsal jsem tam to co se pravděpodobně s časem nezmění a pod popis jsem přidal:

* Více na FORU *

Tohle řeší dost. Kdo nečte forum a chce vědět přesnější popis musí na forum. Kdo ho čte .. klik klik a je tam. Není potřeba update ve hře. Můžete si vesele editovat popis, jen na to v příslušném topiku upozorníte. Kdo pravidelně čte forum, ten se podívá a je v aktuálním obraze.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Taury píše:Já jsem u jedné svojí postavy vyřešil popis jednoduše. Napsal jsem tam to co se pravděpodobně s časem nezmění a pod popis jsem přidal:

* Více na FORU *

Tohle řeší dost. Kdo nečte forum a chce vědět přesnější popis musí na forum. Kdo ho čte .. klik klik a je tam. Není potřeba update ve hře. Můžete si vesele editovat popis, jen na to v příslušném topiku upozorníte. Kdo pravidelně čte forum, ten se podívá a je v aktuálním obraze.
Na druhou stranu... tím nemůžeš hráči, který se s tvou postavou potká prvně, říci právě ty věci, které jsou na fóru a on je zjistí až dodatečně...
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

The_Balrog píše:
Taury píše:Já jsem u jedné svojí postavy vyřešil popis jednoduše. Napsal jsem tam to co se pravděpodobně s časem nezmění a pod popis jsem přidal:

* Více na FORU *

Na druhou stranu... tím nemůžeš hráči, který se s tvou postavou potká prvně, říci právě ty věci, které jsou na fóru a on je zjistí až dodatečně...
Jde o to že tam je popis kterej se nemění a podrobnější máš na foru. Když se s tebou baví může si je během toho dohledat.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Potrefená husa nejvíc kejhá, tím chci říct, že přidám taky svojí trošku.

Moji hlavní postavu znáte snad všichni (neboť jakožto druid je na u 90% postav na TO KILL listu :megalol: ) a jestli jste ho někdy "omrkli", tka si všimnete trapného rasového popisku. :biggrin: . Je tomu tak, protože je to vlastně moje druhá postava, u první jsem naivně do popisu napsal historii a tedy u Larga jsem to nechal být, když jsem si všiml, že to tam má dost lidí. Za relativně dlouhý čas, když jsem věděl, že s Largem už neseknu, jsem začal pracovat na jeho detailním popisu - na základě mé představy a toho co jsem prozradil ve hře. Výsledek je ke čtení na fóru. Nechtěl sjem dál obtěžovat DM upravováním popisu postavy, když je to na fóru a momentálně už jen čekám na EQ3 a možnost změny popisku. Do nového popisku sepíšu hlavně vzhled samotné postavy - bez ohledu na oblečení nebo vybavení, i když možná i to vybavení - bude záležet na možnostech při úpravě vzhledu.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Odpovědět