Ne. Zapomínáš na výpočet pravděpodobnosti úmrtí postavy. Po nalogování na druhou stranu bys pak jen dostal vygenerované info kde tě co zabilo. :)The_Balrog píše:Podle mne by měla postava kromě zkušeností také dostávat za svou nepřítomnost průměrnou výplatu ve velikosti jejího průměrného přijmu za poslední IC měsíc, k tomu by se jí měly odečítat zlaťáky za jídlo (pokud žádné nemá, samozřejmě by strádala a umírala hlady) a samozřejmě i za opravy šatů, vybavení a zbraní.
Pak by se nám tu všem žilo úplně nádherně a byli bychom úžasně spokojení.
No ne?
Souhlasím s Kokosákem že je nějaké vyrovnávání XP nesmysl. Zamyslete se nad tím, kam to v životě dotáhli vaši spolužáci ze základky. No nejsou občas ty nůžky nefér? :D
Co vlastně chybí postavě na nižší úrovni? Dobře zahraná postava dokáže i na prvním lvl zahnat postavu 12+ na útěk. Nebo si získat její respekt.. Byl jsem při nejednom případě. Začlenění do společnosti na úrovni také závislé není, tak k čemu to.. Maximálně pro CvC nebo zabíjení nestvůr. A pro to už se holt ta postava musí hrát. Přijde mi ale rozumnější, pokud nemám dost času, hrát nějaký méně bojový charakter.