Ale no tak, tak hrozné to divadlo snad nebylo, ne?
Jinak já děkuju Artovi, že jsme se konečně po letech sešli a především za tu srandu na rozloučenou, jen hádám, že zítra už mě tolik bavit nebude. :-)
A Darmonlorovi za to celodenní nahánění a návštěvu. Takhle se mají hledat lidi pomocí NPC, ne že se člověk zeptá Svačinky a čeká, že Svačinka vysype z rukávu můj kalendář akcí na měsíc dopředu.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Díky za všem za občasné noční zpestřování jinak stereotypních IC nocí ("autozábavu" jsem vyčerpal po OOC týdnu) a zároveň se omlouvám Serinkovi...i když nevěřím, že to v jeho hlavičce zanechalo nějaký "trvalý" otisk ...doufám, že mu to Jája nějak přeloží .
Díky hlavně Kat a Hyrdanovi, kteří mi svým questem zpestřili jinak nudný den v TIrianu, také Adalbertovi, který mě pěkně prohnal po desce a nejednou mě při tom dostal parádní reakcí NPC (ta namyšlená, přidrzlá studentka na MUNI byla prostě dokonalá, vidím že má Bert vyložený "Fanklub" :D). No a samozřejmě také Zelovi (Počkejte až to Amelie zjistí, to bude držková! Zainteresovaní vědí.),
Ty díky patří jen Frynovi, já se na jeho questu pouze vezu. No sem zvědavá jak to dopadne
Každopádně, kromě Zelga, Amelie a Akiry dík všem postavám, které Kat potkala cestou do Tirianu (a že byla sakra dlouhá), a nenechaly jí chcípnout, vykrvácet nebo ji jednoduše nedorazily. Věřím že leckdo by byl přinejmenší v pokušení Skoro jí to zvedlo názor o lidech
Každopádně, kromě Zelga, Amelie a Akiry dík všem postavám,
tahle věta zní fakt super dost mě pobavila
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
jsem rád, že jsem první...ale rozhodně patří ode mně obrovský obdiv a dík za včerejší večer všem zúčastněným. Ještě o něco větší obdiv a dík patří Hyrdanovi a Kat. Neumím moc děkovat, ale tady je to na místě. (i když se všechno tak zamotalo)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Já se také přidám. Zmatek, panika, psychický tlak... Komu pomůžu dřív? Koho držet dál od koho? Dítě pláče... Člověk skoro lituje že má tak silnou vůli.. Jak by bylo jednoduché zhroutit se a vkročit do pohodlné náruče šílenství.
Tenhle autoquest je jednoznačně jeden z nejlepších které jsem na desce zažil, ne kvůli námětu, který je jednoduchý, ale kvůli účinkujícím. Jejich hra a atmosféra kterou vytvořili mě včera absolutně přikovala k monitoru a ještě teď musím přemýšlet co se to tam vlastně všechno stalo... Takže, všem které jsem včera večer potkal, díky.
Vazne moc pekne jen skoda toho padu serveru, jeste jsem potreboval odehrat jednu straaasne dulezitou ale rychlou vec a v tom lup ho Kazdopadne kuju moc, ze ste me zapojili, jsem desne zvedavy, jak to vsechno dopadne
No.. tak konečně jedno velké a souhrnné poděkování za včerejšek.
Spousty drobných příběhů odehrávajících se na malém prostoru. Dost propojených postav, aby vedlejší linie nezanikly, nečekaná objevení a emoce ze všech stran... Někdy v půlce hry se mi postava vytrhla a napůl bez sebe převzala vedení. K dokonalé Comedii del´Arte už chyběl snad jen návrat ztraceného syna a hrdinka v mužském převleku
Takže, díky všem co do toho přidali kus svého vlastního příběhu a hlavně Frynovi, který to celé odstartoval, řídil a vedl. Myslela jsem, že děj vygradoval už předevčírem, ale.. včerejšek dokázal opak.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 20. 5. 2008 9.26, celkem upraveno 1 x.
Já dík za čaj a sušenky.. A také Valery a Clé za zážitky posledních dnů. A samozřejmě události kolem Kat a Hyrdana.. to je síla, byť Serin jen přicmrndává a tím nemá všechny informace.
PS: A nechejte těch intelektuálních debat v jeho přítomnosti, už jsem s ním vyplácal všechen příděl hodů na INT na tento rok a to je IG teprve jeho začátek.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Mno... dneska jsem si říkal že se budu učit a na EQ se neukážu, nakonec jsem byl rád že tomu tak nebylo. Strašně jsem se jako hráč chlámal když jsem nechal dvě babský postavy spolu at si samy pokecají... obě se tvářili vyplašeně a koukali po sobě trochu.… no... opatrně? A pak taky jednomu ,,šaškovi´´ co vždy něco zkomolí a pak z toho vyjde něco jiného.
Din, Nyaro, Albra... Bavil jsem se... a bavilo mě vás ,,poštuchovat a trápit´´?
anurin píše:Mno... dneska jsem si říkal že se budu učit a na EQ se neukážu, nakonec jsem byl rád že tomu tak nebylo. Strašně jsem se jako hráč chlámal když jsem nechal dvě babský postavy spolu at si samy pokecají... obě se tvářili vyplašeně a koukali po sobě trochu.… no... opatrně? A pak taky jednomu ,,šaškovi´´ co vždy něco zkomolí a pak z toho vyjde něco jiného.
Din, Nyaro, Albra... Bavil jsem se... a bavilo mě vás ,,poštuchovat a trápit´´?
No já jsem si říkala, že si tuhle schválnost užíváš Ale tak nakonec přežily jsme to spolu ve zdraví :)