Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Hele, po Serinovi nic jiného chtít nemůžeš.. Před takové složité věci jej postavíš.. :blush: Zastřelit to nejde.. Pokácet také ne.. :bleh: :bigwink:
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

vcelku "dík" za dnešní hru a utvrzení několika věcí :(
PODPIS
drake127

Příspěvek od drake127 »

Ale no tak, tak hrozné to divadlo snad nebylo, ne?

Jinak já děkuju Artovi, že jsme se konečně po letech sešli a především za tu srandu na rozloučenou, jen hádám, že zítra už mě tolik bavit nebude. :-)

A Darmonlorovi za to celodenní nahánění a návštěvu. Takhle se mají hledat lidi pomocí NPC, ne že se člověk zeptá Svačinky a čeká, že Svačinka vysype z rukávu můj kalendář akcí na měsíc dopředu.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Díky za všem za občasné noční zpestřování jinak stereotypních IC nocí ("autozábavu" jsem vyčerpal po OOC týdnu) a zároveň se omlouvám Serinkovi...i když nevěřím, že to v jeho hlavičce zanechalo nějaký "trvalý" otisk :clover: :megalol: :megalol: ...doufám, že mu to Jája nějak přeloží :megalol: :megalol: :megalol: .
Obrázek
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Díky hlavně Kat a Hyrdanovi, kteří mi svým questem zpestřili jinak nudný den v TIrianu, také Adalbertovi, který mě pěkně prohnal po desce a nejednou mě při tom dostal parádní reakcí NPC (ta namyšlená, přidrzlá studentka na MUNI byla prostě dokonalá, vidím že má Bert vyložený "Fanklub" :D). No a samozřejmě také Zelovi (Počkejte až to Amelie zjistí, to bude držková! Zainteresovaní vědí.),
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Darmonlor píše: (…)
Ty díky patří jen Frynovi, já se na jeho questu pouze vezu. No sem zvědavá jak to dopadne
Každopádně, kromě Zelga, Amelie a Akiry dík všem postavám, které Kat potkala cestou do Tirianu (a že byla sakra dlouhá), a nenechaly jí chcípnout, vykrvácet nebo ji jednoduše nedorazily. Věřím že leckdo by byl přinejmenší v pokušení Skoro jí to zvedlo názor o lidech :shades:
Akira

Příspěvek od Akira »

Braenn píše:
Darmonlor píše: (…)
Každopádně, kromě Zelga, Amelie a Akiry dík všem postavám,
tahle věta zní fakt super :bigwink: :bleh: dost mě pobavila :megalol: :megalol:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
drake127

Příspěvek od drake127 »

Díky za návštěvy, mám rád návštěvy.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Just

Příspěvek od Just »

Taky mam rád návštěvy, hlavně ty co si rády hrajou :bleh:
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Neubráním se jednomu velkému poděkování za včerejšek. Opravdu díky všem, kteří tohle se mnou sehrávají, především pak Braenn.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

mno díky "staré Gardě" snad se budete vobjevovat častějc
PODPIS
Akira

Příspěvek od Akira »

jsem rád, že jsem první...ale rozhodně patří ode mně obrovský obdiv a dík za včerejší večer všem zúčastněným. Ještě o něco větší obdiv a dík patří Hyrdanovi a Kat. Neumím moc děkovat, ale tady je to na místě. (i když se všechno tak zamotalo)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Já se také přidám. Zmatek, panika, psychický tlak... Komu pomůžu dřív? Koho držet dál od koho? Dítě pláče... Člověk skoro lituje že má tak silnou vůli.. Jak by bylo jednoduché zhroutit se a vkročit do pohodlné náruče šílenství.

Tenhle autoquest je jednoznačně jeden z nejlepších které jsem na desce zažil, ne kvůli námětu, který je jednoduchý, ale kvůli účinkujícím. Jejich hra a atmosféra kterou vytvořili mě včera absolutně přikovala k monitoru a ještě teď musím přemýšlet co se to tam vlastně všechno stalo... Takže, všem které jsem včera večer potkal, díky.
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Jej... ja věděl že sem na něco zapomněl:

Moc pěkne :good:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Vazne moc pekne :clover: jen skoda toho padu serveru, jeste jsem potreboval odehrat jednu straaasne dulezitou ale rychlou vec a v tom lup ho :ermm: Kazdopadne kuju moc, ze ste me zapojili, jsem desne zvedavy, jak to vsechno dopadne :clover: :biggrin:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

No.. tak konečně jedno velké a souhrnné poděkování za včerejšek.
Spousty drobných příběhů odehrávajících se na malém prostoru. Dost propojených postav, aby vedlejší linie nezanikly, nečekaná objevení a emoce ze všech stran... Někdy v půlce hry se mi postava vytrhla a napůl bez sebe převzala vedení. K dokonalé Comedii del´Arte už chyběl snad jen návrat ztraceného syna a hrdinka v mužském převleku

Takže, díky všem co do toho přidali kus svého vlastního příběhu a hlavně Frynovi, který to celé odstartoval, řídil a vedl. Myslela jsem, že děj vygradoval už předevčírem, ale.. včerejšek dokázal opak.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 20. 5. 2008 9.26, celkem upraveno 1 x.
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Já dík za čaj a sušenky.. A také Valery a Clé za zážitky posledních dnů. A samozřejmě události kolem Kat a Hyrdana.. to je síla, byť Serin jen přicmrndává a tím nemá všechny informace.

PS: A nechejte těch intelektuálních debat v jeho přítomnosti, už jsem s ním vyplácal všechen příděl hodů na INT na tento rok a to je IG teprve jeho začátek. :biggrin: :helpsmilie:
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
anurin

Příspěvek od anurin »

Mno... dneska jsem si říkal že se budu učit a na EQ se neukážu, nakonec jsem byl rád že tomu tak nebylo. Strašně jsem se jako hráč chlámal když jsem nechal dvě babský postavy spolu at si samy pokecají... obě se tvářili vyplašeně a koukali po sobě trochu.… no... opatrně? A pak taky jednomu ,,šaškovi´´ co vždy něco zkomolí a pak z toho vyjde něco jiného.

Din, Nyaro, Albra... Bavil jsem se... a bavilo mě vás ,,poštuchovat a trápit´´? :diablo:
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

anurin píše:Mno... dneska jsem si říkal že se budu učit a na EQ se neukážu, nakonec jsem byl rád že tomu tak nebylo. Strašně jsem se jako hráč chlámal když jsem nechal dvě babský postavy spolu at si samy pokecají... obě se tvářili vyplašeně a koukali po sobě trochu.… no... opatrně? A pak taky jednomu ,,šaškovi´´ co vždy něco zkomolí a pak z toho vyjde něco jiného.

Din, Nyaro, Albra... Bavil jsem se... a bavilo mě vás ,,poštuchovat a trápit´´? :diablo:
No já jsem si říkala, že si tuhle schválnost užíváš :bleh: Ale tak nakonec přežily jsme to spolu ve zdraví :)

Díky moc za dnešek všem a Artovi :)
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Učitě ohromný dík Artovi za Q.
Díky Nyaro za báječnou spoluúčast a dvojici Albra a Roran za dohru. Dnes to byl zase jeden skvělý den na EQ.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Odpovědět