Jidlo privezu tak leda co pred odjezdem koupim tu v Brne... klidne muzem koupit neco na hromadny gril nez dojede pretizena vosicka
Víkendová slezina kdesi v divočině
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Takže update. Já jedu na 99,9%(přírodní katastrofy) a na 100% vozítkem. Předpokládám odjezd kolem 16,00 v F-M. Je-li zájem, tak mám kombi, takže může ledasco vyzvednout. Takže volná kapacita je 3 osoby a náklad :o) Trasa bude zřejmě F-M - Prostějov a pak na Boskovice, ale můžu nějak změnit (teda přes Prahu nejedu :o) Kdyžtak napište příjezdy vlakem do okolních stanic, vyzvednu vás na nádražích či zastávkách. Orientační nesmysl a mapu a GPS mám :o))
Co se týká jídla a pití, beru pouze lahvinku ovocného destilátu. Jinak dle domluvy, můžu požádat máti, ať naloží nějakou flákotu do láku. Mám narozeniny a je třeba kout železo, dokud je žhavé a máti ochotná :o))
Tolik mé plány.. Akiro, jestli chceš pomoct s bečkou? *tázavě se podívá do Přerova*
Co se týká jídla a pití, beru pouze lahvinku ovocného destilátu. Jinak dle domluvy, můžu požádat máti, ať naloží nějakou flákotu do láku. Mám narozeniny a je třeba kout železo, dokud je žhavé a máti ochotná :o))
Tolik mé plány.. Akiro, jestli chceš pomoct s bečkou? *tázavě se podívá do Přerova*
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Tak pokud tam na chate mate jeste nejaky misto volny, tak dorazim take. Nevim sice jeste jestli to stihnu uz v patek ,ale prinejhorsim bych dorazil nekdy v sobotu kolem poledni. Pojedu autem takze klidne muzu vzit nekoho sebou.
Soudek pivka vemu taky aby tam bylo aspon nejaky "pivo" protoze pocitam ze tam u vas se prodavaj jen nejaky ty moravsky nahrazky
Soudek pivka vemu taky aby tam bylo aspon nejaky "pivo" protoze pocitam ze tam u vas se prodavaj jen nejaky ty moravsky nahrazky
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
bude prej ZUbrLibra píše:Tak pokud tam na chate mate jeste nejaky misto volny, tak dorazim take. Nevim sice jeste jestli to stihnu uz v patek ,ale prinejhorsim bych dorazil nekdy v sobotu kolem poledni. Pojedu autem takze klidne muzu vzit nekoho sebou.
PODPIS
Takže:
za pivo se vyrovnáme na místě...jednám o slevě.
co se týče další bečky, nenaložím už do auta, bezu jednu 50 a chladák, takže pokud nekdo chce vemte (asi by měla být stejná žehlička na uzávěr jako je u zubra i na jiný bečky, případně zjistěte).
víno piju já i kačka
maso jím, nejsem býložravec, takže ano Braenn s náma počítej.
Libra: nemel a přijed, dlužíš mi tolik panáků, že tě to bude stát půl zahraniční výplaty
Photter: ty taky nemel a přijeď...kačce dlužíš jízdu na babetě...
za pivo se vyrovnáme na místě...jednám o slevě.
co se týče další bečky, nenaložím už do auta, bezu jednu 50 a chladák, takže pokud nekdo chce vemte (asi by měla být stejná žehlička na uzávěr jako je u zubra i na jiný bečky, případně zjistěte).
víno piju já i kačka
maso jím, nejsem býložravec, takže ano Braenn s náma počítej.
Libra: nemel a přijed, dlužíš mi tolik panáků, že tě to bude stát půl zahraniční výplaty
Photter: ty taky nemel a přijeď...kačce dlužíš jízdu na babetě...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Tak už to sem hodím oficiálně. Pokud se nestane opravdu něco nepředvídatelného, tak dorazím. Teď jen řeším způsob dopravy na místo (na kolo to vypadá docela z ruky). Vyjížděl bych z Moravskoslezského kraje, takže jestli by se někdo přidal (nebo ještě lépe já mohl přidat do nějakého vozítka), tak ať mi hodí PM a domluvíme se. Ohledně jídla je mi to docela jedno, nebudu se bránit nakoupení něčeho na gril, stejně tak si klidně vystačím i s tím co si dovezu. Pití můžu taky nějaké nabrat, ale opravdu toho nebudu tahat nějak moc.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
domluv se s Jajou..jede z frýdku..nebo pístkuFryn píše:Tak už to sem hodím oficiálně. Pokud se nestane opravdu něco nepředvídatelného, tak dorazím. Teď jen řeším způsob dopravy na místo (na kolo to vypadá docela z ruky). Vyjížděl bych z Moravskoslezského kraje, takže jestli by se někdo přidal (nebo ještě lépe já mohl přidat do nějakého vozítka), tak ať mi hodí PM a domluvíme se. Ohledně jídla je mi to docela jedno, nebudu se bránit nakoupení něčeho na gril, stejně tak si klidně vystačím i s tím co si dovezu. Pití můžu taky nějaké nabrat, ale opravdu toho nebudu tahat nějak moc.
jinak Libra říkal, že vezme taky soudek...
kokosak píše:Pokud se lidi neodvolaj, berem seznam s prvni stranky jako zavazny![]()
Jidlo privezu tak leda co pred odjezdem koupim tu v Brne... klidne muzem koupit neco na hromadny gril nez dojede pretizena vosicka
pffff...stříbrná sršeň je dravec
no já mám nakonec v pátek volno, takže to vypadá že se připojím k trpasličí dvojici v brzkém odjezdu (jen žádné trenky, pánové :))
Tím se uvolnilo jedno místo na cestu tam v tom čemsi stříbrném...
Jídlo ještě do té středy promyslím. Minimálně pátek, co se soboty týče - Nedvědice nejsou tak malé, aby se případně nedalo dohromady nakoupit v místních obchodech a k tomu se dá vždycky uvařit na oběd něco jednoduchého typu brgůl. Zatím v řešení. Případný dovoz vlastního jídla (photter) domlouvat spíše s majiteli Bobíků a Sršáňů.
Peníze předem ne, na to už je pozdě, hrubý odhad i s/bez jídla se tu objeví
Tím se uvolnilo jedno místo na cestu tam v tom čemsi stříbrném...
Jídlo ještě do té středy promyslím. Minimálně pátek, co se soboty týče - Nedvědice nejsou tak malé, aby se případně nedalo dohromady nakoupit v místních obchodech a k tomu se dá vždycky uvařit na oběd něco jednoduchého typu brgůl. Zatím v řešení. Případný dovoz vlastního jídla (photter) domlouvat spíše s majiteli Bobíků a Sršáňů.
Peníze předem ne, na to už je pozdě, hrubý odhad i s/bez jídla se tu objeví
tzn. že máme jet nahatý? nebo co? hé?Braenn píše: (jen žádné trenky, pánové :))
myslíš že bude někdo v sobotu jít někam nakoupit?Braenn píše: aby se případně nedalo dohromady nakoupit v místních obchodech
//a ted vážně, jelikož pojedu z Prahy žlutáskem tak je nemožný abych vezl nějaký jídlo, je samosebou reálný něco nakoupit v "město vidím veliké kde sedí muž a brněj ho nohy" to jo to by šlo ale musím ráno ještě v práglu na nějaký uřady takže počítám do brna dojedu tak kolem 2 možná dřív
PODPIS
já vlastně počítám s tím, že budem trojice: já, magnumik a sciorp + braenn.
záleží kdy skončí magnum v práci, bude to někdy po páté údajně, pak se s ním slezu a vyrazíme. Já bych se eventuelně mohl napojit v Brně někde na sciorpa a můžem vyčkat tak nějak společně, zajít na pivko - warm up :)
ještě seženu seznam vlaků v ten čas a vytisknu to
záleží kdy skončí magnum v práci, bude to někdy po páté údajně, pak se s ním slezu a vyrazíme. Já bych se eventuelně mohl napojit v Brně někde na sciorpa a můžem vyčkat tak nějak společně, zajít na pivko - warm up :)
ještě seženu seznam vlaků v ten čas a vytisknu to
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
jojo, přesně tak...na slovensko do práce
… a bohužel příjezd opravdu neovlivnim
pokud se už nikam nepojede tak bych to viděl na rozmezi 3-5 hodina odpolední...minule sme se vraceli ve dvě, ale to bylo blíž. Btw, dám vědět ikkiemu hned jak budu vědět bližší info...což bude ale nejspíš ve čtvrtek...nebo pátek :/ ...nicméně bych rád jel s někým, páč sem zjistil, že ani nevim kde to vlastně jedeme
tak to du asi zjistit