Jidlo privezu tak leda co pred odjezdem koupim tu v Brne... klidne muzem koupit neco na hromadny gril nez dojede pretizena vosicka
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
bude prej ZUbrLibra píše:Tak pokud tam na chate mate jeste nejaky misto volny, tak dorazim take. Nevim sice jeste jestli to stihnu uz v patek ,ale prinejhorsim bych dorazil nekdy v sobotu kolem poledni. Pojedu autem takze klidne muzu vzit nekoho sebou.
Soudek pivka vemu taky aby tam bylo aspon nejaky "pivo" protoze pocitam ze tam u vas se prodavaj jen nejaky ty moravsky nahrazky
domluv se s Jajou..jede z frýdku..nebo pístkuFryn píše:Tak už to sem hodím oficiálně. Pokud se nestane opravdu něco nepředvídatelného, tak dorazím. Teď jen řeším způsob dopravy na místo (na kolo to vypadá docela z ruky). Vyjížděl bych z Moravskoslezského kraje, takže jestli by se někdo přidal (nebo ještě lépe já mohl přidat do nějakého vozítka), tak ať mi hodí PM a domluvíme se. Ohledně jídla je mi to docela jedno, nebudu se bránit nakoupení něčeho na gril, stejně tak si klidně vystačím i s tím co si dovezu. Pití můžu taky nějaké nabrat, ale opravdu toho nebudu tahat nějak moc.
kokosak píše:Pokud se lidi neodvolaj, berem seznam s prvni stranky jako zavazny![]()
Jidlo privezu tak leda co pred odjezdem koupim tu v Brne... klidne muzem koupit neco na hromadny gril nez dojede pretizena vosicka
tzn. že máme jet nahatý? nebo co? hé?Braenn píše: (jen žádné trenky, pánové :))
myslíš že bude někdo v sobotu jít někam nakoupit?Braenn píše: aby se případně nedalo dohromady nakoupit v místních obchodech