No, ze začátku jsem se zalekl té změny, ale po delším zkoumání patří velký dík WB ( labirovi ), nejvíc se mi líbí mědáčky a zlatáčky! Nevim proč, ale má to jisté kouzlo.
zatím jsem v místnosti s předměty/pojmenováním Labire díky.. to je fakt nářez
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
uff... tak diky Labirovi a lidem okolo neho.jsi/jste fakt borci.zatim me asi nejvice nadchl system pocasi.,naramne si ho uzivam.nechci to videt az bude EQ 3 v plnem proudu.to bude unbelievable.preji vsem z tymu vse nejlepci a elan do prace na tomto uzasnem svete, jakym EQ bezesporu je.fakt diky
Po víkendovém maratonu se zkoušením nových vychytávek Equilibrie jsem se konečně dostal i k tomuhle - Labire, klobou dolů před tvojí prací. Svět EQ opět přibral na reálnosti, ve vánicích už se neprohání cvoci ve spodním prádle a neráchají se v zamrzlém jezírku, hledání surovin už je správně náročné a jídelní lístky hospod dosáhly téměř dokonalosti. Sláva Equilibrii a jejímu otci!
Díky všem zúčastněným při questíku, bylo to fajn a moc se mi to líbilo. Byly chvíle kdy jsem hru opravdu prožíval. Díky taky psanci za malé spestření při tom questíku.
Zároveň asi malá omluva za to finále, každej dobrej skutek musí být po zásluze potrestán
Edit: Imho skvělá dohra ,, Na tyhle děvky se musí z vostra´´
Díky všem, s kterými se dnes Hromval potkal. Především hráči, jež má v mém hledacím questu hlavní roli. Jako moje první návštěva Amfiberai to stálo za to. (Byl jsem tam poprvé i jako hráč.)
Tak se také dostávám k poděkování. Děkuji všem NPC a PC postavám, bestiím, příšerám a jiným potvorám. Také náhodnému spawnu, DM spawnu a 1% spawnu, všem postavám které chcípli místo mně a dali mi možnost utéci a taky Labirovi, že není postih na XP za multiclass. A proč to všechno. Serinek za celý dlouhý 14 level padnul jen jednou!!! To je ničím nepřekonatelný rekord v jeho neúmrtnosti. Poklona všem a hlavně jemu.
(jen pro vysvětlení, na 13levelu umřel více jak 8x, což potom jistě chápete to nadšení!)
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.