Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Musím se taky přidat k díkům,protože tohle jsem fakt nečekal....i na tý AI už bylo poznat,že je lepší
………...no,musle to být pořádnej kus práce 
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
zatím jsem v místnosti s předměty/pojmenováním
Labire díky.. to je fakt nářez 
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
uff... tak diky Labirovi a lidem okolo neho.jsi/jste fakt borci.zatim me asi nejvice nadchl system pocasi.,naramne si ho uzivam.nechci to videt az bude EQ 3 v plnem proudu.to bude unbelievable.preji vsem z tymu vse nejlepci a elan do prace na tomto uzasnem svete, jakym EQ bezesporu je.fakt diky
Naposledy upravil(a) Ome dne 30. 6. 2008 16.47, celkem upraveno 2 x.
Po víkendovém maratonu se zkoušením nových vychytávek Equilibrie jsem se konečně dostal i k tomuhle - Labire, klobou dolů před tvojí prací. Svět EQ opět přibral na reálnosti, ve vánicích už se neprohání cvoci ve spodním prádle a neráchají se v zamrzlém jezírku, hledání surovin už je správně náročné a jídelní lístky hospod dosáhly téměř dokonalosti. Sláva Equilibrii a jejímu otci! 
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Díky všem zúčastněným při questíku, bylo to fajn a moc se mi to líbilo. Byly chvíle kdy jsem hru opravdu prožíval. Díky taky psanci za malé spestření při tom questíku.
Zároveň asi malá omluva za to finále, každej dobrej skutek musí být po zásluze potrestán

Edit: Imho skvělá dohra
,, Na tyhle děvky se musí z vostra´´ 
Zároveň asi malá omluva za to finále, každej dobrej skutek musí být po zásluze potrestán
Edit: Imho skvělá dohra
-
labir
- Kontaktovat uživatele:
No díky, ale zatím to funguje tak na 90%. Počkejte za měsíc až budou odladěné chyby a pár věcí bude dodáno.OneHeart píše:K Eq3 jsem se stavěl trochu skepticky, ale teď, když jsem si to patřičně "vochmatal" můžu řict jen jedno:
sakra dobrá práce
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Děkuji za včerejší výpravu 
Alishaer Frellimion
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu,a z pewnością o niebo lepiej,niż bez celu się cofać." A. Sapkowski
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu,a z pewnością o niebo lepiej,niż bez celu się cofać." A. Sapkowski
Tak se také dostávám k poděkování. Děkuji všem NPC a PC postavám, bestiím, příšerám a jiným potvorám. Také náhodnému spawnu, DM spawnu a 1% spawnu, všem postavám které chcípli místo mně a dali mi možnost utéci a taky Labirovi, že není postih na XP za multiclass. A proč to všechno. Serinek za celý dlouhý 14 level padnul jen jednou!!! To je ničím nepřekonatelný rekord v jeho neúmrtnosti. Poklona všem a hlavně jemu.
(jen pro vysvětlení, na 13levelu umřel více jak 8x, což potom jistě chápete to nadšení!)
(jen pro vysvětlení, na 13levelu umřel více jak 8x, což potom jistě chápete to nadšení!)
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.