Maxování životů

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

jojo, PR je Kuťasovo parketa a jestli to byl podanej prst k prolomení určitejch podivnejch vztahů, tak se to cení a když je příspěvek navíc hodnotnej tak tuplem, i když třeba přišel malinko pozdějc :bigwink:

PR = public relations, nikoli RP naruby :megalol: :megalol: :megalol:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
snowman

Příspěvek od snowman »

njn... nic proti příspěvku Kuťase... *pokrčí ramenem a dopije korbel*
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Ethernity

Příspěvek od Ethernity »

Jo to jo. Jen bych doplnil, že teda aspoň z myho pohledu ty přiklady co uvaděl Kutas (terminator aj.) povazuju za vysledek rovnice PG+nonRP, nikoliv pouze PG.
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

ethernity píše:Jo to jo. Jen bych doplnil, že teda aspoň z myho pohledu ty přiklady co uvaděl Kutas (terminator aj.) povazuju za vysledek rovnice PG+nonRP, nikoliv pouze PG.
I RP se občas sekne..a nejen občas :nuke:
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Jen malou připomínku. Normálně se maxují jen první tři levely (aspoň teda co mám zkušenosti ze singlu a Arku2), nevím jak je to na EQ. Ale to s tou hranicí HP je dobrá připomínka, jsem si toho ani nevšiml. Možná bych to ještě upravil tak, aby se mohl hodit ten reálný rozsah, to by pak byla variabilita :megalol: (tohle berte samozřejmě s rezervou).
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Fryn píše:Jen malou připomínku. Normálně se maxují jen první tři levely (aspoň teda co mám zkušenosti ze singlu a Arku2), nevím jak je to na EQ. Ale to s tou hranicí HP je dobrá připomínka, jsem si toho ani nevšiml. Možná bych to ještě upravil tak, aby se mohl hodit ten reálný rozsah, to by pak byla variabilita :megalol: (tohle berte samozřejmě s rezervou).
:megalol: :megalol: :megalol: hele, chlape, my to berem, že seš tvrďák ale zas to nepřeháněj, chtěl bych vidět, jak protáhneš xicht, když ti na 4tým, 5tým a 6ým padne jednička, pokud možno jako fajtrovi (a že bioware kostka umí i onačejší kousky)
von totiž singl proti onlajnu má dvě podstatný odlišnosti - save a mezerník
:bigwink:

Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Pottere : Ja si zivoty nemaxoval ani jednou.
A ziju a nestezuju si na to … Ale jak to tak posloucham, asi zacnu, abych Vas aspon mohl dohnat … Ikdyz si myslim, ze nez se dostanu na next lvl. Labir to zacerni a bude po hehe a pak ti popreju pristi lvl tu 1 :thumbup:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Ethernity

Příspěvek od Ethernity »

Ja to začnu dohanět z opačny strany - budu opakovat dokud nehodim co nejmin :megalol:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Psanec píše:Pottere : Ja si zivoty nemaxoval ani jednou.
A ziju a nestezuju si na to … Ale jak to tak posloucham, asi zacnu, abych Vas aspon mohl dohnat … Ikdyz si myslim, ze nez se dostanu na next lvl. Labir to zacerni a bude po hehe a pak ti popreju pristi lvl tu 1 :thumbup:
ja namaxováno nemám :bigwink:
a přestaň mi řikat pottere nebo tě píchnu jak čuníka :diablo:

OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Jezis, tady se to rozrostlo, raději sem sám nebudu už nic psát, měl to bejt původně jen nepatrnej návrh pro tvůrce světa a ne bojiště :ermm: . Jdu si hrát, nemužu jinak :dribble:

*Odvážejí ho do bohnic, na oddělení pro hráčsky zavislé :helpsmilie: :helpsmilie: *
Kuťas

Příspěvek od Kuťas »

photter píše: :megalol: :megalol: :megalol: hele, chlape, my to berem, že seš tvrďák ale zas to nepřeháněj, chtěl bych vidět, jak protáhneš xicht, když ti na 4tým, 5tým a 6ým padne jednička, pokud možno jako fajtrovi (a že bioware kostka umí i onačejší kousky)
no a není tenhle server ošetřenej, tak že by to tomu fighterovi prakticky nemuselo vůbec vadit?
Příspěvky tohoto typu mě prostě trochu štvou... chápu, že pro hru je občas dobré udělat nějaký ten RP přestupeček... (např. to už je to, že si hráči udělají stats podle svého svědomí a ne prostě podle náhody - díky bohům, že to tak je), ale zrovna velikost HP se dá ovlivnit různě. Od nastavení Odolnosti přes featy až třeba po styl hry (bojovník v partě s klerikem je silnější než bojovník sám apod.)
A to je přesně ten důvod proč jsem to sem psal, někteří velmi dobří hráči tady maxování životů hájili vcelku dost slepou argumentací. Znám x hráčů, kteří přišli k nwn poprvé v životě - náhazeli si hodně špatně postavu a stejně jí hráli dál.… stejné je to se životama, prostě žijem dál.

ad podání prstíku - to proběhlo už dřív a myslím, že oboustranně :shades: (byť jsem já třeba svoje názory na spuštění EQ nezměnil).
V každém případě jsme pořád jedna nwn komunita... sice rozdrobená, ale hráči přechází z jednoho serveru na druhý a co se někde naučí mohou použít/učit i jinde ;)
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

jo, já to beru, když sem začínal, ani sem nevěděl, že to de dělat a děsně sem se divil, jaktože mám furt nejmíň HP :biggrin:
pak mi to někdo poradil a vod tý doby sem maxoval a maxoval a pak sem zas přestal :bigwink:

snowman

Příspěvek od snowman »

photter píše:jo, já to beru, když sem začínal, ani sem nevěděl, že to de dělat a děsně sem se divil, jaktože mám furt nejmíň HP :biggrin:
pak mi to někdo poradil a vod tý doby sem maxoval a maxoval a pak sem zas přestal :bigwink:
Mám to uplně stejně - teď jsem ve fázi přestávání :biggrin:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

photter píše: :megalol: :megalol: :megalol: hele, chlape, my to berem, že seš tvrďák ale zas to nepřeháněj, chtěl bych vidět, jak protáhneš xicht, když ti na 4tým, 5tým a 6ým padne jednička, pokud možno jako fajtrovi (a že bioware kostka umí i onačejší kousky)
Však jsem to taky nemyslel vážně :smile: . I když zase na druhou stranu …, s vysokým CON a jedním featem by se nikdo nemusel bát, že by mu přibyl jen 1 HP :biggrin: . Ale ne, to už je zase ve stejném duchu, krom toho vím jaká dokáže být někdy bioware kostka :smile: . Jinak za nějakého extrémního HCRP hráče bych se určitě nepovažoval.
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

No ja myslim, ze uz tu asi neni nikdo kdo by maxovani obhajoval (vcetne mne), tak proc to neuzavrit a tu tabulku nezacernit ? Bude to tak asi vazne lepsi. :bigwink:
snowman

Příspěvek od snowman »

:yes:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

OneIceOne píše:*Odvážejí ho do bohnic, na oddělení pro hráčsky zavislé :helpsmilie: :helpsmilie: *
OT: tak tam se byl hele v pátek, ale neměli tam počítač, tak sem zase doma :megalol: :megalol:
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

And on that bombshell, topic locked...:)

Pripadne staznosti PM...
Zamčeno