Hra
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Hra
Mam takovy maly/velky problem :)
Jelikoz na serveru zatim neni moc lida, tak se desne nudim. NPC postavy s nikym nemluvi, takze koncim vetsinou samomluvou.
Ven z mesta uz radsi nelezu, pote co jsem byl 2x delevlovan :)))
A chodit po meste je takove nemastne neslane, kdyz uz ho mam prolezle odpredu do zadu.
Zakladat nove postavy a jit do jine lokace se mi moc nechce, pak v tom je akorat zmatek.
Nejaky napad jak se zabavit a jen se nenudit tim, ze chodim z jednohokonce mesta na druhy ?
Jelikoz na serveru zatim neni moc lida, tak se desne nudim. NPC postavy s nikym nemluvi, takze koncim vetsinou samomluvou.
Ven z mesta uz radsi nelezu, pote co jsem byl 2x delevlovan :)))
A chodit po meste je takove nemastne neslane, kdyz uz ho mam prolezle odpredu do zadu.
Zakladat nove postavy a jit do jine lokace se mi moc nechce, pak v tom je akorat zmatek.
Nejaky napad jak se zabavit a jen se nenudit tim, ze chodim z jednohokonce mesta na druhy ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne diky, nepovazuji se za zlocince, jak v realu, tak v RPG :))
Ale mam tu dalsi problem a to jsou penize. Jak a kde je ziskat ? Z mesta na lvl 1 a 2 nevylezete, jinak Vas zver ubije (neni problem, aby se na vas vrhli dva jeleni a divocak ci obracene).
Takze timpadem, neni kde prachy ziskat a za co nakoupit jidlo a zaplatit opravu zbroje.
Ale mam tu dalsi problem a to jsou penize. Jak a kde je ziskat ? Z mesta na lvl 1 a 2 nevylezete, jinak Vas zver ubije (neni problem, aby se na vas vrhli dva jeleni a divocak ci obracene).
Takze timpadem, neni kde prachy ziskat a za co nakoupit jidlo a zaplatit opravu zbroje.
-
- Kontaktovat uživatele:
S tou zvěří byl bug a je opravený. U Mithalliru je nejjednodušší lovit zvířata a prodávat kůže nebo krabí maso.Psanec píše:Ne diky, nepovazuji se za zlocince, jak v realu, tak v RPG :))
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem zkousel as koncilo to buhem. Super, ze se opravi. Ale pravda je, ze krab me sejme na dva zasahy :))Labir píše:
S tou zvěří byl bug a je opravený. U Mithalliru je nejjednodušší lovit zvířata a prodávat kůže nebo krabí maso.
Takze to bude chtit mensi particku. Ale uz konecne jsem potkal nejake hrace, takze zaclo to spravne RPG.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to jde dost špatně. Pro modlitby jsou tu itemy "modlitebních knížek", které si můžete koupit (ach jo zase ty penízeArto píše:Neslo by prosim upravit aby se pri meditaci klecel (modleni) to sezeni uplne bije do oci. Diky moc

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
to je treba vec, kterou je lepsi nerikat a nechat at si ji hraci zjisti sami :)Labir píše: Hmm, to jde dost špatně. Pro modlitby jsou tu itemy "modlitebních knížek", které si můžete koupit (ach jo zase ty peníze) a pak se podle nich modlit. Třeba krátká modlitba za štěstí když to vydržíte a bůh vás vyslyší dá bonus +1 ke všem záchranným hodům na 4 hod.
-
- Kontaktovat uživatele:
Otazka na Labira a Onyxe :))
Co musim udelat proto, abych se nechal najmout jako strazny na hrad rytiru a pomohl treba hlidat hrad a okoli.
Jelikoz by se mi siklo misto ubytovani a nejaky pravidelny zold :))
A vzhledem ktomu,ze jsem spojen s chramem v hradu, tak i s hradem samotnym :))
Jelikoz pokud jsem trosku pochopil, hrad chrani svatyni Ajris a jeji sluzebniky ;)
Proto bych se jako cleric valecnik mohl podilet na jeho obrane. Zaroven by se mi vyresil problem s penezma a zbroji, kterou bych mohl ziskat od straze a nebo na ni aspon pocase nasetrit.
Co musim udelat proto, abych se nechal najmout jako strazny na hrad rytiru a pomohl treba hlidat hrad a okoli.
Jelikoz by se mi siklo misto ubytovani a nejaky pravidelny zold :))
A vzhledem ktomu,ze jsem spojen s chramem v hradu, tak i s hradem samotnym :))
Jelikoz pokud jsem trosku pochopil, hrad chrani svatyni Ajris a jeji sluzebniky ;)
Proto bych se jako cleric valecnik mohl podilet na jeho obrane. Zaroven by se mi vyresil problem s penezma a zbroji, kterou bych mohl ziskat od straze a nebo na ni aspon pocase nasetrit.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
Především to chce trochu trpělivosti až to bude trochu v kupě. Pak pokud budeš mít zájem, tak ti uděláme quest, během kterého se vše potřebné dozvíš a možná i budeš přijmut.Psanec píše:Otazka na Labira a Onyxe :))
Jelikoz by se mi siklo misto ubytovani a nejaky pravidelny zold :)) A vzhledem ktomu,ze jsem spojen s chramem v hradu, tak i s hradem samotnym :))
Jelikoz pokud jsem trosku poxhopil, hrad chrani svatyni Ajris a jejich sluzebniku ;)
-
-
- Kontaktovat uživatele:
ok budu trpelivy. uz se tesim :)Labir píše:Především to chce trochu trpělivosti až to bude trochu v kupě. Pak pokud budeš mít zájem, tak ti uděláme quest, během kterého se vše potřebné dozvíš a možná i budeš přijmut.Psanec píše:Otazka na Labira a Onyxe :))
Jelikoz by se mi siklo misto ubytovani a nejaky pravidelny zold :)) A vzhledem ktomu,ze jsem spojen s chramem v hradu, tak i s hradem samotnym :))
Jelikoz pokud jsem trosku poxhopil, hrad chrani svatyni Ajris a jejich sluzebniku ;)
Diky
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
Mas z casti pravdu. Ale co by byl kral bez poddanych kteri potrebuji verit, ze je chrani i neco vic, nez jen vojaci ;)Resurrection píše:taky bych takovou moznost uvital :))
2Psanec: obavam se ze chram je az druhotny, v prvni rade chrani krale Zelezne rise a jeho palac imho
Takze jedno z druhym spojene jest. staci se podivat do nasi historie a i do te RPG , vzdy byla cirkev spojena s moci a vladou.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenže ne na Equilibrii a v Mithalliru, tam je hlavní král. I když bylo místo na Desce kde tomu tak bylo...čtěte knížky, pátrejte. Deska má historii a je ve hře.Psanec píše:Mas z casti pravdu. Ale co by byl kral bez poddanych kteri potrebuji verit, ze je chrani i neco vic, nez jen vojaci ;)Resurrection píše:taky bych takovou moznost uvital :))
2Psanec: obavam se ze chram je az druhotny, v prvni rade chrani krale Zelezne rise a jeho palac imho
Takze jedno z druhym spojene jest. staci se podivat do nasi historie a i do te RPG , vzdy byla cirkev spojena s moci a vladou.