Hra

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Psanec
Kontaktovat uživatele:

Hra

Příspěvek od Psanec »

Mam takovy maly/velky problem :)

Jelikoz na serveru zatim neni moc lida, tak se desne nudim. NPC postavy s nikym nemluvi, takze koncim vetsinou samomluvou.
Ven z mesta uz radsi nelezu, pote co jsem byl 2x delevlovan :)))

A chodit po meste je takove nemastne neslane, kdyz uz ho mam prolezle odpredu do zadu.
Zakladat nove postavy a jit do jine lokace se mi moc nechce, pak v tom je akorat zmatek.

Nejaky napad jak se zabavit a jen se nenudit tim, ze chodim z jednohokonce mesta na druhy ?
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

udělej si pořádnýho hajzla a poď na vostrov :)
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Ne diky, nepovazuji se za zlocince, jak v realu, tak v RPG :))

Ale mam tu dalsi problem a to jsou penize. Jak a kde je ziskat ? Z mesta na lvl 1 a 2 nevylezete, jinak Vas zver ubije (neni problem, aby se na vas vrhli dva jeleni a divocak ci obracene).
Takze timpadem, neni kde prachy ziskat a za co nakoupit jidlo a zaplatit opravu zbroje.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Psanec píše:Ne diky, nepovazuji se za zlocince, jak v realu, tak v RPG :))

Ale mam tu dalsi problem a to jsou penize. Jak a kde je ziskat ? Z mesta na lvl 1 a 2 nevylezete, jinak Vas zver ubije (neni problem, aby se na vas vrhli dva jeleni a divocak ci obracene).
Takze timpadem, neni kde prachy ziskat a za co nakoupit jidlo a zaplatit opravu zbroje.
S tou zvěří byl bug a je opravený. U Mithalliru je nejjednodušší lovit zvířata a prodávat kůže nebo krabí maso.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Napiš něco víc o své postavě a já ti napíšu deset věcí, které můžeš dělat :smile:
snowman

Příspěvek od snowman »

Jezura píše:Napiš něco víc o své postavě a já ti napíšu deset věcí, které můžeš dělat :smile:
:megalol:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Labir píše:
S tou zvěří byl bug a je opravený. U Mithalliru je nejjednodušší lovit zvířata a prodávat kůže nebo krabí maso.
No to jsem zkousel as koncilo to buhem. Super, ze se opravi. Ale pravda je, ze krab me sejme na dva zasahy :))
Takze to bude chtit mensi particku. Ale uz konecne jsem potkal nejake hrace, takze zaclo to spravne RPG.
Maku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maku »

Na 2 zásahy? :megalol: Co by na to mohl říct můj čaroděj se 4 hp? :biggrin:
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Maku píše:Na 2 zásahy? :megalol: Co by na to mohl říct můj čaroděj se 4 hp? :biggrin:
ja myslim ze "Sakra, mel sem se lip ucit" :)
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Neslo by prosim upravit aby se pri meditaci klecel (modleni) to sezeni uplne bije do oci. Diky moc :smile:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Arto píše:Neslo by prosim upravit aby se pri meditaci klecel (modleni) to sezeni uplne bije do oci. Diky moc :smile:
Hmm, to jde dost špatně. Pro modlitby jsou tu itemy "modlitebních knížek", které si můžete koupit (ach jo zase ty peníze :bigwink: ) a pak se podle nich modlit. Třeba krátká modlitba za štěstí když to vydržíte a bůh vás vyslyší dá bonus +1 ke všem záchranným hodům na 4 hod. :smile:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Labir píše: Hmm, to jde dost špatně. Pro modlitby jsou tu itemy "modlitebních knížek", které si můžete koupit (ach jo zase ty peníze :bigwink: ) a pak se podle nich modlit. Třeba krátká modlitba za štěstí když to vydržíte a bůh vás vyslyší dá bonus +1 ke všem záchranným hodům na 4 hod. :smile:
to je treba vec, kterou je lepsi nerikat a nechat at si ji hraci zjisti sami :)
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

To ste mi nerozumeli. Me slo jenom o to ze me stve jak u toho sedi jako 4-10 procentni mensina, nevim kolik presne :shades:

Jenom aby si pri spanku podle Bioware (bez deky) kleknul. To mi prijde lepsi...
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Otazka na Labira a Onyxe :))

Co musim udelat proto, abych se nechal najmout jako strazny na hrad rytiru a pomohl treba hlidat hrad a okoli.
Jelikoz by se mi siklo misto ubytovani a nejaky pravidelny zold :))
A vzhledem ktomu,ze jsem spojen s chramem v hradu, tak i s hradem samotnym :))
Jelikoz pokud jsem trosku pochopil, hrad chrani svatyni Ajris a jeji sluzebniky ;)
Proto bych se jako cleric valecnik mohl podilet na jeho obrane. Zaroven by se mi vyresil problem s penezma a zbroji, kterou bych mohl ziskat od straze a nebo na ni aspon pocase nasetrit.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Psanec píše:Otazka na Labira a Onyxe :))

Co musim udelat proto, abych se nechal najmout jako strazny na hrad rytiru a pomohl treba hlidat hrad a okoli.
Jelikoz by se mi siklo misto ubytovani a nejaky pravidelny zold :)) A vzhledem ktomu,ze jsem spojen s chramem v hradu, tak i s hradem samotnym :))
Jelikoz pokud jsem trosku poxhopil, hrad chrani svatyni Ajris a jejich sluzebniku ;)
Především to chce trochu trpělivosti až to bude trochu v kupě. Pak pokud budeš mít zájem, tak ti uděláme quest, během kterého se vše potřebné dozvíš a možná i budeš přijmut.
Resurrection

Příspěvek od Resurrection »

taky bych takovou moznost uvital :))

2Psanec: obavam se ze chram je az druhotny, v prvni rade chrani krale Zelezne rise a jeho palac imho :shades:
Secrets are power.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Labir píše:
Psanec píše:Otazka na Labira a Onyxe :))

Jelikoz by se mi siklo misto ubytovani a nejaky pravidelny zold :)) A vzhledem ktomu,ze jsem spojen s chramem v hradu, tak i s hradem samotnym :))
Jelikoz pokud jsem trosku poxhopil, hrad chrani svatyni Ajris a jejich sluzebniku ;)
Především to chce trochu trpělivosti až to bude trochu v kupě. Pak pokud budeš mít zájem, tak ti uděláme quest, během kterého se vše potřebné dozvíš a možná i budeš přijmut.
ok budu trpelivy. uz se tesim :)

Diky
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

Ne …

Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Resurrection píše:taky bych takovou moznost uvital :))

2Psanec: obavam se ze chram je az druhotny, v prvni rade chrani krale Zelezne rise a jeho palac imho :shades:
Mas z casti pravdu. Ale co by byl kral bez poddanych kteri potrebuji verit, ze je chrani i neco vic, nez jen vojaci ;)
Takze jedno z druhym spojene jest. staci se podivat do nasi historie a i do te RPG , vzdy byla cirkev spojena s moci a vladou.
-- Kniha Sirach

Ne …

labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Psanec píše:
Resurrection píše:taky bych takovou moznost uvital :))

Mas z casti pravdu. Ale co by byl kral bez poddanych kteri potrebuji verit, ze je chrani i neco vic, nez jen vojaci ;)
Takze jedno z druhym spojene jest. staci se podivat do nasi historie a i do te RPG , vzdy byla cirkev spojena s moci a vladou.
Jenže ne na Equilibrii a v Mithalliru, tam je hlavní král. I když bylo místo na Desce kde tomu tak bylo...čtěte knížky, pátrejte. Deska má historii a je ve hře. :smile:
mutiny

Příspěvek od mutiny »

a je pekelne draha, ale da se v obchode precist aj bez placeni :)
Zamčeno