Velké díky Námořníkům na lodi. Padali jak hrušky. Bylo to pěkné, napínavé a zároven jsem se pobavil. Takže díky námořníkům a kapitánovi za spestření hry a pak také Niam za večerní hru na ostrově. Docela to někoho dojalo .
A já si jdu dáchnout, už mě bolí ruce od toho dřevorubectví a truhlářství.
Tady se ukazuje, jak to vypadá, když si člověk něco naplánuje. Proto rada pro všechny, neplánujte, ale nechte plynout! modří vědí :)
Každopádně se to vyvrbilo přes celkem zajímavý začátek a chaotickej střed až k docela hektickému závěru, kdy už jsem opravdu nebyl stavu ani trochu přemýšlet (a naštěstí to ani nijak náročně nebylo stavěno). Takže dík psinovi za zajímavej questík, přítomným hráčům a DM za "rozčísnutí" situace :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM) Balkon, syn Daskův Athriel
Ganzar píše:Taky děkuju všem druidům, jako obvykle a hlavně Largovi. Ty pokecy do půl čtvrté
Díky za hru
Ty pokecy bzro skončí každým dnem se to zhoršuje..nemluvě o dalších okolnostech..
ale díky za to.. při těch pokecech už ani moc neuvažuju jako hráč, jen nějak automaticky píšu a hele on to píše asi Largo někde uvnitř
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Všem co se mnou hráli a děkovali taky moc děkuju + DMkům co pomáhali. CHtěl bych se omluvit, pokud jsem udělal něco co možná někomu uplně nesedlo (klidně mi to napište do PM, ať se poučím) + za ten relog na závěr, moje NWN/PC nevydejchalo nával nepřátel.
Původně jsem si chtěl zkusit jen malej questík s využitím nově založených postav a jejich předmětů pro dotvoření postav, ale nakonec z toho bylo daleko víc - hlavně díky hráčům a pomoci DM.
Následně jsem spal 3 hodiny a jel do Prahy a vrátil se zpátky večer - proto píšu až tak pozdě a IC dohra bude o něco opožděná... Ještě jednou díky.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
jojo... tu dobu ve vězení si opravdu užívám a chci poděkovat DM že se tam o nás tak hezky starají....hlavně ty tresty jsou nejlepší....a dnešní mistr popravčí se opravdu předved díky
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění