A já si jdu dáchnout, už mě bolí ruce od toho dřevorubectví a truhlářství.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Děkuji za dnešní aukci, moc fajn hra. Sirotci se myslím pomějou 
Alishaer Frellimion
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu,a z pewnością o niebo lepiej,niż bez celu się cofać." A. Sapkowski
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu,a z pewnością o niebo lepiej,niż bez celu się cofać." A. Sapkowski
Tady se ukazuje, jak to vypadá, když si člověk něco naplánuje. Proto rada pro všechny, neplánujte, ale nechte plynout! modří vědí :)
Každopádně se to vyvrbilo přes celkem zajímavý začátek a chaotickej střed až k docela hektickému závěru, kdy už jsem opravdu nebyl stavu ani trochu přemýšlet (a naštěstí to ani nijak náročně nebylo stavěno). Takže dík psinovi za zajímavej questík, přítomným hráčům a DM za "rozčísnutí" situace :)
Každopádně se to vyvrbilo přes celkem zajímavý začátek a chaotickej střed až k docela hektickému závěru, kdy už jsem opravdu nebyl stavu ani trochu přemýšlet (a naštěstí to ani nijak náročně nebylo stavěno). Takže dík psinovi za zajímavej questík, přítomným hráčům a DM za "rozčísnutí" situace :)
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Ty pokecy bzro skončíGanzar píše:Taky děkuju všem druidům, jako obvyklea hlavně Largovi. Ty pokecy do půl čtvrté
Díky za hru
ale díky za to.. při těch pokecech už ani moc neuvažuju jako hráč, jen nějak automaticky píšu a hele on to píše asi Largo někde uvnitř
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Všem co se mnou hráli a děkovali taky moc děkuju + DMkům co pomáhali. CHtěl bych se omluvit, pokud jsem udělal něco co možná někomu uplně nesedlo (klidně mi to napište do PM, ať se poučím) + za ten relog na závěr, moje NWN/PC nevydejchalo nával nepřátel.
Původně jsem si chtěl zkusit jen malej questík s využitím nově založených postav a jejich předmětů pro dotvoření postav, ale nakonec z toho bylo daleko víc - hlavně díky hráčům a pomoci DM.
Následně jsem spal 3 hodiny a jel do Prahy a vrátil se zpátky večer - proto píšu až tak pozdě a IC dohra bude o něco opožděná... Ještě jednou díky.
Původně jsem si chtěl zkusit jen malej questík s využitím nově založených postav a jejich předmětů pro dotvoření postav, ale nakonec z toho bylo daleko víc - hlavně díky hráčům a pomoci DM.
Následně jsem spal 3 hodiny a jel do Prahy a vrátil se zpátky večer - proto píšu až tak pozdě a IC dohra bude o něco opožděná... Ještě jednou díky.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
-
Street_cz
- Kontaktovat uživatele:
jojo... tu dobu ve vězení si opravdu užívámPAO_CZ píše:…
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění