Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Omlouvám se .. ale quest bude splněn později z důvodu nepotřenosti Vragara ve hře.. jsem tam uplně zbytečný.. já vim, pro nikoho nic nedělám, nikomu nepomáhám, nikoho nepodporuju, jen všechny štvu že..
Nechápu jak to placos poznal...
Taky se omlouvám za moji upřímnost ale já hraju postavy které se společnostem spíše vyhýbají... hraju jen s hráči které znám osobně, ostatní mě většinou štvou.. mám prostě jiný náhled na svět... nechápu třeba Eza, nebo Rorana.. pro mě jsou svojí hrou spíše trapní... neberte to osboně je to jen můj názor... nechápu prostě lidi co se musí pořád zviditelnovat.. já jsem rád v klidu a pohodě a oni ne... tečka.. proto s nimi nehraju...
A taky se omlouvám Labirovi ale nepochopil jsem jeho zprávu.. psal mi že mám začít hrát... nechápu.. já totiž hraju.. myslím že někde je napsáno že máme hrát pro zábavu náa ale i druhých..já hraju pro mě a pro úský kroužek... a na ostatní kašlu.. proč? Proč bych měl hrát s postavami který mě ničím nezaujali? proč bych měl hrát s postavami kteří mají jiné názory? jiné metody? jiné taktiky?
Nemusíte mi psát, odpovídat ani nic podobnýho.. stejně to asi nebudu číst.. forum je pro bě druhořadá věc.. nechodím na něj..
Příjemnou hru..
Nechápu jak to placos poznal...
Taky se omlouvám za moji upřímnost ale já hraju postavy které se společnostem spíše vyhýbají... hraju jen s hráči které znám osobně, ostatní mě většinou štvou.. mám prostě jiný náhled na svět... nechápu třeba Eza, nebo Rorana.. pro mě jsou svojí hrou spíše trapní... neberte to osboně je to jen můj názor... nechápu prostě lidi co se musí pořád zviditelnovat.. já jsem rád v klidu a pohodě a oni ne... tečka.. proto s nimi nehraju...
A taky se omlouvám Labirovi ale nepochopil jsem jeho zprávu.. psal mi že mám začít hrát... nechápu.. já totiž hraju.. myslím že někde je napsáno že máme hrát pro zábavu náa ale i druhých..já hraju pro mě a pro úský kroužek... a na ostatní kašlu.. proč? Proč bych měl hrát s postavami který mě ničím nezaujali? proč bych měl hrát s postavami kteří mají jiné názory? jiné metody? jiné taktiky?
Nemusíte mi psát, odpovídat ani nic podobnýho.. stejně to asi nebudu číst.. forum je pro bě druhořadá věc.. nechodím na něj..
Příjemnou hru..
Taky se teď ve hře nějaký čas neukážu, takže jestli měl někdo zájem se s mojí postavou setkat, pohádat, poprat a podobné radosti, bude muset pár dní počkat.
P.S.Trochu mě mrzí, že se nestihnu účastnit turnaje, ale třeba tím někomu zvýším šance
.
.
P.S.Trochu mě mrzí, že se nestihnu účastnit turnaje, ale třeba tím někomu zvýším šance

Aby ses pak ještě nedivil …Jiper píše:HŮŮŮŮRÁ :) Jediná šance v roce, kdy muže člověk připravovat asasinaci Kat Boleynové a její rozmilé rodiny, aniz by mu stala v hidu za zadkem

"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za své výbadky internetu. Musím to nějak pořešit 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar