Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Přidám se do řady dovolenkářů, 22.8 - 02.9 budu mimo ČR, internet a equilibrii:)
Jiper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiper »

HŮŮŮŮRÁ :) Jediná šance v roce, kdy muže člověk připravovat asasinaci Kat Boleynové a její rozmilé rodiny, aniz by mu stala v hidu za zadkem
"Inu, rád bych..." Zachariash
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Jiper píše:HŮŮŮŮRÁ :) Jediná šance v roce, kdy muže člověk připravovat asasinaci Kat Boleynové a její rozmilé rodiny, aniz by mu stala v hidu za zadkem
Ještě se neraduj, třeba je to od Braenn jenom takovej fígl :))
Kraki Skengdrang
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Neznamená, že tu nenechá své agenty XD
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Jiper píše:
ráda dělám lidi šťastné :)
Michall

Příspěvek od Michall »

Omlouvám se .. ale quest bude splněn později z důvodu nepotřenosti Vragara ve hře.. jsem tam uplně zbytečný.. já vim, pro nikoho nic nedělám, nikomu nepomáhám, nikoho nepodporuju, jen všechny štvu že..
Nechápu jak to placos poznal...
Taky se omlouvám za moji upřímnost ale já hraju postavy které se společnostem spíše vyhýbají... hraju jen s hráči které znám osobně, ostatní mě většinou štvou.. mám prostě jiný náhled na svět... nechápu třeba Eza, nebo Rorana.. pro mě jsou svojí hrou spíše trapní... neberte to osboně je to jen můj názor... nechápu prostě lidi co se musí pořád zviditelnovat.. já jsem rád v klidu a pohodě a oni ne... tečka.. proto s nimi nehraju...

A taky se omlouvám Labirovi ale nepochopil jsem jeho zprávu.. psal mi že mám začít hrát... nechápu.. já totiž hraju.. myslím že někde je napsáno že máme hrát pro zábavu náa ale i druhých..já hraju pro mě a pro úský kroužek... a na ostatní kašlu.. proč? Proč bych měl hrát s postavami který mě ničím nezaujali? proč bych měl hrát s postavami kteří mají jiné názory? jiné metody? jiné taktiky?

Nemusíte mi psát, odpovídat ani nic podobnýho.. stejně to asi nebudu číst.. forum je pro bě druhořadá věc.. nechodím na něj..
Příjemnou hru..
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Michall píše:..
Je mi líto, ale tvá postava podle záznamů skoro stále jen zabíjela. +něco málo jiných činností, ale to zabíjení tam bylo přes 80%. Za tři dny to zkus znova.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

labir píše: Za tři dny to zkus znova.
jo to by mě zajímalo jestli mu to pujde :)

//Edit: nečeetl jsem novou verzi...
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Taky se teď ve hře nějaký čas neukážu, takže jestli měl někdo zájem se s mojí postavou setkat, pohádat, poprat a podobné radosti, bude muset pár dní počkat.
P.S.Trochu mě mrzí, že se nestihnu účastnit turnaje, ale třeba tím někomu zvýším šance :smile: .
Jiper píše:HŮŮŮŮRÁ :) Jediná šance v roce, kdy muže člověk připravovat asasinaci Kat Boleynové a její rozmilé rodiny, aniz by mu stala v hidu za zadkem
Aby ses pak ještě nedivil … :wink: .
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Michall

Příspěvek od Michall »

Omlouvám se... ale do hry za Vragara se už asi nedostanu.. po čtyřech dnech ban na další tři dny... a to sem udělal je dva kroky... Chodit je asi taky špatná hra :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Kdybyste to raděj napsali do chyb jako hlášení. Zkusím něco vymyslet.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Pro úzkou skupinku s kterou ted občas hraju - hodne mi mašina mrzne v posledních dnech, takže občas mizím u rozhovoru, je to v řešení,tak mě nekamenujte.díky
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

Omlouvám se za včerejší odlog :ermm:
Rina
Donie
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Od zítřka budu týden nedostupný.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Omlouvám se za své výbadky internetu. Musím to nějak pořešit :angry:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
PAO_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAO_CZ »

Moc se všem omlouvám že se výkon trestu pořád odkládá, ale vůbec mi nevychází čas
Ome

Příspěvek od Ome »

ups...tak se omlouvam ze jsem se s Rashanem upsal na turnaj,ale nejak jsem mel zafixovano ze turnaj zacina v sedm.takze tam dorazil az uz bylo po vsem.chjo.no proste mu to ti Bohove nedoprali.snad jindy
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Možná se pár dní neobjevím, mám prolémy s počítačem, nemělo by to trvat déle jak týden
Bratrstvo zabanovaných!
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

omlouvám se, ale nemám teť moc příležitostí být na netu...tak pokud se nebudu ozívat, tak vyčkávat a vyčkávat :bigwink:
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Zdravím, jen Vám chci oznámit, že se hrou zřejmě končím. Minimálně na nějakou dobu. S Nif ještě něco potřebuju ukončit. A pak snad.. možná někdy.. ahoj :bigwink: Omlouvám se všem, kdo by měl s Miell a Nif něco v plánu. Díky za hru :yes:
Odpovědět