Magická Univerzita

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Yandy
Kontaktovat uživatele:

Magická Univerzita

Příspěvek od Yandy »

Dá se nějak přihlásit na magickou univerzitu v Tirianu?
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Magická Univerzita

Příspěvek od labir »

Yandy píše:Dá se nějak přihlásit na magickou univerzitu v Tirianu?
Dá. Musí tě přijmout některý z mistrů coby vtělený DM.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Yandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yandy »

A má to nějaké podmínky? Ti mistři jsou asi na univerzitě co? :smile:
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

Preco si podobne veci nezistite ic?
Yandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yandy »

Mno snažim se...ale každej tohle neví
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Přesně tak, jak řika rahwin, začina se mi nelibit ooc řešeni IC věci na foru :no:
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Yandy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yandy »

tak to pardon :ermm:
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Yandy píše:tak to pardon :ermm:
kazdej to nevi, ale spousta kouzelniku jo :(( a se spoustou se ve hre stykas :(( A do podminek bych zaradil prokazat dostatek odhodlani a chuti ucit se a zkoumat veci
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Jo. Už mě to taky štve i když je mi blbý neodpovědět. Takže od teď jakékoliv dotazy typu "kde co najdu", "jak se kam dostanu", "jde tohle a tohle", atd... budou z fóra mazány s vysvětlením proč byly smazány. Uvědomte si, že si vlastně kazíte hru sobě a i jiným, kteří si to třeba chtějí zjistit IC. Dík za spolupráci.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Měl jsem pocit, že Yandy je začátečník a těm tu budeme vždy odpovídat :bigwink:

Yandy, především se drž:

http://www.equilibrie.cz/kontakt_na_dm.php

Stačí trpělivost a uvidíš, že to přinese ovoce.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Samozřejmě, že nováčkům se odpovídat bude hlavně s tím vysvětlením jak si získávat informace ve hře. Jenže poslední dobou se tyhle dotazy na mě valí ze všech stran v nezdravém množství. :no:
slavista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavista »

někdo to tu už psal, ale bylo by fajn, kdyby byla někde v interních prostorách univerzity umístěná "profesorská nástěnka" s oznámeníma o hodinách, nebo i pro záležitosti studentů. třeba ve studovně je spousta místa.. :blush:
Dalibor - desperát bez minulosti, sžíraný nesmyslností přítomnosti
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

slavista píše:někdo to tu už psal, ale bylo by fajn, kdyby byla někde v interních prostorách univerzity umístěná "profesorská nástěnka" s oznámeníma o hodinách, nebo i pro záležitosti studentů. třeba ve studovně je spousta místa.. :blush:
Mno technicky to samozřejmě jde. Ale myslím, že DM spíše budou využívat nástěnku v Tirianu - přednášky jsou většinou veřejné. Ještě se poradím s DM.
snowman

Příspěvek od snowman »

Labir píše:Samozřejmě, že nováčkům se odpovídat bude hlavně s tím vysvětlením jak si získávat informace ve hře. Jenže poslední dobou se tyhle dotazy na mě valí ze všech stran v nezdravém množství. :no:
Přesně tak: odpověď na takovéto IC věci by měla být stejná pro kohokoli ve formě odkazu na to, aby se to hlavně neřešilo ooc na foru. Labir to říká přesně - někdy je škoda se dozvídat věci, na které by hráč chtěl přijít prostřednictvím postavy IC sám... :yes:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
slavista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavista »

Labir píše:Mno technicky to samozřejmě jde. Ale myslím, že DM spíše budou využívat nástěnku v Tirianu - přednášky jsou většinou veřejné. Ještě se poradím s DM.
Už to nějak dopadlo? Rozhodně by nebyl k zahození rozvrh hodin před přednáškovnou..
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Dopadlo. Perzistentní tabuli tam dám - neveřejnou pouze pro studenty s poněkud nezvyklým písařem. :whistling:
Fantalas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fantalas »

Labir píše:Samozřejmě, že nováčkům se odpovídat bude hlavně s tím vysvětlením jak si získávat informace ve hře. Jenže poslední dobou se tyhle dotazy na mě valí ze všech stran v nezdravém množství. :no:
Mám radu: Když budeš chtít nováčkum odpovědět, odpovídej do PM.
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Fantalas píše:
Mám radu: Když budeš chtít nováčkum odpovědět, odpovídej do PM.
Dobrá rada nad zlato. Dík. :smile:
Zamčeno