Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

OneHeart píše:...Najít jendoho člověka s kvalitními morálními hodnotami je snazší, nežli najít takovejch celou sněmovnu.…

Tomyn píše:...myslím to tak že kolikrát je lepší když rozhoduje jeden dobrý člověk než dvěstě blbů co myslej jen na sebe
Hmmm... *hledá rozdíl v těhdle dvou větách* :huh:
Firefox_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firefox_ »

Tomyn píše:myslím to tak že kolikrát je lepší když rozhoduje jeden dobrý člověk než dvěstě blbů co myslej jen na sebe
Aha tzn. že je lepší 1 člověk s neomezenou mocí, kterej myslí jen na sebe? :biggrin: To radši těch 200 lidí, aspoň musí něco dělat aby si prosadili svoje :bigwink:
Raistlin-Popis
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Firefox_ píše:
Tomyn píše:myslím to tak že kolikrát je lepší když rozhoduje jeden dobrý člověk než dvěstě blbů co myslej jen na sebe
Aha tzn. že je lepší 1 člověk s neomezenou mocí, kterej myslí jen na sebe? :biggrin: To radši těch 200 lidí, aspoň musí něco dělat aby si prosadili svoje :bigwink:
né, to to neznamená... je tam to slovíčko "dobrý" :bigwink:
Firefox_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firefox_ »

magnumik píše:
Firefox_ píše:
Tomyn píše:SPDT = Strana Pro Diktátora Tomyna :biggrin:
On je dobrý?
Raistlin-Popis
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Firefox_ píše:
magnumik píše:
Firefox_ píše: Aha tzn. že je lepší 1 člověk s neomezenou mocí, kterej myslí jen na sebe? :biggrin: To radši těch 200 lidí, aspoň musí něco dělat aby si prosadili svoje :bigwink:
Tomyn píše:SPDT = Strana Pro Diktátora Tomyna :biggrin:
On je dobrý?
to už je zas trochu mimo mísu, nemyslíš? :bigwink: odvádíš diskuzi úúúplně někam do pryč :megalol:
Firefox_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firefox_ »

[quote="magnumik"][/quote]
Tady je nějakej příspěvek mimo? Myslel jsem že to nejde :bigwink: předsedo
Raistlin-Popis
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Firefox_ píše:
magnumik píše:
Tady je nějakej příspěvek mimo? Myslel jsem že to nejde :bigwink: předsedo
Nepsal sem že je to OT, ale "mimo mísu" dialogu mezi náma...prostě se snažíš nějak argumentovat, i kdyžs zjevně předtim protil kraviny, ale ne a ne to přiznat :bigwink: ale je to funny :biggrin:
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

Firefox_ píše:

On je dobrý?
on není dobrý,on se tak jenom tváří :smile:
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!

Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Firefox_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firefox_ »

[quote="magnumik"][/quote]
eh.. no hmmm došla ehm noo argumentace :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

PS:Tak má vypadat správný předseda :biggrin: :biggrin: :bigwink:
Raistlin-Popis
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

no vidiš :biggrin: tak má vypadat správnej podřízenej předsedy :megalol:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

*vrací se k předchozí*

Nojo, jenže pánové zapomínáte na jednu věc - jednoho člověka se dostává od válu o dost hůř, než když je jich tam kopa co si vzájemně jdou po krku. Prostě si na sebe donášej, práskaj, řikaj co kdo udělal špatně, takže existuje nějaká kontrola. Kdežto v situaci, kdy existuje jeden, co má z principu vždycky pravdu, tak to nedopadá dobře.

Osobně jsem všema deseti pro osvícený absolutismus, kde o všem rozhoduje moudrý, nezkorumpovatelný a všech věcí znalý člověk. Jenže to má jednu chybičku na kráse. Takový člověk prostě není. A i kdyby se nakrásně podařilo najít nějakého toho mudrce, těžko se udrží právě ta nezkorumpovanost mocí. "Já přece můžu", řekne si, tak to udělá. Do prosazování veřejného dobra se přikrade prosazování vlastních zájmů. A to nemluvím o prosazování zájmů skupiny osob, která se kolem takového člověka vždy nabalí (nikdo nemůže znát všechno, tak jsou poradci potřební). A v absenci kontrolních mechanizmů to vede mimo jiné k tomu, že se vydávají "zákony", které platí jen pokud se to hodí - situace se "změní", jedná se o "vyjímku". Situace klasicky končí revolucí a/nebo úmrtím rádobyosvíceného diktátora.

Stejně jako komunismus je skvělý nápad. Jen jaksi má ten základní předpoklad, že člověk nebude člověk, ale mravenec. Pak to funguje perfektně :D
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

kokosak píše:*vrací se k předchozí*

Nojo, jenže pánové zapomínáte na jednu věc - jednoho člověka se dostává od válu o dost hůř, než když je jich tam kopa co si vzájemně jdou po krku. Prostě si na sebe donášej, práskaj, řikaj co kdo udělal špatně, takže existuje nějaká kontrola. Kdežto v situaci, kdy existuje jeden, co má z principu vždycky pravdu, tak to nedopadá dobře.

Osobně jsem všema deseti pro osvícený absolutismus, kde o všem rozhoduje moudrý, nezkorumpovatelný a všech věcí znalý člověk. Jenže to má jednu chybičku na kráse. Takový člověk prostě není. A i kdyby se nakrásně podařilo najít nějakého toho mudrce, těžko se udrží právě ta nezkorumpovanost mocí. "Já přece můžu", řekne si, tak to udělá. Do prosazování veřejného dobra se přikrade prosazování vlastních zájmů. A to nemluvím o prosazování zájmů skupiny osob, která se kolem takového člověka vždy nabalí (nikdo nemůže znát všechno, tak jsou poradci potřební). A v absenci kontrolních mechanizmů to vede mimo jiné k tomu, že se vydávají "zákony", které platí jen pokud se to hodí - situace se "změní", jedná se o "vyjímku". Situace klasicky končí revolucí a/nebo úmrtím rádobyosvíceného diktátora.

Stejně jako komunismus je skvělý nápad. Jen jaksi má ten základní předpoklad, že člověk nebude člověk, ale mravenec. Pak to funguje perfektně :D
to máš pravdu, prostě pro lidi asi neexistuje nějaký druh systému co by byl ke všem spravedlivý nebo by všem vyhovoval...možná indiáni to měly dobře zařízené než si je bílá tvář zdomistifikovala

jen by mě zajímalo jestli na světě jsou true evil bytosti nebo jen chaotic evil (sem si zas tak něco plácl ) :blink:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

brum brum :shaun:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Tomyn píše: to máš pravdu, prostě pro lidi asi neexistuje nějaký druh systému co by byl ke všem spravedlivý nebo by všem vyhovoval...možná indiáni to měly dobře zařízené než si je bílá tvář zdomistifikovala
Jojo, kmenové hospodářství. Fajn když máš společnost o dvaceti lidech :D Aaaaanebo kove ty kibucy jak maj v Izraeli, to je taky pěkné zařízení.… teda pokud člověk nemá problém s alfa jedincem ;)
Tomyn píše:jen by mě zajímalo jestli na světě jsou true evil bytosti nebo jen chaotic evil (sem si zas tak něco plácl ) :blink:
Obojí dvojí je IMHO nesmysl. Záleží čistě na míře bezohlednosti. Nikdo není "zlej" jen pro zlo samo, vždycky tím chce něčeho dosáhnout.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

kokosak píše:
Tomyn píše:jen by mě zajímalo jestli na světě jsou true evil bytosti nebo jen chaotic evil (sem si zas tak něco plácl ) :blink:
Obojí dvojí je IMHO nesmysl. Záleží čistě na míře bezohlednosti. Nikdo není "zlej" jen pro zlo samo, vždycky tím chce něčeho dosáhnout.
A co treba fanaticti uctivaci satana? :smile:
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

kokosak píše:*vrací se k předchozí*

dobrý :smile:

konečně to někdo pochopil jako ideu
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

cybermisa píše:
kokosak píše:
na to si hraje každej druhej metalák, ne? :shaun:

(jak já tuhle pakultůru blek knajtů nemám rád :))
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

cybermisa píše:
kokosak píše:
Vidiš a i ty mluví o vyznávání totální svobody, respektive právo silnějšího ;). Nepočítáme-li takové chuděry, kterým se to zdá být kůl. A i ty to dělají právě z výše zmíněného důvodu.

Jen mě udivuje, že nikdo nezménil sadisty :biggrin:
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

kokosak píše:
A co treba fanaticky sadisticky zly satanista s patologickou zalibou konat zlo? :biggrin:
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

*nenápadně ukazuje na magnumíka*
(William Blake)
Odpovědět