Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Dík za dnešní výpravu Bejkounovi a dvou hobitům, ač nedopadla zrovna nejlíp.
Dík za zajímavý pokec v hospodě v Hagu. (by se vám ten bok vyvalil už .. korva mať)
Dík za krásnej večer v hospodě v Mithu. :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Já děkuju za dnešek Erikovi a Dustilovi, za to, že to vydrželi, měli trpělivost a podle jejich, se snad i bavili :clover:
Naposledy upravil(a) Alfray dne 1. 12. 2008 21.22, celkem upraveno 1 x.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Samozřejmě, že jsme se bavili a děkuju i já tobě
Bratrstvo zabanovaných!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Tak velké díky za včerejšek. Měl jsem chvílemi pocit, že snad hraju úplně jinou hru. Skvělý sevis i přes pokročilou hodinu a nepochybně na nervy lezoucí... no, bloudění :bigwink:

Účastníkům trochu podivné, ale o to upřímnější dík za to, že se omezili co do hraní postavy ve prospěch posunu kvestíku. Nezávisle na tom se mi moc líbila ta scéna v jeskyni ("já to tušil, braší!").

A když už děkuji, tak nesmím zapomenout na taxikářku, která poctivě čekala s běžícím taxametrem :biggrin:

Last, but not least díky vůdci celé akce za překousnutí nepřekousnutelného.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Takze jedno monstrozni diky Artovi za vcerejsi skvele vedeny quest...a to i pres neschopnost nasi skpiny pochopit ze ta velka neonova sipka opravdu ukazuje k cili. Smekam a jeste jednou diky :bigwink:
A pak taky diky cele parte ze vse dopadlo jak dopadlo a my se vratili ve stejnem poctu jako kdyz jsme vyrazili.
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Tak v první řadě patří dík Hromvalovi, bez kterýho by tak akce pro nás ani nebyla, další samozřejmě Artovi a zbytku party. Nicméně, asi nejlepší akce, kterou jsem na EQ zatím zažil. :good:

Jo! a Ještě abych nezapoměl, díky, že jste se tak ochotně tahali s tím mým sudem! :biggrin: I Arto, ač jsem se bál, že přitom pádu se mi rozbije. :blush:
Roma

Příspěvek od Roma »

Za me diky Elvyne, nebyt ji, tak se tam nahore za vice jak 4 hodiny v pohotovosti ukousu nudou /.-)

A Artovi za neuveritelnej zacatek Q
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Též mockrát díky, zase jedna z těch velmi povedených akcí i ve větším počtu hráčů *uznele kejvne* Velký dík trpělivému DM *poklona* a vůbec všem zůčastněným.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

tak já taky děkuju i když ten konec jsem byl notně naštvanej, ted Tharek byl já jsem se bavil
PODPIS
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

já teda díky za tu část, při které jsem mohl asistovat jako člen kompanje, škoda že jsem musel končit... co tady čtu.… achjo :smile: a klaním se Artovi, protože jak jsme se snažili přeručkovat tu vodu... já bych to na jeho místě s nervama nepřežil :megalol: zvlášť, když musel pořád přemisťovat litavce :biggrin:
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

Taky mockrát děkuju za ten začátek, už jsem čekla, že při pádu mě stáhne zbroj a ještě mi spadne :smile:
Bylo to supr :biggrin:
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Velke dik pre Arta a dalšie pre vodcu našej bandy za sto jarnych kilometrov. :biggrin: Dlžíš Nat nove botičky :bigwink:
Because I'm Batman !!!
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky všem zúčastněným včerejšího výletu. Podobné akce se vskutku často nevidí. :biggrin:
Q běžel bezvadně, skupina skvělá (i když chvílemi jsem i myslel, že se sežere sama :megalol: ).
Vše už tady bylo řečeno a tak jen dodám, že mě nadchla ta dohra po Q s dívkou, byť prostá (jedna nebo dvě věty a byla z toho báječná situace). :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

dík RoranoSehanovic rodinke za zaujimavy večer.
Because I'm Batman !!!
psin

Příspěvek od psin »

Chtěl bych poděkovat všem co jsem dnes potkal - hru jsem si moc pěkně užil - zvláštní dík patří Roonimu za Za´cha Detyra a "závar" okolo něj. Ettela pobavila. :) ;) Díky.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Jiper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiper »

Rozhodne pro Etellu velmi pekne entreé do Tirianu,… jen prijede a hned... no, to si zjistete :))) Kazdopadne diky Roonimu a zaroven takhle OOC omluva, jak se to IC proste muselo vyvinout. Goro, Tonny a Piti za poskytnutí Gora a Tonnyho - gracia:)

EDIT: Dnešní den byl krásným příkladem, že to jde i bez bůhvíjaké DM podpory ;)
Naposledy upravil(a) Jiper dne 3. 12. 2008 0.15, celkem upraveno 1 x.
"Inu, rád bych..." Zachariash
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Přidávám se k poděkování všem zúčastněným za včerejší akci. nejvíc se mi líbila scéna s nymfou, která byla úplně jiná, než jsem očekával, že bude, a přitom byla dokonalá.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Díky všem míčařům. Hrál jsem to poprvý a krom těch danejch bodů, jsem nikdy nemyslel jak mě bude bavit mlátit beztrestně ostatní postavy :biggrin: :clover:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Erik Brandlgod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Brandlgod »

Dnešní den je ve znamení samých dobrých epizod :clover: Děkuju Alkaran, Kat, Za´chovi, celé kompanii a jmenovitě pak Alfrayovi za zub, Zachovi a Zelgovi za super scénku v domě bardů, dneska fakt čumim :blush:
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat

- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Začátkem bych chtěl moc poděkovat civilní hlídce všemu co se v tomto směru událo pro lidi co ji chtěli hrát.Potažmo i tak podpoře DM Piti a mému poručíku Gorovi :bigwink: .
Je to můj první pokus co tu vytvářím o něco většího a vám děkuji, že jste to podpořili.Hráčům se to jistě líbilo i když vše jsem asi nezařídil tak jak by se slušelo.

Velmi se mi dnes líbilo i vaše škádlení, hádky udávání i a to, „mě někdo někde zmlátil“, „ ne to on ne já“ :blink: Ale když se nad tím zamyslíte, vše vážně řešit nemůžu, nemám na to kapacitu… mezi tím co jsem řešil spor o mlácení, zde vylezla daleko důležitěji věc k řešení.
Proto prosím, netahejte každou hádku a spor na věc k řešení stráži…
V tom můj dík patří hlavně Kat, která se to nebála vyřešit po svém.

Hádky a nadávky a k tomu správní systém, není zase tak určitý a směrodatný, koukněte do zákoníku. Nelze tvrdit on říkal že jsem blb, zavřete ho… zkuste si to dořešit sami v klidném duchu.
Nebo se muže stát, že zavřu oba :biggrin: a máte po ptákách…

Nejvíce však děkuji Tengovi, za podporu a pomoc, či vytváření čehokoli v Tiriánské hlídce, , za udržení všeho podstatného, co pro to bylo důležité a hlavně za jeho proslov nakonec, který mě doslova uchvátil, něco takového bych neřekl ani já a Tonny už vůbec ne, i kdybych si to napsal… Na ty slova asi nikdy nezapomenu, na konci jsem naprosto cítil v očích slzy… prostě dokonalá řeč. Tohle nezapomenu. Diky.

Děkuji všem co se účastnili a budou civilní služby Tiranského království a podpořili tak to o co jsem se snažil.Je to můj dlouhodobý záměr zlepšit chování lidu v Tirianu a budu na tom i nadále pracovat.

Děkuji za velmi dobrý turnaj v míčované, naprosto parádní záležitost, a nacházím v tom velkou zálibu. (diky Mijo). Však hra ve hře je vždy skvělá věc a tahle je téměř dovedena k dokonalosti…

Děkuji také osobě, kterou jsem potkal na sklonku večera ( spíš k ránu) za pěkné prožitky u Svačinky…

Diky všem za dnešní den, moc pro mě znamenal… Tonny
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Odpovědět