P.S. :jestli je to nekde napsany a ja to prehlid, tak mi staci pm a tohle muzete smazat :)
Moderátor: Dungeon Master
Saiko píše:- proč družina kanál? Protože zprávy v tomto kanálu vidí DM a čte je. Takže je možno ho takto kontaktovat. Další možnost je PJ kanál. (takže pozor, co píšete do party kanálu. Nevíte, kdo poslouchá.)
- nešla by udělat kniha, která by po použití vypsala seznam DM ve hře?
Měnit svou hru podle přítommnosti/nepřítomnosti DM je metagame, který nejen já nemám rád, ale určitě většina DM. A myslím, že nejvíc DM potěší, když hraješ pořád stejně, pořád jako by tam DM byl, i když tam není.Lumpin píše:…. a navic by se to hodilo i na dulezitejsi veci nez je tohle
Jistě, z IC hlediska. Ale taový DM je jenom člověk a zrovna nemusí mít čas nebo se mu nechce - i když by všechny žádosti rád vyřídil. A navíc není jeho povinnost odpovídat na všechny žádosti hráčů. Ale když vydržíš, a stále se vstřícným a chápavým přístupem, určitě se dočkáš.Lord Xeen píše:Proste z IC hlediska je to desne nelogicka vec, zvlast kdyz mu zakaznik pred nosem mava naditym mescem.
????Psanec píše:Tak to priste zkusim zas a jednou to snad vyjde a kdyz ne, tak to NPC proste sejmu za to, ze se mi nevenuje.