Kontejnery
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Kontejnery
Moc dobrá rada.
Pokud máte plný kontejner (šperkovnice, batoh) a v něm nějakou věc, která je stackovací (má víc položek, jako jsou třeba drahokamy, šípy, lektvary), tak je nerozdělujte, nebo vám ta část, kterou si z ní odebíráte, zmizí.
Člověk by čekal, že se hodí ten zbytek aspoň do invu, ale ono houby. Prostě zmizí. Já teď tak přišel o jednu perlu a nadšený jsem z toho zrovinka dvakrát nebyl : /
Pokud máte plný kontejner (šperkovnice, batoh) a v něm nějakou věc, která je stackovací (má víc položek, jako jsou třeba drahokamy, šípy, lektvary), tak je nerozdělujte, nebo vám ta část, kterou si z ní odebíráte, zmizí.
Člověk by čekal, že se hodí ten zbytek aspoň do invu, ale ono houby. Prostě zmizí. Já teď tak přišel o jednu perlu a nadšený jsem z toho zrovinka dvakrát nebyl : /
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Podobně jsem stratil chrániče obratnosti. Plnej inventář a přehazoval jsem věci přes quick slot.Braenn píše:Když něco stackovacího v kontejneru rozdělám, a v kontejneru není na položku místo, rozdělený předmět "spadne" na zem, a objeví se pod postavou. V případě že se jedná o něco malého jako kámen nebo prsten, ani si toho nemusíš všimnout.
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
-
Pokud je "pod podlahou" tak ani vidět být nemusí a ani nakliknutelný není, takže efektivně zmizí... nebo ne ?Braenn píše:Když něco stackovacího v kontejneru rozdělám, a v kontejneru není na položku místo, rozdělený předmět "spadne" na zem, a objeví se pod postavou. V případě že se jedná o něco malého jako kámen nebo prsten, ani si toho nemusíš všimnout.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-