Problém se spuštěním hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen podotknu - u LCD je maximum 75Hz a u CRT jde i 120Hz … Standartní je 75Hz pro LCD s poměrem 4:3 (1280x1024, 1600x1200) a 60Hz je maximum pro LCD s 16:10 (širokoúhlý 1360x768, 1440x900, 1680x1050) … jak na tom jsou jiné rozměry nevím...
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Pozor pozor! ...zvláštní věc!
Když jsem chtěl nastavit v nwn.ini aby jelo nwn v okně, tak sem udělal kopii nwn.ini, ale ta už se nechovala jako nwn.ini, ale chovala se jako nwn.txt... a já původní nwn.ini přejmenoval, zkusil jsem spustit nwn, a to se rozjelo jak nic... on se totiž vytvořil novej nwn.ini, kterej to nenašlo a spustilo se to se základním nastavením...
Tak sem si s tím trochu pohrál a při každým rozlišení to jelo normálně, až při tom největším (který sem používal) nic nenaskočilo.… tákže... ještě to musím odskoušet, ale asi si chudák já navyklej na ten prťavej text a okýnka budu muset zase zvykat na gigantický vokna a do očí bijící text xD … tak, jdu zkoušet...
ÉDIT: Tak zdá se, že to funguje.… a to rozlišení nebude zas taková katastrofa == Dám si tam to druhý poslední rozlišení :) sice je určený pro jiný rozměry monitoru, ale není tak kostičkovatý jak ty ostatní a dá se ten čárovej kód vydržet.
Díky moc za rady, snad to už půjde.
ÉDIT2: Těžko uvěřit, problém je SNAD pryč, ...ehm, dokonce si to zahraju na nejvyšší možný rozlišení … jen musím mít jakoukoliv frekvenci nižší než 75 xD
Když jsem chtěl nastavit v nwn.ini aby jelo nwn v okně, tak sem udělal kopii nwn.ini, ale ta už se nechovala jako nwn.ini, ale chovala se jako nwn.txt... a já původní nwn.ini přejmenoval, zkusil jsem spustit nwn, a to se rozjelo jak nic... on se totiž vytvořil novej nwn.ini, kterej to nenašlo a spustilo se to se základním nastavením...
Tak sem si s tím trochu pohrál a při každým rozlišení to jelo normálně, až při tom největším (který sem používal) nic nenaskočilo.… tákže... ještě to musím odskoušet, ale asi si chudák já navyklej na ten prťavej text a okýnka budu muset zase zvykat na gigantický vokna a do očí bijící text xD … tak, jdu zkoušet...
ÉDIT: Tak zdá se, že to funguje.… a to rozlišení nebude zas taková katastrofa == Dám si tam to druhý poslední rozlišení :) sice je určený pro jiný rozměry monitoru, ale není tak kostičkovatý jak ty ostatní a dá se ten čárovej kód vydržet.

Díky moc za rady, snad to už půjde.
ÉDIT2: Těžko uvěřit, problém je SNAD pryč, ...ehm, dokonce si to zahraju na nejvyšší možný rozlišení … jen musím mít jakoukoliv frekvenci nižší než 75 xD
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Právě jsi asi popsal úchvatnou vlastnost Windows – skrývání přípon souborů. S velkou pravděpodobností jsi získal soubor nwn.ini.txt, ze kterého se po skrytí přípony zobrazilo pouze nwn.iniGeorge píše:tak sem udělal kopii nwn.ini, ale ta už se nechovala jako nwn.ini, ale chovala se jako nwn.txt... a já původní nwn.ini přejmenoval, zkusil jsem spustit nwn, a to se rozjelo jak nic... on se totiž vytvořil novej nwn.ini
Třikrát sláva microsoftu :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta úchvatná vlastnost jde vypnout ;)Darmonlor píše:Právě jsi asi popsal úchvatnou vlastnost Windows – skrývání přípon souborů. S velkou pravděpodobností jsi získal soubor nwn.ini.txt, ze kterého se po skrytí přípony zobrazilo pouze nwn.iniGeorge píše:tak sem udělal kopii nwn.ini, ale ta už se nechovala jako nwn.ini, ale chovala se jako nwn.txt... a já původní nwn.ini přejmenoval, zkusil jsem spustit nwn, a to se rozjelo jak nic... on se totiž vytvořil novej nwn.ini
Jinak Georgi, na jaký jedeš rozlišení? (ze zajímavosti :))
Ehm, jak to jde vypnout? (btw je zajímavý, že občas to tu příponu bere a občas si to bere svoje)Street_cz píše:Ta úchvatná vlastnost jde vypnout ;)Darmonlor píše:Právě jsi asi popsal úchvatnou vlastnost Windows – skrývání přípon souborů. S velkou pravděpodobností jsi získal soubor nwn.ini.txt, ze kterého se po skrytí přípony zobrazilo pouze nwn.iniGeorge píše:tak sem udělal kopii nwn.ini, ale ta už se nechovala jako nwn.ini, ale chovala se jako nwn.txt... a já původní nwn.ini přejmenoval, zkusil jsem spustit nwn, a to se rozjelo jak nic... on se totiž vytvořil novej nwn.ini
Jinak Georgi, na jaký jedeš rozlišení? (ze zajímavosti :))
Rozlišení v NWN 1280x1024 a normálně ve winech 1024x768
Sláva sláva sláva

-
- Kontaktovat uživatele:
Není..George píše:Díky, našel sem to.. stejně je to na nicStreet_cz píše:Nástroje - možnosti složky - zobrazení - a odskrtni skrýt příponu známých typů (nebo něco v tom smyslu)![]()
aspoň můžeš měnit txt na ini a ini na txt a máš přehled o souborech co jsou zač ;)
Já vím, co jsou zač.Street_cz píše:Není..George píše:Díky, našel sem to.. stejně je to na nicStreet_cz píše:Nástroje - možnosti složky - zobrazení - a odskrtni skrýt příponu známých typů (nebo něco v tom smyslu)![]()
aspoň můžeš měnit txt na ini a ini na txt a máš přehled o souborech co jsou zač ;)
Leda pokud chcu vědět, jestli je to mov, 3gp apod. a píše mi to něco ve smyslu "Nokia multimedia format" xD
Ale už dost s tím, jsme OT :)
Hmmm, tak se mi to stalo zase.… nwn naskakovalo čím dál pomaleji až nenaskočilo... pff... bylo tu celkem horko, nevím jestli to s tím má nějakou spojitost, ale trošku mě to štve... asi mám pech.. alespoň vím, že se mám zaměřit na nastavení.… 60Hz nepomohlo (teda nastavoval jsem to v nwn.ini když jsem byl ve hře, tak nevím jestli je potřeba nwn resnout)…. ach jo.