Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno, když už to padlo, a donutilo mě to vytrhnout se od hry, rád bych toho využil, a než půjdu spát, poděkoval cybermíšovi za super questík, a všem kteří byli v družině se mnou za super hru :) skvěle jsem si to užil, obzvlášť výlet a následnou cestu zpět 

- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
Výborné, opravdu celé. Takových problémů, takových výdajů a všechno.. pro toto:) Škoda že se to utlo tak rázně.. mohlo tam vzniknout dost dějových linek bokem, jen se nestíhalo.. I díky velkému počtu lidí jsme to ale ukočírovali slušně, vážně radost hrát.. Takže..díky všem co se do toho namočili
A rohatá skvrna na minulosti mě dostala pod stůl

A rohatá skvrna na minulosti mě dostala pod stůl

Velké díky za celý ten řetězec událostí s tím spojených, který se více nebo méně otřel o velký okruh postav a po dnešku opravdu
za to závěrečné epické galapředstavení včetně všech promyšlených detailů, které velmi velmi pobavily
Je to potom strašně divnej pocit přijít zase do civilizace, jít kolem selky u mlýna a koukat jak si všichni bezstarostně žijí své životy
Jinak celkově to krásně vystihlo podstatu a atmosféru oné války která nikdy nezačala a nikdy neskončí a jak řekl jeden mág "Jsme jen loutky houpající se ve větru ….." 
EDIT: A ještě díky Romě za její tvrdohlavost … dneska mi pořádně zabrnkala na nervy

EDIT: A ještě díky Romě za její tvrdohlavost … dneska mi pořádně zabrnkala na nervy

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Sakra, zase pozdě a všichni už za mě všechno řekli. Nezbyde mi tak, než poděkovat myšákovi a všem přítomným, za supr chvíle
Jo a ještě..nevím, co na ní všichni vidíte špatnýho!
( Intrikářka jedna vypočítavá *brblá si hráč za monitorem, nutící postavu dělat přesný opak toho, co si myslí*
)

Jo a ještě..nevím, co na ní všichni vidíte špatnýho!

acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
postavy: Luthor Waldenn
Dík za možnost smočit zobáček.
Roma Naylunovi možná až dneska, ale on jí už od …
Roma Naylunovi možná až dneska, ale on jí už od …
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
To ja bych mel dekovat vam, vsem zucastnenym, protoze bez perfektne zahranych charakteru postav by se takovy "intrikansky" quest mezisferalnich rozmeru nedal vubec ani rozehrat. Ale ja vedel, ze to pekne zahrajete a hru si uzijete. Kdyz se to tak vezme, tak jsem neudelal nic jineho, nez na spravnych mistech vypustil par spravne zkreslenych informaci
A zbytek udelala jen hracska fantazie a chut do hry
A tak to ma byt
Kazdopadne, berte prosim ode me tento quest jako prozatim takovou malou rozlucku. Musim si dat na EQ od DSkovani na cas pauzu
Kazdopadne … diky

Kazdopadne, berte prosim ode me tento quest jako prozatim takovou malou rozlucku. Musim si dat na EQ od DSkovani na cas pauzu

Kazdopadne … diky

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji naší milé sladké Vovocinářce za parádní questík, který včera připravila, moc se mi líbil, ač jsem se do něj přichomýtl až ke konci. parádně udělané a knížky a vzkazy a hádanky na nich se mi strašně líbily : )
A samozřejmě děkuju všem posluchačům, kteří se dostavili na přednášku, snad si odnesli zajímavé informace a jiné neopakovatelné vizuální zážitky *pomrkne po holkách*.
A samozřejmě děkuju všem posluchačům, kteří se dostavili na přednášku, snad si odnesli zajímavé informace a jiné neopakovatelné vizuální zážitky *pomrkne po holkách*.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Připojuji se
Také děkuji za ten parádní questík. Byl jsem v úžasném napětí a vůbec mě nenapadlo, že to má milá Mo na svědomí a celé si to řídí.
Že to má na svědomí mi nedošlo ani tehdy, když mě Kotlivec sekl. Až teprve, když za něj začala mluvit
Pořád jsem totiž nevěděl, čeho všeho je systém schopný a čím mě equilibrie překvapí.
Že to má na svědomí mi nedošlo ani tehdy, když mě Kotlivec sekl. Až teprve, když za něj začala mluvit

Pořád jsem totiž nevěděl, čeho všeho je systém schopný a čím mě equilibrie překvapí.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojuji se
: ) a kdyby fungovalo /s <mluva>, tak o tom nevíš vůbec :DAefar píše:Také děkuji za ten parádní questík. Byl jsem v úžasném napětí a vůbec mě nenapadlo, že to má milá Mo na svědomí a celé si to řídí.
Že to má na svědomí mi nedošlo ani tehdy, když mě Kotlivec sekl. Až teprve, když za něj začala mluvit![]()
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Jojo, ty začátky, všechno co z toho postupně vznikalo… Včetně poznamenání mnohých vztahů mezi postavami…cybermisa píše:To ja bych mel dekovat vam, vsem zucastnenym, protoze bez perfektne zahranych charakteru postav by se takovy "intrikansky" quest mezisferalnich rozmeru nedal vubec ani rozehrat. Ale ja vedel, ze to pekne zahrajete a hru si uzijete. Kdyz se to tak vezme, tak jsem neudelal nic jineho, nez na spravnych mistech vypustil par spravne zkreslenych informaciA zbytek udelala jen hracska fantazie a chut do hry
A tak to ma byt
![]()
Kazdopadne, berte prosim ode me tento quest jako prozatim takovou malou rozlucku. Musim si dat na EQ od DSkovani na cas pauzu![]()
Kazdopadne … diky
Mně to leckdy nedalo spát ani po vypnutí počítače :D Prostě Quest s velkým „Q“. Jenom mě mrzí že jsem poslední dny musel dát přednost práci před zábavou a zjevoval jsem se spíš sporadicky. Teď budu mít alespoň čas urovnat si co potřebuju, než se zase pustím s plnou vervou do hry :D
Tak zas někdy ve hře

Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
-
Taky moc dík Mo za super zabavnej Q a vubec za paradni hru do pozdnich nocnich a nezřídka raních hodin!
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu
"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens
GID: hoodedskull
Irma Střapatá - průzkumníčka a hudebníčka
Ramcen syn Erlordův - mistr řemesla kamenického
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu
"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens