Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Uff.. velká poklona za vypjatou a pěknou hru v nemocnici. Jednu chvíli už jsem myslel, že mu ty fousy fakt chcete uříznout a rozkousal jsem si nervama všechny prsty :D
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
anurin

Příspěvek od anurin »

Díky hlavně koulínkovi
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Fajné, dneska, včera … skratka posledni dobou furt. :clover:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Erik Brandlgod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Brandlgod »

Mno, když už to padlo, a donutilo mě to vytrhnout se od hry, rád bych toho využil, a než půjdu spát, poděkoval cybermíšovi za super questík, a všem kteří byli v družině se mnou za super hru :) skvěle jsem si to užil, obzvlášť výlet a následnou cestu zpět :bleh:
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat

- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Jojo, souhlasím :D Perfektní hra, skvělá atmosféra... Divadlo které se nad námi odehrálo.. Intriky.. všechno super :D
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Výborné, opravdu celé. Takových problémů, takových výdajů a všechno.. pro toto:) Škoda že se to utlo tak rázně.. mohlo tam vzniknout dost dějových linek bokem, jen se nestíhalo.. I díky velkému počtu lidí jsme to ale ukočírovali slušně, vážně radost hrát.. Takže..díky všem co se do toho namočili :blush:

A rohatá skvrna na minulosti mě dostala pod stůl :megalol:
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Velké díky za celý ten řetězec událostí s tím spojených, který se více nebo méně otřel o velký okruh postav a po dnešku opravdu :clap_1: za to závěrečné epické galapředstavení včetně všech promyšlených detailů, které velmi velmi pobavily :smile: Je to potom strašně divnej pocit přijít zase do civilizace, jít kolem selky u mlýna a koukat jak si všichni bezstarostně žijí své životy :smile: Jinak celkově to krásně vystihlo podstatu a atmosféru oné války která nikdy nezačala a nikdy neskončí a jak řekl jeden mág "Jsme jen loutky houpající se ve větru ….." :clover:

EDIT: A ještě díky Romě za její tvrdohlavost … dneska mi pořádně zabrnkala na nervy :biggrin:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Sakra, zase pozdě a všichni už za mě všechno řekli. Nezbyde mi tak, než poděkovat myšákovi a všem přítomným, za supr chvíle :smile: :clover:

Jo a ještě..nevím, co na ní všichni vidíte špatnýho! :bleh: ( Intrikářka jedna vypočítavá *brblá si hráč za monitorem, nutící postavu dělat přesný opak toho, co si myslí* :biggrin: )
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Roma

Příspěvek od Roma »

Dík za možnost smočit zobáček.

Roma Naylunovi možná až dneska, ale on jí už od …
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

To ja bych mel dekovat vam, vsem zucastnenym, protoze bez perfektne zahranych charakteru postav by se takovy "intrikansky" quest mezisferalnich rozmeru nedal vubec ani rozehrat. Ale ja vedel, ze to pekne zahrajete a hru si uzijete. Kdyz se to tak vezme, tak jsem neudelal nic jineho, nez na spravnych mistech vypustil par spravne zkreslenych informaci :biggrin: A zbytek udelala jen hracska fantazie a chut do hry :yes: A tak to ma byt :thumbsup:

Kazdopadne, berte prosim ode me tento quest jako prozatim takovou malou rozlucku. Musim si dat na EQ od DSkovani na cas pauzu :ermm:

Kazdopadne … diky :clover:
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Děkuji naší milé sladké Vovocinářce za parádní questík, který včera připravila, moc se mi líbil, ač jsem se do něj přichomýtl až ke konci. parádně udělané a knížky a vzkazy a hádanky na nich se mi strašně líbily : )

A samozřejmě děkuju všem posluchačům, kteří se dostavili na přednášku, snad si odnesli zajímavé informace a jiné neopakovatelné vizuální zážitky *pomrkne po holkách*.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Aefar

Připojuji se

Příspěvek od Aefar »

Také děkuji za ten parádní questík. Byl jsem v úžasném napětí a vůbec mě nenapadlo, že to má milá Mo na svědomí a celé si to řídí.

Že to má na svědomí mi nedošlo ani tehdy, když mě Kotlivec sekl. Až teprve, když za něj začala mluvit :biggrin:

Pořád jsem totiž nevěděl, čeho všeho je systém schopný a čím mě equilibrie překvapí.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojuji se

Příspěvek od The_Balrog »

Aefar píše:Také děkuji za ten parádní questík. Byl jsem v úžasném napětí a vůbec mě nenapadlo, že to má milá Mo na svědomí a celé si to řídí.

Že to má na svědomí mi nedošlo ani tehdy, když mě Kotlivec sekl. Až teprve, když za něj začala mluvit :biggrin:

Pořád jsem totiž nevěděl, čeho všeho je systém schopný a čím mě equilibrie překvapí.
: ) a kdyby fungovalo /s <mluva>, tak o tom nevíš vůbec :D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

cybermisa píše:To ja bych mel dekovat vam, vsem zucastnenym, protoze bez perfektne zahranych charakteru postav by se takovy "intrikansky" quest mezisferalnich rozmeru nedal vubec ani rozehrat. Ale ja vedel, ze to pekne zahrajete a hru si uzijete. Kdyz se to tak vezme, tak jsem neudelal nic jineho, nez na spravnych mistech vypustil par spravne zkreslenych informaci :biggrin: A zbytek udelala jen hracska fantazie a chut do hry :yes: A tak to ma byt :thumbsup:

Kazdopadne, berte prosim ode me tento quest jako prozatim takovou malou rozlucku. Musim si dat na EQ od DSkovani na cas pauzu :ermm:

Kazdopadne … diky :clover:
Jojo, ty začátky, všechno co z toho postupně vznikalo… Včetně poznamenání mnohých vztahů mezi postavami…
Mně to leckdy nedalo spát ani po vypnutí počítače :D Prostě Quest s velkým „Q“. Jenom mě mrzí že jsem poslední dny musel dát přednost práci před zábavou a zjevoval jsem se spíš sporadicky. Teď budu mít alespoň čas urovnat si co potřebuju, než se zase pustím s plnou vervou do hry :D
Tak zas někdy ve hře :clover:
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
hoodedskull

Příspěvek od hoodedskull »

Taky moc dík Mo za super zabavnej Q a vubec za paradni hru do pozdnich nocnich a nezřídka raních hodin!
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu

"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Dík za hru braši, fakt jsem se zas bavil po dlůhý době!
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

jj bylo to fajn :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
anurin

Příspěvek od anurin »

Díky za dnešek Hromvali a pak za konec dnešních útrap Poblejzovi a Nat. :biggrin:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Příště nebude Poblejz, ale rovnou Podříz. A bude po ptákách.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky za dnešní hru Sele :)
Kraki Skengdrang
Odpovědět