Kokosaku ty nejsi na EQ od toho aby jsi cokoli testoval a zkousel. Mas hrat svoji postavu a kdyz narazis na chybu, tak ji nahlasit. To by si pak kazdy v ramci "testovani" mohl na EQ delat "cokoli", prozkouset si kde je jaka dira v jakym systemu a zacit ji zneuzivat. Nemas zadnou privilegovanou pozici betatestera vuci ostatnim hracum, takze pravidla, ze se mas drzet IC plati i pro tebe. Pokud jsou testy v ramci IC, tak jsou v poradku, ty vase ovsem nebyly.kokosak píše:Představy jistého nejmenovaného o tom jak a proč se dělá testování. Člověk nemusí ani dělat v branži, aby mu přišly... lehce úsměvné.
Budes se divit, ale zrovna dneska jsem FtS testoval, takze nemusis mit strach, ze kdyz to neudelas ty, tak nikdo jiny.
Mne prijde rovnez lehce usmevne, kdyz na zaklade jedne vety:
[CHAT WINDOW TEXT] [Sun Jan 25 18:40:40] Seraph : //vazeni omezte laskave OOC a hrajte postavy, nejste tu na testovani
dokazes presne rozpoznat moje predstavy o tom jak a proč se dělá testování. Obzvlaste by me zajimalo, co vsechno jsi z te jedne vety dokazal vycisit o tom JAK a PROC.
Ovsem, pokud ste tim testovanim byli povereni Labirem, rad se vam za tu jednu vetu omluvim. Byl bych se zeptal, ale oba ste se odlogli rychlosti blesku