Co vás ve hře dostalo

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

kokosak píše:Představy jistého nejmenovaného o tom jak a proč se dělá testování. Člověk nemusí ani dělat v branži, aby mu přišly... lehce úsměvné.
Kokosaku ty nejsi na EQ od toho aby jsi cokoli testoval a zkousel. Mas hrat svoji postavu a kdyz narazis na chybu, tak ji nahlasit. To by si pak kazdy v ramci "testovani" mohl na EQ delat "cokoli", prozkouset si kde je jaka dira v jakym systemu a zacit ji zneuzivat. Nemas zadnou privilegovanou pozici betatestera vuci ostatnim hracum, takze pravidla, ze se mas drzet IC plati i pro tebe. Pokud jsou testy v ramci IC, tak jsou v poradku, ty vase ovsem nebyly.

Budes se divit, ale zrovna dneska jsem FtS testoval, takze nemusis mit strach, ze kdyz to neudelas ty, tak nikdo jiny.

Mne prijde rovnez lehce usmevne, kdyz na zaklade jedne vety:
[CHAT WINDOW TEXT] [Sun Jan 25 18:40:40] Seraph : //vazeni omezte laskave OOC a hrajte postavy, nejste tu na testovani
dokazes presne rozpoznat moje predstavy o tom jak a proč se dělá testování. Obzvlaste by me zajimalo, co vsechno jsi z te jedne vety dokazal vycisit o tom JAK a PROC.

Ovsem, pokud ste tim testovanim byli povereni Labirem, rad se vam za tu jednu vetu omluvim. Byl bych se zeptal, ale oba ste se odlogli rychlosti blesku :clover:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Zajímalo tě to kým jsme nebo nejsme pověřeni? Co byla tvoje první věta? Ptal ses proč to děláme?

Testováním se živím a tak vím, že nestačí napsat že tam a tam je chyba. Pokud jsi jiného názoru, jdou další hlášení chyb přímo na Tebe a jsou tohoto formátu: "Je chyba v kouzlu XY". Kde chyba je a v čem spočívá si zjistíš ve svém volném čase.

Omlouvám se všem OSTATNÍM za negativní tón tohoto příspěvku. Mám jen jedny nervy.
Naposledy upravil(a) kokosak dne 25. 1. 2009 19.24, celkem upraveno 1 x.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Nepsal nahodou niekde Labir že nahlasenie tipu Toto kuzlo nefunguje ako ma je asi tak na dve veci a chce viac informacii ? Snažili sme sa len pomoct.

Odlog ? Neviem ako Kokos, ale ja zhruba viem ako si pristupny inym nazorom na vec a debatovat nema zmysel. :clover:
Because I'm Batman !!!
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

allekoo píše: Odlog ? Neviem ako Kokos, ale ja zhruba viem ako si pristupny inym nazorom na vec a debatovat nema zmysel. :clover:
Vis, kdybych mel stejny pristup jako ty, tak tak bych rovnou strhnul expy za poruseni pravidel :clover:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Na příspěvky od CM dále nereaguji.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

kokosak píše:
Kokosaku, resi se ve hre veci CI nebo OOC?

Maji hraci hrat, nebo testovat systemy?

Ma hrac ALESPON napsat do party kanalu, kdyz chce resit nejaky bug nebo OOC zalezitost?

Co byste rekli na to, kdyz bych na vase "testovani" reagoval za svet IC?
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

nasledovalo po jednej vete a pokuse o vysvetlenie :clover:

[Tue Sep 02 17:48:04] Seraph : [Pověz] //priste at to uz nevidim, dal se o tom nebudeme bavit :)

:blink:

P.S. asi preto sme tam pisali to //OOC a testovali za zamknutimi dverami.

a smaznete to nech to tu neškaredí :megalol:
Because I'm Batman !!!
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

allekoo píše:nasledovalo po jednej vete a pokuse o vysvetlenie :clover:

[Tue Sep 02 17:48:04] Seraph : [Pověz] //priste at to uz nevidim, dal se o tom nebudeme bavit :)

:blink:
Hezky! :clap_1: Vytrhnes z kontextu jednu vetu a ohanis se s tim na foru? Co kdybych z tvych vsech prispevku na foru povytrhaval jednotliva slovicka a slozil ti z nich basnicku? Melo by to stejnou informacni hodnotu. :bigwink:

Chces snad rict, ze kdyz napises kouzlene slovicko //OOC, tak najednou prestanou platit vsechna pravidla, a muzes si delat cokoli? :blink: Odpovidat nemusis …
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

A DOST!

To platí pro cybermisu, kokosáka a spol. a to bez rozdílu. Jak někdo budete pokračovat v tomhle neplodném náběhu na flame tak dostane na 3 dny (real) BAN na fórum aby mu vychladla hlava. To platí pro všechny zúčastněné.

Kokosáku a cybermiso - speciálně na vás dva si udělám v několika následujících dnech trochu času a bydem si muset popovídat (dálkově).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Tak abych to tady nějak tak napravil, není to ani tak, co mě dostalo, ale co mě dostává pravidelně.

Jde skupinka postav.

A: útočí na jezevec (druhé kolo; zabil jezevce pořádnou ranou)
B: útočí na jezevec
C: pěkná rána
B: dík
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

zapomněl jsme to sem dát, ale lepší pozdě než vůbec...

Postava se snaží položit na stůl chleba, vyhvězdičkuje to a pak ho položí systémově na podlahu. Nespokojená ho z podlahy sebere a chce to zkusit znovu...

X: *položí na stůl ještě chleba*
X používá zvláštní schopnost předmětu.
X: *jí: Kukuřičný chléb*
X: *nejí*
Vážně mě to moc pobavilo. Moc povedené. :clap_1:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Pavel Urban píše:X: *nejí*
Připomíná mi to jisté: *nekouzlí*
:megalol: Občas si říkám, že jednou na tyhle lidi příjdu s čarodějem, vyzvu je na souboj na zbraně a v boji je usmažím kouzlama s tímhle nápisem :bigwink:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

A: *rozhlédne se po poloprázdné hospodě*
A: *dneska bude spoň klid*
B: *přikývne*

Do pěti minut hospoda nacpaná k prasknutí a člověk nečte vlastního slova :biggrin:
anurin

Příspěvek od anurin »

Představte si udatného bojovníka desky, chrabrého rytíře a ochránce sličných pannen.…

*hodí si pod stolem nohu přes nohu, založí si ruce na prsou... sveze se trochu ze židle a založí ruce na prsou.…….*

:megalol:
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

No co .. co … taky si občas všechnu tu grácii může odpustit, ne? :bleh: :biggrin:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Dostal jsem se sám, když jsem jako velitel křičel, že kdo střelí po tom vlkovi, toho střelím sám.
Vůbec jsem si při tom nevšiml, že má postava začala střílet taky v bojovém módu.

Vlk zemřel a od Nyaro, druidky, která nad námi držela ochrannou ruku přišla jen zpráva:

//Zabil jsi ho ty :-D

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
aster3

Příspěvek od aster3 »

Aefar píše:Dostal jsem se sám, když jsem jako velitel křičel, že kdo střelí po tom vlkovi, toho střelím sám.
Vůbec jsem si při tom nevšiml, že má postava začala střílet taky v bojovém módu.

Vlk zemřel a od Nyaro, druidky, která nad námi držela ochrannou ruku přišla jen zpráva:

Priklanim se, ze to byl ulet a ja sem vbubec nevedel jak mam reagovat, tak moje postava radsi mlcela :smile:
Obrázek
Toueer

Příspěvek od Toueer »

aster3 píše:
Aefar píše:Dostal jsem se sám, když jsem jako velitel křičel, že kdo střelí po tom vlkovi, toho střelím sám.

Priklanim se, ze to byl ulet a ja sem vbubec nevedel jak mam reagovat, tak moje postava radsi mlcela :smile:
ehm...na základě tvého rozkazu moje postava(Lil) skoro seřvala jinou, ať na toho vlka taky nestřílí,...fakt jsem nevěděl, co ji mám odpovědět, když mi odvětila, že jsi ho už zabil ^_^
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Hobití banda křísející jednoho dlouhána...
aneb to to trvá než najdete to správné nezabíjecí kouzlo :megalol:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
aster3

Příspěvek od aster3 »

*V Muni hori krysa s vajicky slaada. nikde zadne okno jen dvoje zavrene dvere...*

Deril: "Popada se za bricho a vypada ze bude blit"
Elli: Ja si radsi dam kolac "vynda kolac a zacne se cpat"

:biggrin:
Obrázek
Odpovědět