Hihih.. .to bylo dobrý... díky týmu EQ za skvělý svět s MNOHA PŘEKVAPENÍMI !!!! :-D
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nejlepeší bylo, když dva téměř mrtví(a to doslova-jeden měl jen 1 život) stateční válečníci, odpočívající ve vybité skřetí vesnici a přemýšlející o ttom, co udělají z pokladem , když tu náhle ……. RESPAWN !!!!!
Hihih.. .to bylo dobrý... díky týmu EQ za skvělý svět s MNOHA PŘEKVAPENÍMI !!!! :-D
:-D
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Nojo, když tam postáváte jak trotlové :DAkruo píše:Nejlepeší bylo, když dva téměř mrtví(a to doslova-jeden měl jen 1 život) stateční válečníci, odpočívající ve vybité skřetí vesnici a přemýšlející o ttom, co udělají z pokladem , když tu náhle ……. RESPAWN !!!!!
Hihih.. .to bylo dobrý... díky týmu EQ za skvělý svět s MNOHA PŘEKVAPENÍMI !!!! :-D![]()
![]()
Skřetů je mnoho. Sousední vesnice pošle posily, předsunuté hlídky se stáhnou a hned je vybitá vesnice zas plná života :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
A kdo postávál?… my sme spíš polehávali v kalůžích krve :-D
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
a přemýšleli co s pokladem?Akruo píše:A kdo postávál?… my sme spíš polehávali v kalůžích krve :-D:-D
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Pokud vim, respawn neni sam od sebe, tudiz nekdo nejspis nekde slapnul na triggerAkruo píše:Nejlepeší bylo, když dva téměř mrtví(a to doslova-jeden měl jen 1 život) stateční válečníci, odpočívající ve vybité skřetí vesnici a přemýšlející o ttom, co udělají z pokladem , když tu náhle ……. RESPAWN !!!!!
Hihih.. .to bylo dobrý... díky týmu EQ za skvělý svět s MNOHA PŘEKVAPENÍMI !!!! :-D![]()
![]()
*Strážník honí zlodějíčka po Tirianu a už ho dobíhá, jelikož se zlodějíček zdržel otvíráním jedné brány (překonání překážky). Strážník ke zlodějíčkovi doběhne a v patách mu běží okradená osoba co volá „zloděj“, strážník srazí zlodějíčka na zem a znehybní ho (nebo se snaží).Doběhne i okradená osoba k těm dvou a dá pěstí strážníkovi. Plesk
*
Pěknej překlik
Pěknej překlik
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
jediná poznámka..okradená osoba nevolala zloděj..ale ty hajzle malej :P jinak jsem rád, že jsi ten omračovák ustál :Dkohen píše:*Strážník honí zlodějíčka po Tirianu a už ho dobíhá, jelikož se zlodějíček zdržel otvíráním jedné brány (překonání překážky). Strážník ke zlodějíčkovi doběhne a v patách mu běží okradená osoba co volá „zloděj“, strážník srazí zlodějíčka na zem a znehybní ho (nebo se snaží).Doběhne i okradená osoba k těm dvou a dá pěstí strážníkovi. Plesk*
Pěknej překlik
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
-
Erik Brandlgod
- Kontaktovat uživatele:
Mě dostalo jak ke mě běží skřet, tiskne pevně v pravici malý kyj, oči mu planou hněvem, a druhou rukou si mezitím v kožešině loví nějakou blechu
Perfektní hláška
Perfektní hláška
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
-
labir
- Kontaktovat uživatele:
No tohle sice není přímo ze hry, ale souvisí to s ní a dost mě to dostalo.
Titulek na novinkách: Klaus vystoupí s Gorem na konferenci o oteplování
A mě zamrazilo. S Gorem? Představa Klause s obřím zeleným orkem ve zbroji Tirianské stráže po boku mi nevyhnutelně vytanula na mysli... Pak mi teprve došlo že to asi bude ten druhý Gore..
Titulek na novinkách: Klaus vystoupí s Gorem na konferenci o oteplování
A mě zamrazilo. S Gorem? Představa Klause s obřím zeleným orkem ve zbroji Tirianské stráže po boku mi nevyhnutelně vytanula na mysli... Pak mi teprve došlo že to asi bude ten druhý Gore..
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
Pavel Urban
hihih...
Na Mithalirském cvičišti:
Kritický zásah 80
zásah 28
Kritický zásah 75
...po chvíli, když nejmenovaná postava ze cvičiště šla na obyčejného kance...
Minul
(kanec - zásah za 3)
Minul
(kanec - minul)
minul...
to mne fakt dostalo...
Na Mithalirském cvičišti:
Kritický zásah 80
zásah 28
Kritický zásah 75
...po chvíli, když nejmenovaná postava ze cvičiště šla na obyčejného kance...
Minul
(kanec - zásah za 3)
Minul
(kanec - minul)
minul...
to mne fakt dostalo...
Brambor
Brambor
Volně převyprávěno:
*v dusném horku prokletého dolu se ozývají údery krumpáče*
A: Nemáte někdo stan?
A: *Kutá rudu*
*následuje dlouhá debata o smyslu stanu v podzemí*
A: Tak nemáte někdo ten stan?
A: *omdlela*
A: Fakt nikdo nemáte stan?
*nevěřícné zírání všech zůčastněných krom jediné, která dál kutá*
B, C, D: *přemlouvají A aby toho nechala*
A: *umírá*
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
kokosak píše:Volně převyprávěno:
...h..h..h..ha..ha..Ha..HARVEST! (bo jak se to píše
Brambor
Brambor