Nejlepeší bylo, když dva téměř mrtví(a to doslova-jeden měl jen 1 život) stateční válečníci, odpočívající ve vybité skřetí vesnici a přemýšlející o ttom, co udělají z pokladem , když tu náhle ……. RESPAWN !!!!!
Hihih.. .to bylo dobrý... díky týmu EQ za skvělý svět s MNOHA PŘEKVAPENÍMI !!!! :-D :-D
Akruo píše:Nejlepeší bylo, když dva téměř mrtví(a to doslova-jeden měl jen 1 život) stateční válečníci, odpočívající ve vybité skřetí vesnici a přemýšlející o ttom, co udělají z pokladem , když tu náhle ……. RESPAWN !!!!!
Hihih.. .to bylo dobrý... díky týmu EQ za skvělý svět s MNOHA PŘEKVAPENÍMI !!!! :-D :-D
Nojo, když tam postáváte jak trotlové :D
Skřetů je mnoho. Sousední vesnice pošle posily, předsunuté hlídky se stáhnou a hned je vybitá vesnice zas plná života :)
Akruo píše:A kdo postávál?… my sme spíš polehávali v kalůžích krve :-D :-D
a přemýšleli co s pokladem? hmm...já většinou přemýšlím jak si zastavit rány a vypadnout
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Akruo píše:Nejlepeší bylo, když dva téměř mrtví(a to doslova-jeden měl jen 1 život) stateční válečníci, odpočívající ve vybité skřetí vesnici a přemýšlející o ttom, co udělají z pokladem , když tu náhle ……. RESPAWN !!!!!
Pokud vim, respawn neni sam od sebe, tudiz nekdo nejspis nekde slapnul na trigger
*Strážník honí zlodějíčka po Tirianu a už ho dobíhá, jelikož se zlodějíček zdržel otvíráním jedné brány (překonání překážky). Strážník ke zlodějíčkovi doběhne a v patách mu běží okradená osoba co volá „zloděj“, strážník srazí zlodějíčka na zem a znehybní ho (nebo se snaží).Doběhne i okradená osoba k těm dvou a dá pěstí strážníkovi. Plesk *
Pěknej překlik
kohen píše:*Strážník honí zlodějíčka po Tirianu a už ho dobíhá, jelikož se zlodějíček zdržel otvíráním jedné brány (překonání překážky). Strážník ke zlodějíčkovi doběhne a v patách mu běží okradená osoba co volá „zloděj“, strážník srazí zlodějíčka na zem a znehybní ho (nebo se snaží).Doběhne i okradená osoba k těm dvou a dá pěstí strážníkovi. Plesk *
Pěknej překlik
jediná poznámka..okradená osoba nevolala zloděj..ale ty hajzle malej :P jinak jsem rád, že jsi ten omračovák ustál :D
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
No tohle sice není přímo ze hry, ale souvisí to s ní a dost mě to dostalo.
Titulek na novinkách: Klaus vystoupí s Gorem na konferenci o oteplování
A mě zamrazilo. S Gorem? Představa Klause s obřím zeleným orkem ve zbroji Tirianské stráže po boku mi nevyhnutelně vytanula na mysli... Pak mi teprve došlo že to asi bude ten druhý Gore..
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
A:*natáhne ruku k M. s žabkou na dlaní* dejte jí pusu asi to bude princ...
M:*nejistě se natáhne k žabce a dá jí pusu na hlavičku*
Žabka: kváááák
M:jéé asi se jí to líbí...
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
A:*natáhne ruku k M. s žabkou na dlaní* dejte jí pusu asi to bude princ...
M:*nejistě se natáhne k žabce a dá jí pusu na hlavičku*
Žabka: kváááák
M:jéé asi se jí to líbí...