zapalovani ohne kouzli?
Moderátor: Dungeon Master
zapalovani ohne kouzli?
by to chtelo, trochu tomu pomoct. Jediny co pripada v uvahu je combust, jenze ten ohen to neprehodi, leda na 1 a kdyz hori, tak nejde "zapalit" (The object is busy).
Takze jenom trosicku tomu pomoct :) zvysit jeho save a zapalit ho po zakouzleni? :) by to mohlo byt primitivni :)
Pripadne navrh na dalsi cantrip :)
Takze jenom trosicku tomu pomoct :) zvysit jeho save a zapalit ho po zakouzleni? :) by to mohlo byt primitivni :)
Pripadne navrh na dalsi cantrip :)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
Kouzlem zapalovat oheň? No kdysi jsme to dělali a systém na to potřeba nebyl, prostě kouzlo a pak zápalky. Napsat tohle jde velmi jednoduše, ale Nevim, musím si promyslet jestli to je žádoucí. O automatické hody nejde, není prolém tam dát skrytý hod.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
no, ja to taky zkousel bez systemu. Jenze ono to hori a hori a hori a zapalit NEJDE dokud nedohori, takze nejde spat, delat maso, nic.Labir píše:Kouzlem zapalovat oheň? No kdysi jsme to dělali a systém na to potřeba nebyl, prostě kouzlo a pak zápalky. Napsat tohle jde velmi jednoduše, ale Nevim, musím si promyslet jestli to je žádoucí. O automatické hody nejde, není prolém tam dát skrytý hod.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
combustem néAlcatraz píše:no, ja to taky zkousel bez systemu. Jenze ono to hori a hori a hori a zapalit NEJDE dokud nedohori, takze nejde spat, delat maso, nic.

No, já používam Flare, což taky neni uplně dobře, protože je to v podstatě "horký světlo". Když to jinak nejde, si to prostě domyslíš, pro kouzelníka nemůže bejt problém zapálit voheň, když umí spálit půl lesa (akorát musíš čekat, než skončí boj - já takhle třeba rád vyhazuju celou partu ze spánku, když se nudim

Ale vim proč to chceš, prostě vypadalo by to skvěle, když to to kouzlo opravdu zapálí. A krom toho, kdo má furt kupovat ty zápalky, takový hloupý lidský vynález... *odfrkne si a namyšleně odchází*
-
No, já si myslím, že by kouzelníci
Měli víc zůstávat v pohodlí svých knihoven, protože v přírodě můžou chytit breberky a když už vyráží do luhů a hájů, měli by tak činit spolu s hraničářem, druidem nebo někým, kdo se v přírodě vyzná a nosí s sebou křesadlo. Během prvních mých hodin a dní na serveru mi často přišlo, že ohniště, kde jen jde rozdělat oheň a nikde jinde to nejde, jsou blbá, ale časem mi došlo, že je to jeden z mála způsobů, jak zabránit postavám kempovat na náměstí uprostřed Tyrianu. Pokud pak nechceme řešit jednotlivá povolání a kdo má mít proč schopnost rozdělat ohen bez troudu a ocílky, (Zloděj lupou, hraničář třením dřívek, druid call lightningem) a on si určitě každý vymyslí proč zrovna on to má umět, dost doporučuji to nechat beze změny, protože méně je mnohdy více. W
Dobro zvítězí až nakonec. W
Re: No, já si myslím, že by kouzelníci
Souhlas. Víš ale doufam, že hlavně nám prskavkám, de vo "image"Kai Rivienta píše: …

edit: bez systému si ale v klídku budu používat svojí Flare abudu taky spokojenej... :)
flare kdyz budu smutnej, combust, kdyz budu nastvanej :) firebalem to doufam nejde, protoze to bych musel byt silenej :)kolja píše:5? Tak to se těšiiim![]()
Edit Labir: