Pokusim se přiblížit:
Procházim se po lese (v HIDE samozřejmě) a přibližuju se k přechodu v tu se všimnu, že do lokace se loguje postava, zastavím se počkám až se dologuje.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Právě proto.George píše:Nemůže, od toho je nejlepší a má skrývání 100 000 000 000Lonewar píše:Vždyť i ten nejlepší skrytý zloděj po pár mílích plížení ve skrytu může udělat malou chybku a na tu větvičku šlápnout.![]()
můžeš mít 100 miliónů ve skrývání, pak bác, padne ti jednička proti všímavosti nějaký postavy a jseš namydlenej i ty, nejlepší zlodějGeorge píše:Nemůže, od toho je nejlepší a má skrývání 100 000 000 000Lonewar píše:Vždyť i ten nejlepší skrytý zloděj po pár mílích plížení ve skrytu může udělat malou chybku a na tu větvičku šlápnout.![]()
Jasně je to normální opposed roll, move silently vs. listen a hide vs. spot + bonusy a postihy za nehybnost a podobně.hrusi píše:Tak mě napadlo když jsme u toho skrývání a tichýho pohybu. Jak to přesně funguje když se postava pokouší (nevědomky) prokouknout HIDE. Oda si hází kostkou plus body co maj v naslouchání proti tichýmu pohybu? Nikdy jsem to neměl tak úplně vyjasněný tak se ptám.
To je popsáno zde: http://nwn.wikia.com/wiki/Detecthrusi píše:Tak mě napadlo když jsme u toho skrývání a tichýho pohybu. Jak to přesně funguje když se postava pokouší (nevědomky) prokouknout HIDE. Ona si hází kostkou plus body co má v naslouchání proti tichýmu pohybu? Nikdy jsem to neměl tak úplně vyjasněný, tak se ptám.