Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky za zápas těším se na další :)
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
když to budeš slýchat tak často jako aki..naučíš se to ignorovatdave píše:Taky mě pobavila hysterická reakce tenga (pěkně zahraný), když se jeho družka najednou ztratila ve tmě :)
Ale, že sem přišel o zápas mě zas pěkně štve.

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Já děkuju tobě a streetovi. Taky Labirovi..., který ten AQ začal ani o tom možná neví.Jezura píše:Díky anurinovi a Streetovi za dnešní silně atmosférickou hru. Byl to prožitek zahrát si zase jednou naplno paladina podle svých představ.

No, ještě bych měl poděkovat Rumbardovi, Brumlovi, Albře a Dustilovi. Nečekal jsem že se to vyvrbí jak s to vyvrbylo. Čekal jsem spoustu ale to jak se to vyvíjelo opravdu ne. Musim uznat že některé situace pro mě byli těžké a doufám že jsem nikde neubral a nikde nepřidal.
Heh, no mě taky dostalo, když se uprostřed útočící troglogdytí hlídky zjevil beduín s dvouma šavlema a začal je kosit. Ty hory jsou tímhle právě pěkný, ztratíš se tam i OOC jako hráč :-) Jinak děkuju skupince odvážných lovců, kteří i přes absenci bojovnického tanku chytře obstáli a díky adeptům za jejich civilnostJon píše:Díky za příjemné náhodné setkání v horách :) Skupinka bude vědět, potěšilo mě to (mimochodem jsem FAKT zabloudil a trvalo ještě asi půl hodiny reálného času, než jsem se odtamtud vymotal :)).

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
já se připojuju k díkům pro Brumlu to bylo silně emotivní a jako i pro mě jako hráče, a dost nás to překvapilo oba to co se stalo, každopádně to opravdu mělo atmosféru ze skoro neviné srandy takové drama,anurin píše:Já děkuju tobě a streetovi. Taky Labirovi..., který ten AQ začal ani o tom možná neví.Jezura píše:Díky anurinovi a Streetovi za dnešní silně atmosférickou hru. Byl to prožitek zahrát si zase jednou naplno paladina podle svých představ.![]()
No, ještě bych měl poděkovat Rumbardovi, Brumlovi, Albře a Dustilovi. Nečekal jsem že se to vyvrbí jak s to vyvrbylo. Čekal jsem spoustu ale to jak se to vyvíjelo opravdu ne. Musim uznat že některé situace pro mě byli těžké a doufám že jsem nikde neubral a nikde nepřidal.
pěkná a emotivní hra
díky
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Taky díky. Věřím, že zrovna tihle lovci se umí lépe ubránit než ti, kteří mají na sobě plechy...Panathian píše:Heh, no mě taky dostalo, když se uprostřed útočící troglogdytí hlídky zjevil beduín s dvouma šavlema a začal je kosit. Ty hory jsou tímhle právě pěkný, ztratíš se tam i OOC jako hráč :-) Jinak děkuju skupince odvážných lovců, kteří i přes absenci bojovnického tanku chytře obstáli a díky adeptům za jejich civilnostJon píše:Díky za příjemné náhodné setkání v horách :) Skupinka bude vědět, potěšilo mě to (mimochodem jsem FAKT zabloudil a trvalo ještě asi půl hodiny reálného času, než jsem se odtamtud vymotal :)).
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
- Kontaktovat uživatele:
hehe, taky se připojuju, pro Ramona to byla rána když zjistil, o co de (a že si před tím myslel, že to je jen obyčejný rozpor který se vyřeší šarvátkouTomyn píše:já se připojuju k díkům pro Brumlu to bylo silně emotivní a jako i pro mě jako hráče, a dost nás to překvapilo oba to co se stalo, každopádně to opravdu mělo atmosféru ze skoro neviné srandy takové drama,anurin píše:Já děkuju tobě a streetovi. Taky Labirovi..., který ten AQ začal ani o tom možná neví.Jezura píše:Díky anurinovi a Streetovi za dnešní silně atmosférickou hru. Byl to prožitek zahrát si zase jednou naplno paladina podle svých představ.![]()
pěkná a emotivní hra
díky

Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
-