Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

Chtěl bych poděkovat Ilingen za procházku...a při té příležitosti i Nymfě co sme potkali, fakt skvělá hra :smile:
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!

Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Tákže jedno poděkování Altaírovi, protože jeho nápady jsou úžasný a nemají chybu, je to fakt hraná postava, jak má bejt!

Pak taky poděkování hráčům kopánie, za parádní hádku, tu jsem si fakt užíval, hlavně nenasytného Dustila. :megalol:
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Zase díky všem účastníkům vykopávek za druhou rundu a už teď se těším na třetí :)

A díky i kostkám, že hrají prokletí toho místa (Serinův epický procentuální hod při kácení stromu, Altairovy epické útoky na duchy s hody 1, 1, 1 ,1 ,1 a 1 …. a další :D)
Kraki Skengdrang
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Vykopávky well done :bigwink:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Toueer

Příspěvek od Toueer »

Kapik píše:Chtěl bych poděkovat Ilingen za procházku...a při té příležitosti i Nymfě co sme potkali, fakt skvělá hra :smile:
:blush: krásná, opravdu nevšední zážitek!
postava: Ilingen Signerr
Obrázek
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky za hojnou účas na vykopávkách. Zároveň se omlouvám, že jsem musel tak brzy zmizet :(
Kraki Skengdrang
darmian

Příspěvek od darmian »

Já bych dneska chtěl strašně moc poděkovat Labirovi za to, jak se nám celý den věnoval ať už šlo o naprosto skvělý questík a posléze o velikou pomoc v báních když jsme tam s brachama blbli u kovadliny, za naprosto perfektně dobarvovanou atmosféru všech situací a hlavně za obrovskou trpělivost. :smile: :clover:

V neposlední řadě musím poděkovat brachům, co to dneska prožili se mnou: Grimovi, Brumlovi, Gulynovi a Rumbardovi.

Dlouho sem se na EQ neobjevil,ale tohle perfektní odpoledne mě přesvědčilo o tom, že to byla chyba. Určitě tu teď budu mnohem častěji. Díky moc! :biggrin:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Taky díky bylo to moc pěkný.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

labir píše:Taky díky bylo to moc pěkný.
Též sem se perfektně bavil, takhle živej Hargol, to je opravdu něco, hlavně pak uvítací výbor, proste paráda, moc díky!
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Takže, já musím taky poděkovat, v první ředě Dhargovi, kterej se vrátil a vytáhnul mě (nemluvě o tom, kolik mě toho, jako hráče naučil a musím uznat, že hraje fakt výborně, zvládá ty krizovky asi nejlíp z brachů :smile: ) jako trpa do hry a následně taky labirovi a dalším brachům, se kterými jsem hral.

A pak taky ted' za večír, kdy jsme si s bandou vyrazily jen tak prolízt podzemní chodbičky, aspoň si člověk zopakuje, jak vlatně ty lokace vypadaj. dik
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Dnes dvojnásobné díky.…
Jednak za dopolední hru. Oživení a příběh (význam) zároveň - to můžu.
Za druhé Altairovi za (celé) vykopávky. Dnes se to uzavřelo a myslím, že celá akce byla velmi povedená.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Olik

Příspěvek od Olik »

Díky jedné malé víle za společnost!
Perido Kapsička
Raldo Lísteček
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

koulinek píše:
labir píše:Taky díky bylo to moc pěkný.
Též sem se perfektně bavil, takhle živej Hargol, to je opravdu něco, hlavně pak uvítací výbor, proste paráda, moc díky!
také bych chtěl poděkovat za dnešní den po odpoledni jsem se logl do hry a během hoďky najednou quest, který zabral celé odpoledne až do večera

tohle jsem na EQ ještě nezažil, bylo to prostě vynikající, obrovské díky Labirovi co pro nás brachy přichystal a i můj kámoš který dnes vlastně pořádně hrál poprvé se opravdu moc bavil a byl z celé hry unešen stejně jako já, i když to několikráte bylo pro něj opravdu těsné

moc pěkná hra a klanim se před tím jak to Labir celé dokonale stvořil a ta sláva na konci a živý hag to bylo dokonalé, sám sem si přišel jako hrdina :biggrin:

abych to schrnul díky moc za trpělivost při pátrání a za moc krásnou hru :clap_1:

DM Labirovi

Dhargovi, Rumbardovi, Gulynovi, Grimovi a dalším co jsem snimi hrál dnes

poslední dobou co jsem začal po měsíci opět hrát EQ svět opravdu pro mě osobně jak to vidím žije
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Erik Brandlgod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Brandlgod »

Moc dík Cybermíšovi za dnešní hru, náramně jsem si to užil, paráda :smile:
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat

- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Tak já si postěžuju.. Potřeboval jsem být v jednu odpoledne pryyč! Ale hra byla parádní, díky všem. Hledání mrtvého, skupinka která se málem nerozhoupala, pavoučci... všechno co se dělo kolem... prostě paráda :) Takže díky všem kteří se účastnili záchranné výpravy. :clover:
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Tak jak se to dneska pomalu rozjíždělo, tak ke konci sem vážně nevěděl co kde dřív :)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Musim zas pochválit včerejší zábavnou výpravu, zejména jak dění v Hargole vrací chuť do hry pauzírujícím hráčům. Je to moc přínosné a zaručuje nám to v kompanii zase víc zábavy i díky autoquestům, které tak vznikají.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Díky DM, ať už to byl kterýkoli...

Pořádně mě vylekal :-) Ale závěr včerejší hry to byl dokonalý. Obzvláště po hře s kokosákem v říši...

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Aefar píše:Díky DM, ať už to byl kterýkoli...

Pořádně mě vylekal :-) Ale závěr včerejší hry to byl dokonalý. Obzvláště po hře s kokosákem v říši...
Naprosta shoda nahod, holt ve spravny cas na spravnem miste :biggrin: I ja dekuju, moc pekna hra :clover:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Chtěl bych poděkovat Artovi za pěkné večerní dění. Bylo na čase se tomu podívat na zoubek... :smile:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Odpovědět