Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Já bych dneska chtěl strašně moc poděkovat Labirovi za to, jak se nám celý den věnoval ať už šlo o naprosto skvělý questík a posléze o velikou pomoc v báních když jsme tam s brachama blbli u kovadliny, za naprosto perfektně dobarvovanou atmosféru všech situací a hlavně za obrovskou trpělivost.
V neposlední řadě musím poděkovat brachům, co to dneska prožili se mnou: Grimovi, Brumlovi, Gulynovi a Rumbardovi.
Dlouho sem se na EQ neobjevil,ale tohle perfektní odpoledne mě přesvědčilo o tom, že to byla chyba. Určitě tu teď budu mnohem častěji. Díky moc!

V neposlední řadě musím poděkovat brachům, co to dneska prožili se mnou: Grimovi, Brumlovi, Gulynovi a Rumbardovi.
Dlouho sem se na EQ neobjevil,ale tohle perfektní odpoledne mě přesvědčilo o tom, že to byla chyba. Určitě tu teď budu mnohem častěji. Díky moc!

Takže, já musím taky poděkovat, v první ředě Dhargovi, kterej se vrátil a vytáhnul mě (nemluvě o tom, kolik mě toho, jako hráče naučil a musím uznat, že hraje fakt výborně, zvládá ty krizovky asi nejlíp z brachů
) jako trpa do hry a následně taky labirovi a dalším brachům, se kterými jsem hral.
A pak taky ted' za večír, kdy jsme si s bandou vyrazily jen tak prolízt podzemní chodbičky, aspoň si člověk zopakuje, jak vlatně ty lokace vypadaj. dik

A pak taky ted' za večír, kdy jsme si s bandou vyrazily jen tak prolízt podzemní chodbičky, aspoň si člověk zopakuje, jak vlatně ty lokace vypadaj. dik
-
také bych chtěl poděkovat za dnešní den po odpoledni jsem se logl do hry a během hoďky najednou quest, který zabral celé odpoledne až do večerakoulinek píše:Též sem se perfektně bavil, takhle živej Hargol, to je opravdu něco, hlavně pak uvítací výbor, proste paráda, moc díky!labir píše:Taky díky bylo to moc pěkný.
tohle jsem na EQ ještě nezažil, bylo to prostě vynikající, obrovské díky Labirovi co pro nás brachy přichystal a i můj kámoš který dnes vlastně pořádně hrál poprvé se opravdu moc bavil a byl z celé hry unešen stejně jako já, i když to několikráte bylo pro něj opravdu těsné
moc pěkná hra a klanim se před tím jak to Labir celé dokonale stvořil a ta sláva na konci a živý hag to bylo dokonalé, sám sem si přišel jako hrdina

abych to schrnul díky moc za trpělivost při pátrání a za moc krásnou hru

DM Labirovi
Dhargovi, Rumbardovi, Gulynovi, Grimovi a dalším co jsem snimi hrál dnes
poslední dobou co jsem začal po měsíci opět hrát EQ svět opravdu pro mě osobně jak to vidím žije
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si postěžuju.. Potřeboval jsem být v jednu odpoledne pryyč! Ale hra byla parádní, díky všem. Hledání mrtvého, skupinka která se málem nerozhoupala, pavoučci... všechno co se dělo kolem... prostě paráda :) Takže díky všem kteří se účastnili záchranné výpravy. 

Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Musim zas pochválit včerejší zábavnou výpravu, zejména jak dění v Hargole vrací chuť do hry pauzírujícím hráčům. Je to moc přínosné a zaručuje nám to v kompanii zase víc zábavy i díky autoquestům, které tak vznikají.
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!