No proto!anurin píše:Hele, jestli má někdo místo v autě pro anurína a pro soudek píva, tak se nakonec hlásím.
Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Seženu li žehličku... beru.. pokud ne, mam normalní pípu, bez chlazení.., ale beztak.. to bude hned vypité...Braenn píše:Kohen něco říkal, ale nebyla to ta tvoje bečka? Každopádně další se rozhodně neztratí. Ba naopak.
volná místa v autech jsou v prvním příspěvku, přičemž to Drakovo je jak jsme pochopila možná plné.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Sláva Tirianu
boha.,….to je pro vás čecháčky takový problém zapujčit žehličku?kohen píše:Seženu li žehličku... beru.. pokud ne, mam normalní pípu, bez chlazení.., ale beztak.. to bude hned vypité...Braenn píše:Kohen něco říkal, ale nebyla to ta tvoje bečka? Každopádně další se rozhodně neztratí. Ba naopak.
volná místa v autech jsou v prvním příspěvku, přičemž to Drakovo je jak jsme pochopila možná plné.
no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Však žehličky tam budou čtyři, ne? 
EDIT: ó pardón, dokonce jich tam je pět.. plus jedna.. jestli ji zas nepověsíte :)

EDIT: ó pardón, dokonce jich tam je pět.. plus jedna.. jestli ji zas nepověsíte :)
Naposledy upravil(a) Ikkie dne 9. 3. 2009 17.10, celkem upraveno 1 x.
A kdo může za to že ten váš bizon má jinej sud.. raději ho vem na pastvu.Akira píše:boha.,….to je pro vás čecháčky takový problém zapujčit žehličku?kohen píše:Seženu li žehličku... beru.. pokud ne, mam normalní pípu, bez chlazení.., ale beztak.. to bude hned vypité...Braenn píše:Kohen něco říkal, ale nebyla to ta tvoje bečka? Každopádně další se rozhodně neztratí. Ba naopak.
no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete...
Drakovo auto je Darmonlor, Erik a Wendigo.
Co se vybavy tyce wendigo asi dotahne kytaru ale jestli chcete nejaky odhrovacky tak vemte zlutej zpevnik ja ho nemam a z pameti toho moc neumim. Kdyz nebude zpevnik muzu jen dobrnkavat atmosferu a dat Zlato.
Co se vybavy tyce wendigo asi dotahne kytaru ale jestli chcete nejaky odhrovacky tak vemte zlutej zpevnik ja ho nemam a z pameti toho moc neumim. Kdyz nebude zpevnik muzu jen dobrnkavat atmosferu a dat Zlato.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
:) náš bizon má pivní uzávěru...vaše trávový cosi má uzávěr na kofolu...anurin píše:A kdo může za to že ten váš bizon má jinej sud.. raději ho vem na pastvu.Akira píše:boha.,….to je pro vás čecháčky takový problém zapujčit žehličku?kohen píše: Seženu li žehličku... beru.. pokud ne, mam normalní pípu, bez chlazení.., ale beztak.. to bude hned vypité...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Tak žadnej strach, bude... ale budu potřebovat zřejmě aby se ten sud narazil jako první, jelikož v Ne odjíždím...Akira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete.…..
Ono po 10kousku už to je beztak jedno

Sláva Tirianu
Sláva Tirianu
ty si ftipnej myslíš že budem do neděle pít jeden? už v sobotu v poledne se naráží dalšíkohen píše:Tak žadnej strach, bude... ale budu potřebovat zřejmě aby se ten sud narazil jako první, jelikož v Ne odjíždím...Akira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete.…..
Ono po 10kousku už to je beztak jednoco kdo pije a točí, pak bych ten Zubr už asi ani neplival.
PODPIS
-
- Kontaktovat uživatele:
Jů já jedu autem ?
Tak jo
Já už si říkal že si pěkně pojedu vlakem ( tam se zliju ) a příjdu pěkně stylově, na zádech krosnu, v ruce láhvinku Radegastu, v druhý cigárko, a samo sebou jako poslední 
EDIT: A pochopitelně rád, že jsem to našel, ale to bych nikomu nepřiznal

EDIT: A pochopitelně rád, že jsem to našel, ale to bych nikomu nepřiznal

- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
No právě v Sobotu toho moc nepopije, to bude povinný výlet (a jak tak koukám asi na celej den) padnemsciorp píše:ty si ftipnej myslíš že budem do neděle pít jeden? už v sobotu v poledne se naráží dalšíkohen píše:Tak žadnej strach, bude... ale budu potřebovat zřejmě aby se ten sud narazil jako první, jelikož v Ne odjíždím...Akira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete.…..
Ono po 10kousku už to je beztak jednoco kdo pije a točí, pak bych ten Zubr už asi ani neplival.

žadnej problem.. co ja si myslím..
Sláva Tirianu
Sláva Tirianu
Jen si to špatně vykládášAkira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete...

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Libra píše:Jen si to špatně vykládášAkira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete...Vzhledem k tomu že naše pivo se dá pít i bez chlaďáku tě musí utvrzovat to, že to naše předčí ten váš dobytek natolik, že se dá (chápu že pro vás k neuvěření) pít klidně i bez chlaďáku a člověk v tom pozná pořád pivo.

Ještě nechci nic slibovat, na mě je to pořád moc brzo. Každopádně už teď dělám vše pro to aby to vyšlo.anurin píše:Libra píše:Jen si to špatně vykládášAkira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete...Vzhledem k tomu že naše pivo se dá pít i bez chlaďáku tě musí utvrzovat to, že to naše předčí ten váš dobytek natolik, že se dá (chápu že pro vás k neuvěření) pít klidně i bez chlaďáku a člověk v tom pozná pořád pivo.
Libro? Ty jedeš autem? Vešel by se k tobě Anurín a sud?

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
No Libro jestli padne drake a ty pojedes tak se take nenapadne pridam ale zati plati drake. Vlak uz bych si bohumzel asi neuplatila :x
Na docasne dovolene od EQ
---
---