Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant

Akce co již proběly ale je škoda přijít o informace. Jak ty v realitě tak ty ingame.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět

Chlébské 23-25.10.

Dojedu
16
80%
Nedojedu kvůli termínu
0
Žádná hlasování
Nedojedu protože mě to nezajímá
0
Žádná hlasování
Rád bych dojel, ale nemůžu (nechci) nic slíbit
4
20%

Celkem hlasů: 20

Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

anurin píše:Hele, jestli má někdo místo v autě pro anurína a pro soudek píva, tak se nakonec hlásím.
No proto!
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Braenn píše:Kohen něco říkal, ale nebyla to ta tvoje bečka? Každopádně další se rozhodně neztratí. Ba naopak.

volná místa v autech jsou v prvním příspěvku, přičemž to Drakovo je jak jsme pochopila možná plné.
Seženu li žehličku... beru.. pokud ne, mam normalní pípu, bez chlazení.., ale beztak.. to bude hned vypité...
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Akira

Příspěvek od Akira »

kohen píše:
Braenn píše:Kohen něco říkal, ale nebyla to ta tvoje bečka? Každopádně další se rozhodně neztratí. Ba naopak.

volná místa v autech jsou v prvním příspěvku, přičemž to Drakovo je jak jsme pochopila možná plné.
Seženu li žehličku... beru.. pokud ne, mam normalní pípu, bez chlazení.., ale beztak.. to bude hned vypité...
boha.,….to je pro vás čecháčky takový problém zapujčit žehličku?
no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Hmmm, limča dva litry za tři padesát :dribble:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
anurin

Příspěvek od anurin »

kokosak píše:Hmmm, limča dva litry za tři padesát :dribble:
*praští ho* .. *kouká na něj kriticky, jestli je v pořádku*
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Však žehličky tam budou čtyři, ne? :bigwink:

EDIT: ó pardón, dokonce jich tam je pět.. plus jedna.. jestli ji zas nepověsíte :)
Naposledy upravil(a) Ikkie dne 9. 3. 2009 17.10, celkem upraveno 1 x.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
anurin

Příspěvek od anurin »

Akira píše:
kohen píše:

no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete...
A kdo může za to že ten váš bizon má jinej sud.. raději ho vem na pastvu.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Drakovo auto je Darmonlor, Erik a Wendigo.

Co se vybavy tyce wendigo asi dotahne kytaru ale jestli chcete nejaky odhrovacky tak vemte zlutej zpevnik ja ho nemam a z pameti toho moc neumim. Kdyz nebude zpevnik muzu jen dobrnkavat atmosferu a dat Zlato.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Akira

Příspěvek od Akira »

anurin píše:
Akira píše:
kohen píše: Seženu li žehličku... beru.. pokud ne, mam normalní pípu, bez chlazení.., ale beztak.. to bude hned vypité...
A kdo může za to že ten váš bizon má jinej sud.. raději ho vem na pastvu.
:) náš bizon má pivní uzávěru...vaše trávový cosi má uzávěr na kofolu...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

coš takhle dát si špenát??
PODPIS
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Akira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete.…..
Tak žadnej strach, bude... ale budu potřebovat zřejmě aby se ten sud narazil jako první, jelikož v Ne odjíždím...
Ono po 10kousku už to je beztak jedno :biggrin: co kdo pije a točí, pak bych ten Zubr už asi ani neplival. :ermm:

Sláva Tirianu
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

kohen píše:
Akira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete.…..
Tak žadnej strach, bude... ale budu potřebovat zřejmě aby se ten sud narazil jako první, jelikož v Ne odjíždím...
Ono po 10kousku už to je beztak jedno :biggrin: co kdo pije a točí, pak bych ten Zubr už asi ani neplival. :ermm:
ty si ftipnej myslíš že budem do neděle pít jeden? už v sobotu v poledne se naráží další
PODPIS
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Nene, v sobotu v poledne se šlape na Pernštejn!
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

A sciorp táhne na zádech sud....tak to myslel, ne? … jako správnej trpaslík by to zvládnout měl :D
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Erik Brandlgod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Brandlgod »

Jů já jedu autem ? :smile: Tak jo :biggrin: Já už si říkal že si pěkně pojedu vlakem ( tam se zliju ) a příjdu pěkně stylově, na zádech krosnu, v ruce láhvinku Radegastu, v druhý cigárko, a samo sebou jako poslední :megalol:

EDIT: A pochopitelně rád, že jsem to našel, ale to bych nikomu nepřiznal :blush:
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat

- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

sciorp píše:
kohen píše:
ty si ftipnej myslíš že budem do neděle pít jeden? už v sobotu v poledne se naráží další
No právě v Sobotu toho moc nepopije, to bude povinný výlet (a jak tak koukám asi na celej den) padnem :biggrin: , ale počítam že ten jeden sud za patek padne …
žadnej problem.. co ja si myslím..

Sláva Tirianu
Libra

Příspěvek od Libra »

Akira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete...
Jen si to špatně vykládáš :bigwink: Vzhledem k tomu že naše pivo se dá pít i bez chlaďáku tě musí utvrzovat to, že to naše předčí ten váš dobytek natolik, že se dá (chápu že pro vás k neuvěření) pít klidně i bez chlaďáku a člověk v tom pozná pořád pivo. :bleh:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
anurin

Příspěvek od anurin »

Libra píše:
Akira píše: no a vzhledem k tomu, že jste schopni pít pivo i bez chlaďáku, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je vlastně jedno co pijete...
Jen si to špatně vykládáš :bigwink: Vzhledem k tomu že naše pivo se dá pít i bez chlaďáku tě musí utvrzovat to, že to naše předčí ten váš dobytek natolik, že se dá (chápu že pro vás k neuvěření) pít klidně i bez chlaďáku a člověk v tom pozná pořád pivo. :bleh:
:yes: Libro? Ty jedeš autem? Vešel by se k tobě Anurín a sud?
Libra

Příspěvek od Libra »

anurin píše:
Libra píše:
:yes: Libro? Ty jedeš autem? Vešel by se k tobě Anurín a sud?
Ještě nechci nic slibovat, na mě je to pořád moc brzo. Každopádně už teď dělám vše pro to aby to vyšlo. :smile: ohledně případnýho odvozu se domluvíme klidně někdy 14 dní před. :bigwink:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

No Libro jestli padne drake a ty pojedes tak se take nenapadne pridam ale zati plati drake. Vlak uz bych si bohumzel asi neuplatila :x
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Odpovědět