jajAnade píše:Taky jsem dal pivu ne. Víno!
Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Tak na bečku jsem dal ano do neděle, ale nemyslim, že toho moc vypiju, spíš ze solidárnosti :Dmagnumik píše:jajAnade píše:Taky jsem dal pivu ne. Víno!tak mě napadá... kolik těch vinařů vlastně bude?… btw. víno si přivezeš? pokud ne tak napiš kolik tak zhruba vypiješ
Mno..kdože tu mluví o vínu? :) ...hlásim se, ať se jedná o cokoliv. ^_^ (To magnumik: trpaslík i s poznámkami přeposlán Niam, řekla, že si s tím poradí, případné připomínky směřovat tam - raděj dopředu a velmi jasně!!!)
Víno doufám přivezu nejen pro sebe. Jinak já toho zase tolik nevypiju. Až budu vědět, co budu mít k dispozici za odrůdy, ozvu se zde na fóru.magnumik píše:jajAnade píše:Taky jsem dal pivu ne. Víno!tak mě napadá... kolik těch vinařů vlastně bude?… btw. víno si přivezeš? pokud ne tak napiš kolik tak zhruba vypiješ
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
Jihomoravák mluví o vínuToueer píše:Mno..kdože tu mluví o vínu? :) ...hlásim se, ať se jedná o cokoliv. ^_^ (To magnumik: trpaslík i s poznámkami přeposlán Niam, řekla, že si s tím poradí, případné připomínky směřovat tam - raděj dopředu a velmi jasně!!!)
Ok teda, superAnade píše:Víno doufám přivezu nejen pro sebe. Jinak já toho zase tolik nevypiju. Až budu vědět, co budu mít k dispozici za odrůdy, ozvu se zde na fóru.
červený: Portugal, Zweigel, Frankovka, André, Moravia (možná)
bílý: Neuburg, Rulandské, Miller, Veltlín, Moravský Muškát
to myslíš víno?Jája CZE píše:Já budu jen koštovat, ale samozřejmě přispěju :o))
EDIT: upraven seznam odrůd vín
EDIT2: rozšířenej seznam vín...
Naposledy upravil(a) magnumik dne 22. 3. 2009 18.32, celkem upraveno 4 x.
Tož..teď nevim, kdo mi to říkal... : pro ženy bílé, za to, jak zlobí a muži, aby byli zahřáti u srdce, si mají dát červené, ale nezávisle na tomhle jsem pro červené.magnumik píše: Jihomoravák mluví o vínumáš radši červený nebo bílý?
Ok teda, počkám až něco stvoří a zavlim ju připomínkama
jinak tobě díky za snahu
já vim, sem náročnej
už sem se o tom s ní ale bavil
![]()
EDIT : jo..a taky vyprávěl storky o tom, jak si dával do pusy pálenku a ohýnkem ,,holil,, ženskejm pozadí(a nejen to)...ale to je z jiného soudku.
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
Tak ani jednu věc co ti říkal moravák sem neslyšelToueer píše:Tož..teď nevim, kdo mi to říkal... : pro ženy bílé, za to, jak zlobí a muži, aby byli zahřáti u srdce, si mají dát červené, ale nezávisle na tomhle jsem pro červené.(v každým případě mi to říkal nějaký vinař :D)
EDIT : jo..a taky vyprávěl storky o tom, jak si dával do pusy pálenku a ohýnkem ,,holil,, ženskejm pozadí(a nejen to)...ale to je z jiného soudku.
Takže vína, která mohu na akci dovézt:
bílá (po 30 Kč/l): ryzlink rýnský, veltlín zelený, rulandské bílé, sauvignon,
červená (po 40 Kč/l): andré, sv. vavřinec.
Vše znojemská oblast. Měl-li by někdo zájem, mohu přivézt i lahvovaná a archivní.
Něco z vín věnuji ke všeobecné konzumaci.
Prosím ozvěte se, kdo má zájem.
EDIT: Bohůmžel víno musín nakoupit u známých, protože nastaly vážné zdravotní komplikace v rodině.
Vše znojemská oblast. Měl-li by někdo zájem, mohu přivézt i lahvovaná a archivní.
EDIT: Bohůmžel víno musín nakoupit u známých, protože nastaly vážné zdravotní komplikace v rodině.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…
Prosim, bylo by Rulandske sede? Zkusim poshanet.Anade píše:Takže vína, která mohu na akci dovézt:
Ja vlastne jeste nehraju :)
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
A já jsem naopak ze hry :/ Nejčernější prognóza se naplnila a já vyfás na celé svátky službu a žádnej dobrovolník na prohození se ochotnej bohůmžel nenašel. Tak sned někdy příště. Tak holt aspon nekdo to bude zachranovat IC.
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Se mnou je to trošku komplikovanější. Pojedu z Pardubic (kde pracuji a bydlím), ale o dost dřív do Boskovic (tam bydlím, ale už jen párkrát do roka), což je od Chlébského kousíček, a zdržím se tam nějakou dobu. Je možné, že pojedu už ve čtvrtek večer a přespím si v Boskovicích, navštívím v pátek příbuzenstvo z okolí a tak. Takže se mnou asi nepočítat, co se týká příjezdu. Nicméně z Chlébského pojedu v pondělí už asi rovnou do Pardubic, takže někoho přiblížit mohu.Paklic píše:To si děláš srandu! Áhh, jo. No co no.
Anade, jedeš teda autem? Je tam ještě volné místo? *smutně kouká*
O papoušcích…
O papoušcích…
tak vás přátelé asi zklamu, ale bohužel vás nepoctím svou přítomností, což mě mrzí, protože jsem vás chtěl šecky poznat a být též poctěn vaší přítomností :)
ale bohužel měl jsem nyní dosti investic (nové PC, nový obývák) a jsem vysátý na dva až tři měsíce, ještě s tím že stejně mi výplata nepřijde včas a ani nevím jak bych se tam dostal mimo vlaku a pěšo (což zas není problém :))
přeji vám ať se moc pekně bavíte a plně si to vychutnáte, snad již příště se setkáme
p.s. foťte o sto šest ať se aspoň pokochám vzdáleně
ale bohužel měl jsem nyní dosti investic (nové PC, nový obývák) a jsem vysátý na dva až tři měsíce, ještě s tím že stejně mi výplata nepřijde včas a ani nevím jak bych se tam dostal mimo vlaku a pěšo (což zas není problém :))
přeji vám ať se moc pekně bavíte a plně si to vychutnáte, snad již příště se setkáme
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
neboj galerie i s ftipným popisem se objeví vzápětíTomyn píše:tak vás přátelé asi zklamu, ale bohužel vás nepoctím svou přítomností, což mě mrzí, protože jsem vás chtěl šecky poznat a být též poctěn vaší přítomností :)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!