jajAnade píše:Taky jsem dal pivu ne. Víno!

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Tak na bečku jsem dal ano do neděle, ale nemyslim, že toho moc vypiju, spíš ze solidárnosti :Dmagnumik píše:jajAnade píše:Taky jsem dal pivu ne. Víno!tak mě napadá... kolik těch vinařů vlastně bude?… btw. víno si přivezeš? pokud ne tak napiš kolik tak zhruba vypiješ
Víno doufám přivezu nejen pro sebe. Jinak já toho zase tolik nevypiju. Až budu vědět, co budu mít k dispozici za odrůdy, ozvu se zde na fóru.magnumik píše:jajAnade píše:Taky jsem dal pivu ne. Víno!tak mě napadá... kolik těch vinařů vlastně bude?… btw. víno si přivezeš? pokud ne tak napiš kolik tak zhruba vypiješ
Jihomoravák mluví o vínuToueer píše:Mno..kdože tu mluví o vínu? :) ...hlásim se, ať se jedná o cokoliv. ^_^ (To magnumik: trpaslík i s poznámkami přeposlán Niam, řekla, že si s tím poradí, případné připomínky směřovat tam - raděj dopředu a velmi jasně!!!)
Ok teda, superAnade píše:Víno doufám přivezu nejen pro sebe. Jinak já toho zase tolik nevypiju. Až budu vědět, co budu mít k dispozici za odrůdy, ozvu se zde na fóru.
to myslíš víno?Jája CZE píše:Já budu jen koštovat, ale samozřejmě přispěju :o))
Tož..teď nevim, kdo mi to říkal... : pro ženy bílé, za to, jak zlobí a muži, aby byli zahřáti u srdce, si mají dát červené, ale nezávisle na tomhle jsem pro červené.magnumik píše: Jihomoravák mluví o vínumáš radši červený nebo bílý?
Ok teda, počkám až něco stvoří a zavlim ju připomínkama
jinak tobě díky za snahu
já vim, sem náročnej
už sem se o tom s ní ale bavil
![]()
Tak ani jednu věc co ti říkal moravák sem neslyšelToueer píše:Tož..teď nevim, kdo mi to říkal... : pro ženy bílé, za to, jak zlobí a muži, aby byli zahřáti u srdce, si mají dát červené, ale nezávisle na tomhle jsem pro červené.(v každým případě mi to říkal nějaký vinař :D)
EDIT : jo..a taky vyprávěl storky o tom, jak si dával do pusy pálenku a ohýnkem ,,holil,, ženskejm pozadí(a nejen to)...ale to je z jiného soudku.
Prosim, bylo by Rulandske sede? Zkusim poshanet.Anade píše:Takže vína, která mohu na akci dovézt:
bílá (po 30 Kč/l): ryzlink rýnský, veltlín zelený, rulandské bílé, sauvignon,
červená (po 40 Kč/l): andré, sv. vavřinec.
Vše znojemská oblast. Měl-li by někdo zájem, mohu přivézt i lahvovaná a archivní.
Něco z vín věnuji ke všeobecné konzumaci.
Prosím ozvěte se, kdo má zájem.
EDIT: Bohůmžel víno musín nakoupit u známých, protože nastaly vážné zdravotní komplikace v rodině.
Se mnou je to trošku komplikovanější. Pojedu z Pardubic (kde pracuji a bydlím), ale o dost dřív do Boskovic (tam bydlím, ale už jen párkrát do roka), což je od Chlébského kousíček, a zdržím se tam nějakou dobu. Je možné, že pojedu už ve čtvrtek večer a přespím si v Boskovicích, navštívím v pátek příbuzenstvo z okolí a tak. Takže se mnou asi nepočítat, co se týká příjezdu. Nicméně z Chlébského pojedu v pondělí už asi rovnou do Pardubic, takže někoho přiblížit mohu.Paklic píše:To si děláš srandu! Áhh, jo. No co no.
Anade, jedeš teda autem? Je tam ještě volné místo? *smutně kouká*
neboj galerie i s ftipným popisem se objeví vzápětíTomyn píše:tak vás přátelé asi zklamu, ale bohužel vás nepoctím svou přítomností, což mě mrzí, protože jsem vás chtěl šecky poznat a být též poctěn vaší přítomností :)
ale bohužel měl jsem nyní dosti investic (nové PC, nový obývák) a jsem vysátý na dva až tři měsíce, ještě s tím že stejně mi výplata nepřijde včas a ani nevím jak bych se tam dostal mimo vlaku a pěšo (což zas není problém :))
přeji vám ať se moc pekně bavíte a plně si to vychutnáte, snad již příště se setkáme
p.s. foťte o sto šest ať se aspoň pokochám vzdáleně