Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
chci se omluvit Řízkovi, že jsem se v určenou dobu nedostavil, i ostatním hráčům se kterýma se něco měl rozehraného, ale díky ****nismu jedné nejmenované České Počítačové firmy jsem nyní bez zdroje, snad ho seženu zejtra (chjo, ty zdroje za tu dobu podražily, takže 400 kč v ...i)
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
to je ještě levné podělaný ČEZ, radím každému aŤ si pořídí přepěŤovou zásuvkuStreet_cz píše:chci se omluvit Řízkovi, že jsem se v určenou dobu nedostavil, i ostatním hráčům se kterýma se něco měl rozehraného, ale díky ****nismu jedné nejmenované České Počítačové firmy jsem nyní bez zdroje, snad ho seženu zejtra (chjo, ty zdroje za tu dobu podražily, takže 400 kč v ...i)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Za moji neucast na vyprave, v utery jsem odjela domu a nemela jsem ani tucha ze se neco chysta adneska naprosto klasicky - v praze zije prez mlion lidi ale pokazde kdyz jdu z nadrazi zakonite potkam nejakeho kamose co mne odtahne do hospody. Z Kaina jsem se vratila kolem dvanacte a v poste nasla zpravu ze akce je od sedmi. No smula :x
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Nic se neděje, IC jsem jen nepřítomné odsoudil k mukám pekelným (myslím, že doslova), ale s tím si poradíte.Wendigo píše:Za moji neucast na vyprave, v utery jsem odjela domu a nemela jsem ani tucha ze se neco chysta adneska naprosto klasicky - v praze zije prez mlion lidi ale pokazde kdyz jdu z nadrazi zakonite potkam nejakeho kamose co mne odtahne do hospody. Z Kaina jsem se vratila kolem dvanacte a v poste nasla zpravu ze akce je od sedmi. No smula :x
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
To máte v pohode, ja si tu PM precet dnes rano, jinak IC sem to pochopitlene nestih bo kdyz sem se lognul, a precet nastenku tak bylo ponekud pozde :Ddrake127 píše:Nic se neděje, IC jsem jen nepřítomné odsoudil k mukám pekelným (myslím, že doslova), ale s tím si poradíte.Wendigo píše:Za moji neucast na vyprave, v utery jsem odjela domu a nemela jsem ani tucha ze se neco chysta adneska naprosto klasicky - v praze zije prez mlion lidi ale pokazde kdyz jdu z nadrazi zakonite potkam nejakeho kamose co mne odtahne do hospody. Z Kaina jsem se vratila kolem dvanacte a v poste nasla zpravu ze akce je od sedmi. No smula :x
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Taky to musite domlouvat na posledni chvili... :x
Na docasne dovolene od EQ
---
---
Začíná nám jaro, bude hezky, bude míň hráčů, míň DM a spousty pěkných chvilek mimo domov někde venku, takže tím opadá i moje aktivita. Aspoň přes odpoledne, kdy bude nejvíc hezky.koulinek píše:To máte v pohode, ja si tu PM precet dnes rano, jinak IC sem to pochopitlene nestih bo kdyz sem se lognul, a precet nastenku tak bylo ponekud pozde :Ddrake127 píše:Nic se neděje, IC jsem jen nepřítomné odsoudil k mukám pekelným (myslím, že doslova), ale s tím si poradíte.Wendigo píše:Za moji neucast na vyprave, v utery jsem odjela domu a nemela jsem ani tucha ze se neco chysta adneska naprosto klasicky - v praze zije prez mlion lidi ale pokazde kdyz jdu z nadrazi zakonite potkam nejakeho kamose co mne odtahne do hospody. Z Kaina jsem se vratila kolem dvanacte a v poste nasla zpravu ze akce je od sedmi. No smula :x
-
také se omluvám za weekendovou neučast, real je real, jinak se dopředu omlouvám že se na EQ asi dostanu až ve čtvrtek, to se ale ještě uvidí, pokud ale budu i přesto ve hře jen po omezený čas
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Má omluva jako DM, míří ke včerejší výpravě v divočině.
Omluvám se všem 4 postavám, jenž se učastnili toho konečného questu. Výsldek byl jiný, než měl být a byl zpusoben, mou chybou.
Omluvám se všem 4 postavám, jenž se učastnili toho konečného questu. Výsldek byl jiný, než měl být a byl zpusoben, mou chybou.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
Já se omlouvám za podivné chování Serina v době srazu. Byl jsem na chvilku připojen přes mobil a kromě kravské odezvy a ještě hraní přes touchpad mi to znepříjemňoval mizerný rozhled. Takže kdo jeho počínání (pobíhání) sledovali, nechť prominou.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
omluva - kokosak
Omlouvám se Ezovi, ví proč a jak a kdy... byl jsem nekompromisně vyhozen od počítače a tak jsem si posbítal svých pár švestek.. promin
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: