Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

chci se omluvit Řízkovi, že jsem se v určenou dobu nedostavil, i ostatním hráčům se kterýma se něco měl rozehraného, ale díky ****nismu jedné nejmenované České Počítačové firmy jsem nyní bez zdroje, snad ho seženu zejtra (chjo, ty zdroje za tu dobu podražily, takže 400 kč v ...i)
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

Street_cz píše:chci se omluvit Řízkovi, že jsem se v určenou dobu nedostavil, i ostatním hráčům se kterýma se něco měl rozehraného, ale díky ****nismu jedné nejmenované České Počítačové firmy jsem nyní bez zdroje, snad ho seženu zejtra (chjo, ty zdroje za tu dobu podražily, takže 400 kč v ...i)
to je ještě levné podělaný ČEZ, radím každému aŤ si pořídí přepěŤovou zásuvku
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Za moji neucast na vyprave, v utery jsem odjela domu a nemela jsem ani tucha ze se neco chysta adneska naprosto klasicky - v praze zije prez mlion lidi ale pokazde kdyz jdu z nadrazi zakonite potkam nejakeho kamose co mne odtahne do hospody. Z Kaina jsem se vratila kolem dvanacte a v poste nasla zpravu ze akce je od sedmi. No smula :x
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
drake127

Příspěvek od drake127 »

Wendigo píše:Za moji neucast na vyprave, v utery jsem odjela domu a nemela jsem ani tucha ze se neco chysta adneska naprosto klasicky - v praze zije prez mlion lidi ale pokazde kdyz jdu z nadrazi zakonite potkam nejakeho kamose co mne odtahne do hospody. Z Kaina jsem se vratila kolem dvanacte a v poste nasla zpravu ze akce je od sedmi. No smula :x
Nic se neděje, IC jsem jen nepřítomné odsoudil k mukám pekelným (myslím, že doslova), ale s tím si poradíte.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

drake127 píše:
Wendigo píše:Za moji neucast na vyprave, v utery jsem odjela domu a nemela jsem ani tucha ze se neco chysta adneska naprosto klasicky - v praze zije prez mlion lidi ale pokazde kdyz jdu z nadrazi zakonite potkam nejakeho kamose co mne odtahne do hospody. Z Kaina jsem se vratila kolem dvanacte a v poste nasla zpravu ze akce je od sedmi. No smula :x
Nic se neděje, IC jsem jen nepřítomné odsoudil k mukám pekelným (myslím, že doslova), ale s tím si poradíte.
To máte v pohode, ja si tu PM precet dnes rano, jinak IC sem to pochopitlene nestih bo kdyz sem se lognul, a precet nastenku tak bylo ponekud pozde :D
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Taky to musite domlouvat na posledni chvili... :x
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Omlouvám se za chabou aktivitu ve hře. Nemám teď na hraní moc času..
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Paklic

Příspěvek od Paklic »

koulinek píše:
drake127 píše:
To máte v pohode, ja si tu PM precet dnes rano, jinak IC sem to pochopitlene nestih bo kdyz sem se lognul, a precet nastenku tak bylo ponekud pozde :D
Začíná nám jaro, bude hezky, bude míň hráčů, míň DM a spousty pěkných chvilek mimo domov někde venku, takže tím opadá i moje aktivita. Aspoň přes odpoledne, kdy bude nejvíc hezky.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Omlouvám se za víkendovou neúčast, byly prostě důležitější věci, které mi nepovolily ani nakouknout. :bigwink:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

také se omluvám za weekendovou neučast, real je real, jinak se dopředu omlouvám že se na EQ asi dostanu až ve čtvrtek, to se ale ještě uvidí, pokud ale budu i přesto ve hře jen po omezený čas
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
vitekkovarovic

Příspěvek od vitekkovarovic »

Chtěl bych se omluvit acc Babec za včerejšek když jsem šel se psem a vrátil se tak mi nešel net achjo tak snad to někd ydokončíme Krist :) :)
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Má omluva jako DM, míří ke včerejší výpravě v divočině.

Omluvám se všem 4 postavám, jenž se učastnili toho konečného questu. Výsldek byl jiný, než měl být a byl zpusoben, mou chybou.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Omluva všem hráčům i postavám, následné změny hraní postav vyplynuly z upozornění, která jsem dostal na srazu, tak se je aspoň budu snažit, co nejlépe využít a dávat příklad jiným.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Týden tu nebudu, jsem pryč.
Kraki Skengdrang
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Já se omlouvám za podivné chování Serina v době srazu. Byl jsem na chvilku připojen přes mobil a kromě kravské odezvy a ještě hraní přes touchpad mi to znepříjemňoval mizerný rozhled. Takže kdo jeho počínání (pobíhání) sledovali, nechť prominou.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omluva směřuje ke všem, kteří se jakkoli podílejí na dění na stavbě v Tiru. Nebudu moct být tak často ve hře, jak bych sám chtěl. Já tam vlastně ani tak potřeba nejsem a na výplaty se logovat budu, to se nebojte ,)
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Akruo

omluva - kokosak

Příspěvek od Akruo »

Omlouvám se Ezovi, ví proč a jak a kdy... byl jsem nekompromisně vyhozen od počítače a tak jsem si posbítal svých pár švestek.. promin
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Omluva hobitům za nedokončení situace s polomrtvou unavenou osobou v chrámu. Po pádu serveru mě to hodilo někam úplně jinam a zpátky už bych se jen tak nedostal.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omluva, za ten spěšnej odchod po požáru, ale musel jsem.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Omluva za vcerejší rozplynutí se - vypadnul totálně net, bohužel : /

Nicméně myslím, že jste to bez Alky také nějak zvládli O:)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Odpovědět