Moje odpověď viz výše, trefili jsme se s příspěvkem do steného času.Fantalas píše:…

Jinak taky mě to překvapilo že se to Ježura rozhodl řešit na fóru. Ale to je jeho volba. Asi ví proč to tak chce.
Moderátor: Dungeon Master
Ja jsem neřekl že musí mít zkušenost, ale měl by. Nic tady nikomu "nelajnuji" a nemám to ani v úmyslu.Drog píše:No to si naopak nemyslím a už mně docela s*re jak tu každej ukazuje jak by mněl hrát trpoš sekerníka:Néé sekernik by se nezachoval tak ale zachoval by se tak, hraješ to špatně vždyt je ruka zákona,ten si dvakrat rozmyslí jak se zachovat.Je to hodně věc nazoru.My trpaslici jsme si udělali svoji atmosferu ve hře stejně tak jak vyvrhelové jenže když něco uděla vývrhel všichni argumentujou vždyt oni sou zlí a tak si muže vyvrhel hrát vklidu nanalajnovaný RP s maximalní fantasii kdežto když hraje trpaslík sekerníka po svým a hraje to tak jak to cítí,už na něj ostatní ukazují že jej hraje špatně.Nesouhlasím s tím že hráč trpasličího stražneho by mněl mít skušenosti s paladinem páč paladin je dle mého názoru uplně něco jiného a to je to o co mi de a co mi vadí.Prostě vidíte v trpaslíčích ochrancich zakona to samé co v lidskych ochrancích zakona a když to hrají hráči jinač tak se vám to hned nelibí.Vidim trpaslika sekerníka jako trpaslíka kterej se chová uplně obvykle nikomu nesložil sliby,není to žádnej paladin kterej věří v božstva a zachází pěkně ze slovem,kdyby takovému trpošovi řekl elf před trpasličím městem nejapnou poznámku tak bych neviděl nic špatného na tom že by skončil se sekerou v hlavě a nikdo by to neřešil,prostě si je představuji jako naprostou odlišnou rasu.Jenže ono to nejde když to každej vidí podle svého a svý představy jen mně to trošku mrzí že my Trpoši musíme hrát podle toho jak nam to nalajnují jiní.Ixtremist píše:Jak jsem už někde psal: Rp jednoho končí tam kde začíná RP druhého.
Ad k sekernikum: Podle mě by měli mit hrači co je hraji zkušenost s hranim paladina.. aspon trošku.
V tom případě si asi nevzpomínáš na mě...Drog píše:...teď jsem tu strážný a všichni budete dělat, co vám řeknu...
Mno..obávám se že takové situace nastávaly celkem často. Z hlavy si vzpomenu minimálně na tři. I když jste to mohli ze strany trpaslíků třeba vnímat jinak. Ale to je jen detail a historie - vyřešená historie.Drog píše:…
Uzavřít Hag Hargol nebo třeba jen doly pro ne-trpaslíky je chybou a to z mnoha důvodů. Tady jsou některé z nich:kashe píše:…
Moje postava ti v klidu vysvetlila proc je v HH pritomna a co tam dela - sepisuje svitky o trpaslicich sinich a jejich slave (coz byla pravda a postava ty svitky vazne sepisovala).Jezura píše: Situace s Daemianem byla imho naprosto nezávislá na tom, že šlo o trpaslíky. Postava s ocasem a modrou kůží, s kouzelnou holí odmítne říci strážci zákona, na co tu hůl má. Ten ji za to pod pohrůžkou násilí odporoučí z města. Tohle je překročení pravomocí nebo zákona? Doporučuju ten zákon přečíst. Není v něm nic o tom, že králův úředník nemůže na podezřelého vytáhnout zbraň, ale je v něm jednoznačně, že těžkým zločinem je neuposlechnutí rozkazu krále nebo jeho úředníka ("Řekni mi, na co máš tu hůl!"). Je tu totiž monarchie, ne demokracie. I když tohle jednání strážce zákona mi přijde normální i v demokracii.
cybermisa píše:Moje postava ti v klidu vysvetlila proc je v HH pritomna a co tam dela - sepisuje svitky o trpaslicich sinich a jejich slave (coz byla pravda a postava ty svitky vazne sepisovala).Jezura píše: Situace s Daemianem byla imho naprosto nezávislá na tom, že šlo o trpaslíky. Postava s ocasem a modrou kůží, s kouzelnou holí odmítne říci strážci zákona, na co tu hůl má. Ten ji za to pod pohrůžkou násilí odporoučí z města. Tohle je překročení pravomocí nebo zákona? Doporučuju ten zákon přečíst. Není v něm nic o tom, že králův úředník nemůže na podezřelého vytáhnout zbraň, ale je v něm jednoznačně, že těžkým zločinem je neuposlechnutí rozkazu krále nebo jeho úředníka ("Řekni mi, na co máš tu hůl!"). Je tu totiž monarchie, ne demokracie. I když tohle jednání strážce zákona mi přijde normální i v demokracii.
To ale Babina vubec nezajimalo, porad mlel neco o holi, vytahl zbran a rekl o moji postave, ze jeji matka "sukala se psem"… Jestli ti prijde normalni, ze v demokraticke spolecnosti (kdyz uz jsi tu udelal to prirovnani) policista vytahne na nekoho zbran jen kvuli tomu, ze ma hul nebo ocas (prirovnal bych v nasi spolecnosti k RASISMU) a nadava mu a vyhrozuje (SIKANA a zneuziti pozice strazce zakona), prestoze se postava chova klidne a uctive a vsechno trpelive vysvetluje …
Krom toho jen poznamenam, ze zadny z NPC ani jinych PC Sekerniku nikdy nic proti Daemianove pritomnosti v HH nemel a o tom, ze sepisuju ty svitky IC vedel napr. i Drog ….
kashe píše: hmmmm a ty si stežuješ na co ? ..fajn možna si vic IT než ja ..ale tvoje argumenty nechapu..tys narazil na Trpasliči straž ktera te vykazala..což je přesne situace, ktery kdyby se opakovala s Holobradym, tak sem nepišu ani popel. Spiš mi příde že tu utrpelo nečí ego než že by to byl přiklad nepřistojneho chovani Sekernika...
No když už si to Arto načal budiž,na včerejší PM si jaksi nereagoval tak to napíši sem.V tvém případě sem věděl že jseš zločinec a spiklenec elfky na kterou byl vypsán zatykač za napadení trpaslíka Droga taky si byl u jedný situace kde si dělal Nae gorilu a to muj trpoš všechno věděl a kdyby chtěl,informací na zatčení bylo dost navíc tvá postava mněla u Hargolu nejeden problem s vraždou mnicha Sensaie(o to bys to mněl težší)proto ta reakce a řeknu že mohla být mnohem horší.Největší ironii pro mně ovšem bylo že Babinova hra sekerníka kterou si mněl čest zažít snad jen raz pokulháva a že v jeho přitomnosti tě hra štvala.Jak tě mohla štvát přitomnost sekerníka kterej za celou dobu nechával vše na sekernikovi drogovi a když promluvil tak jedině šeptem proto mi nějak uníka co tě mohlo štvát jen mi přijde že si opsal názor par lidi před tebou.Situaci s tebou jsem zahrál špatně ja ale to jen proto že jsem tě nezatknul popřípadě pořádně nevyslechl.K těm penězum? Přijde ti RP normalní aby trpaslík blbému orkoví o kterem navíc ví že je zločinec dával měšeč zlatých todle je zase metoda která se dle mého nazoru hodí k lidskýmu vyslechu ale i takovy člověk by myslel že dát penize tupému orkovi ktery je schopny tak maximalně spočítat prsty na ruce je hloupost.Edit:K ty situaci sova co jsem řekl že bude výslech ty ses spakoval a razil sis to z města a nereagoval na xkráte hulakaní sekerníka se sekerou v ruce at zastaví pomohlo mi až to že jsem se postavil před dveře,zrovna o tvojí hře si myslím že hráješ blbého když je to OOC výhodne kdyby ovšem došlo na situace inteligence kde by třeba kvuli svý hlouposti ork prozradil duležitý informaci tak si myslim že bys to nezahrál,stejně tak jedna situace kde malej hobit blbému orkovi tvrdil že past nepoložil,ork s int 6-8 si to ale nenechal vymluvit a nakonec na hobita zautočil(stačil jeden hod kostkou na int u mně na přesvědčení-char a byl bys nejspíš včudu).Myslím si že jako PG ork to umíš velice pěkně ale zas na druhou stranu tvá hra-RP ork.značně pokulhává,tak si to pls trošku v hlavičce přeber,to je vše dík.Arto píše:V tom případě si asi nevzpomínáš na mě...Drog píše:...teď jsem tu strážný a všichni budete dělat, co vám řeknu...![]()
Nutily ste mě abych dělal co řeknete a pořád ste se vytahovaly že ste sekerníci a že vás musím poslouchat. Lépe řečeno ty Drogu, Babin ani ne. Využily ste svého postavení k tomu aby ste něčeho dosáhly a přitom stačilo klidně potěžkat před mou postavou měšec a hnedle byste měly infromace co potřebujete...Jak se říká "pýcha předchází pád" a o tom ste se myslím přesvědčily...
Neříkám že nedělám chyby, to dělá (ruku na srdce všichni) každý.
edit: Odjíždím na týden, tak nebudu moct odpovědět. Mějte se
Jezura píše:Ix: Jak souvisí paladin a trpasličí strážce zákona? A k čemu byla ta poznámka "RP končí tam, kde začíná RP druhého."?
cybermisa píše:kashe píše: hmmmm a ty si stežuješ na co ? ..fajn možna si vic IT než ja ..ale tvoje argumenty nechapu..tys narazil na Trpasliči straž ktera te vykazala..což je přesne situace, ktery kdyby se opakovala s Holobradym, tak sem nepišu ani popel. Spiš mi příde že tu utrpelo nečí ego než že by to byl přiklad nepřistojneho chovani Sekernika...![]()
Ego? Kvuli NWN?
Vtipalku … To nebyl vtip
BTW: Sem nenarazil na trpaslici straz, co me vykazala … Sem narazil na trpaslika, co na me vytahnul zbran, nadaval (komentoval velmi urazlivym zpusobem rodice moji postavy) a vyhrozoval. Moje postava jednala slusne a trpaslikovi na vsechno odpovidala - nemuzu za to, ze trpaslika slusne chovani vytaci, obzvlaste kdyz chce vyvolat konflikt a dotycny se nenecha vyprovokovatKrom toho:
1. Tys tam nebyl, tak nesud. Vidim co pišeš..seš docela vyřečnej..tak soudim
2. Nikdy bych o tom nepsal, kdyby se Jezura nezeptal timhle topicem.
3. Babin jako postava se mi vazne libi a vubec mi ve hre nijak nevadi (coz jsem rikal i v mem prvnim prispevku).
S narazkou, ze by se policajti v demokraticke spolecnosti meli chovat jak Sekernici nesouhlasim - tot vse.