Agnes píše:
je toho móóc ale pokračuje to, Corleth se nezdá dává tomu kurunu dneska je to moc fajn, bavím se
chceš říct, jak vypadá Tmář v tirrianu? Asi nějak takhle
To aby Morhy vyvolal mezihospodskou bránu :) Z Tirianu do Mithaliru ;)
Skvělej nápad, jdu na to "o tři minuty později" *komentátor nasadil napjatý hlas a praví. "A Morhen Tmář právě vybíhá s Tirianské hospody, těsně kolem levého ucha mu prosvištěla láhev od kořalky, naštěstí uhnul."*
No hodně podobná scéna, jako když jsem v hospodě po jednom víně zkoušel onen pouťový trik zvaný barevná sprška... , To ty sis Rayone tancoval s Aris
Tak já se na nějakej ten Tejden loučim, ale taky se vrátim
Ale doslova nás dostal jejich šaman brztálním kouzlem... ale poprvé, co říkám, že smrt stála za to. Ty lokace jsou překrásné a mají své kouzlo.
Bylo tam pěkně, a atky bych řekl že ta smrt slala za to kdyby to nebyla už druhá tento tyden
Blbej zlej avatar, to vždycky celý pokazí a pak paltím hodně
a Teepekům vzkazuju: Jednou se vrátím! A snad tentokrát stihnu utect..
Ale doslova nás dostal jejich šaman brztálním kouzlem... ale poprvé, co říkám, že smrt stála za to. Ty lokace jsou překrásné a mají své kouzlo.
Bylo tam pěkně, a atky bych řekl že ta smrt slala za to kdyby to nebyla už druhá tento tyden
je to hazjl! popravíme ho!
Tak tak... No a když už jsem u popravování.. neutrála taky ať je klid..
B: korva du sa vychcat
R: korva ako sa ti chčije s tím kameňom na klacku
B: do řiti naštěsté tam ma ďurku tož tej idě
R: korva hasejk sa pojděm vysrať eslik maš ďurku na klacku tož snad tamo boděm miť ďurku takec
...po chvíli...
R: korva jo fajně velká ďura
jestli to nejni přesný omlouvám se nějak mi nefachčí log
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Dvorní dáma, která svým hostům vykládá při prohlídce hradu o obrazech , které hráčka OOC vůbec nevidí Věřte mi, dávat sofistikovaný výklad o obraze ze kterého vidím jen šedou plochu je docela náročné :)
NiamCK píše:Dvorní dáma, která svým hostům vykládá při prohlídce hradu o obrazech , které hráčka OOC vůbec nevidí Věřte mi, dávat sofistikovaný výklad o obraze ze kterého vidím jen šedou plochu je docela náročné :)
Tos měla říct, bych tě tak netrápil Ale na to, že jsi je tedy neviděla, jsi to uhrála dobře, ani jsem to nepoznal :)
NiamCK píše:Dvorní dáma, která svým hostům vykládá při prohlídce hradu o obrazech , které hráčka OOC vůbec nevidí Věřte mi, dávat sofistikovaný výklad o obraze ze kterého vidím jen šedou plochu je docela náročné :)
Tos měla říct, bych tě tak netrápil Ale na to, že jsi je tedy neviděla, jsi to uhrála dobře, ani jsem to nepoznal :)
Taky jsem je důkladně popisoval :-) Ale ten první až potom, co ho uhrála
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Já věděla že na tom obraze je rudej drak, ale když jsi na mě vybafl to svoje : A ta žena na obraze to jste vy?
Tak přišlo to zděšení typu : WTF tam je i postava? Doprčič ..jaká? Kdo to je ..kdo to asi je? :D Jak vypadá... A jak to že mě zapomněli informovat
Všeobecně jsem se u toho docela řezala..asi jako u gobelínů. Systémově tam v hradě prostě jsou... vím já proč jsou modrorudé? :D Prostě to gnomové vyrábí ve velkých seriích a za levno..čitapade pane .. šluši šluši :D Ty naše padající hvězdo ;)