je toho móóc ale pokračuje to, Corleth se nezdá dává tomu kurunuhemendo píše:grrrrrAgnes píše:Mě dnes v noci pobavila debata o Wilhelmových detailech![]()
![]()
proč jste všichni v říši
vyprávěj, vyprávěj
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
To aby Morhy vyvolal mezihospodskou bránu :) Z Tirianu do Mithaliru ;)hemendo píše:Agnes píše:je toho móóc ale pokračuje to, Corleth se nezdá dává tomu kurunuhemendo píše: grrrrrproč jste všichni v říši
vyprávěj, vyprávěj
![]()
dneska je to moc fajn, bavím se
![]()
chceš říct, jak vypadá Tmář v tirrianu? Asi nějak takhle
Rayon - Narozen 10. Půleten 1095
žjova
Skvělej nápad, jdu na toAgnes píše:To aby Morhy vyvolal mezihospodskou bránu :) Z Tirianu do Mithaliru ;)hemendo píše:Agnes píše: je toho móóc ale pokračuje to, Corleth se nezdá dává tomu kurunu![]()
dneska je to moc fajn, bavím se
![]()
chceš říct, jak vypadá Tmář v tirrianu? Asi nějak takhle
No hodně podobná scéna, jako když jsem v hospodě po jednom víně zkoušel onen pouťový trik zvaný barevná sprška...
Tak já se na nějakej ten Tejden loučim, ale taky se vrátim
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
.
Smlouvání s Werhaimem o polorozpadlej stan
Předpokladam že moc toho už nevydržel
Předpokladam že moc toho už nevydržel
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
Bylo tam pěkně, a atky bych řekl že ta smrt slala za to kdyby to nebyla už druhá tento tydenAefar píše:Týpci Teepci s holým břichem![]()
Ale doslova nás dostal jejich šaman brztálním kouzlem... ale poprvé, co říkám, že smrt stála za to. Ty lokace jsou překrásné a mají své kouzlo.
Blbej zlej avatar, to vždycky celý pokazí a pak paltím hodně
a Teepekům vzkazuju: Jednou se vrátím! A snad tentokrát stihnu utect..
je to hazjl! popravíme ho!Bruciacullo píše:Bylo tam pěkně, a atky bych řekl že ta smrt slala za to kdyby to nebyla už druhá tento tydenAefar píše:Týpci Teepci s holým břichem![]()
Ale doslova nás dostal jejich šaman brztálním kouzlem... ale poprvé, co říkám, že smrt stála za to. Ty lokace jsou překrásné a mají své kouzlo.![]()
16? Tak to je v pohodě
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak... No a když už jsem u popravování.. neutrála taky ať je klid..Luelle píše:je to hazjl! popravíme ho!Bruciacullo píše:Bylo tam pěkně, a atky bych řekl že ta smrt slala za to kdyby to nebyla už druhá tento tydenAefar píše:Týpci Teepci s holým břichem![]()
Ale doslova nás dostal jejich šaman brztálním kouzlem... ale poprvé, co říkám, že smrt stála za to. Ty lokace jsou překrásné a mají své kouzlo.![]()
nevím jak to přesně bylo a něco v tomhle smyslu:
B: korva du sa vychcat
R: korva ako sa ti chčije s tím kameňom na klacku
B: do řiti naštěsté tam ma ďurku tož tej idě
R: korva hasejk sa pojděm vysrať eslik maš ďurku na klacku tož snad tamo boděm miť ďurku takec
...po chvíli...
R: korva jo fajně velká ďura
jestli to nejni přesný omlouvám se nějak mi nefachčí log
B: korva du sa vychcat
R: korva ako sa ti chčije s tím kameňom na klacku
B: do řiti naštěsté tam ma ďurku tož tej idě
R: korva hasejk sa pojděm vysrať eslik maš ďurku na klacku tož snad tamo boděm miť ďurku takec
...po chvíli...
R: korva jo fajně velká ďura
jestli to nejni přesný omlouvám se nějak mi nefachčí log
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Tos měla říct, bych tě tak netrápilNiamCK píše:Dvorní dáma, která svým hostům vykládá při prohlídce hradu o obrazech , které hráčka OOC vůbec nevidíVěřte mi, dávat sofistikovaný výklad o obraze ze kterého vidím jen šedou plochu je docela náročné :)
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Taky jsem je důkladně popisoval :-) Ale ten první až potom, co ho uhrálaPanathian píše:Tos měla říct, bych tě tak netrápilNiamCK píše:Dvorní dáma, která svým hostům vykládá při prohlídce hradu o obrazech , které hráčka OOC vůbec nevidíVěřte mi, dávat sofistikovaný výklad o obraze ze kterého vidím jen šedou plochu je docela náročné :)
Ale na to, že jsi je tedy neviděla, jsi to uhrála dobře, ani jsem to nepoznal :)
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Já věděla že na tom obraze je rudej drak, ale když jsi na mě vybafl to svoje : A ta žena na obraze to jste vy?Panathian píše:Tos měla říct, bych tě tak netrápilNiamCK píše:Dvorní dáma, která svým hostům vykládá při prohlídce hradu o obrazech , které hráčka OOC vůbec nevidíVěřte mi, dávat sofistikovaný výklad o obraze ze kterého vidím jen šedou plochu je docela náročné :)
Ale na to, že jsi je tedy neviděla, jsi to uhrála dobře, ani jsem to nepoznal :)
Tak přišlo to zděšení typu : WTF tam je i postava? Doprčič ..jaká? Kdo to je ..kdo to asi je? :D Jak vypadá... A jak to že mě zapomněli informovat
Všeobecně jsem se u toho docela řezala..asi jako u gobelínů. Systémově tam v hradě prostě jsou... vím já proč jsou modrorudé? :D Prostě to gnomové vyrábí ve velkých seriích a za levno..čitapade pane .. šluši šluši :D Ty naše padající hvězdo ;)
Smrt je jen začátek druhého dějství.