Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Jako, víš co, teď jsem nachcípanej, jenže se to začne zhoršovat a pak už tou dobou budu nemocnej. (možná)Braenn píše:hele nehorázný nachcípanče, víš že to je až příští víkend?Paklic píše:HELE, JÁ TO MUSÍM PŘEDČASNĚ VZDÁT, PÁČ JSEM NEHORÁZNĚ NACHCÍPANEJ, KDYŽTAK DÁM VĚDĚT, JAK TO SE MNOU VYPADÁOmluvy na nemoc se obvykle hází tak dva tři dny předem, ne týden a půl :))
jinak co se týče orlíku, v okolí jsou nádherný lesy a dá se projít okolo až k zámku Orlík.. nicméně zkouknu i ty další varianty.
A sever bych ráda, třeba takový Bezděz mě láká už dlouho a je tam nádherný okolí - ale na jeden den krapet drahý a dlouhý výlet.
Nakonec to snad skončí na tom Krumlově, což by taky nebylo špatný.. ačkoli vůdce Jon se naposled ukázal mírně nespolehlivý
kolik to tvoje skřítě váží? já táhla malou v roce a půl v šátku na zádech na Říp... a musím říct, že vcelku v pohodě..tak pokud by ses rozhodla, přibalím šátek s sebou do báglu..a pak ti jí navážu na zádaNifredil píše:Jé.. to bysme mohli i my.. ale je tu jedna otázka.. jak vypadá doprava s kočárkem, má někdo zkušenost?

pohledám fotku a hodím link
Rina
Donie
Donie
-
- Kontaktovat uživatele:
Mladá váží asi 50kg, malá asi 10kg. S radostí vám do šátku zabalím oběmaliarda píše:kolik to tvoje skřítě váží? já táhla malou v roce a půl v šátku na zádech na Říp... a musím říct, že vcelku v pohodě..tak pokud by ses rozhodla, přibalím šátek s sebou do báglu..a pak ti jí navážu na zádaNifredil píše:Jé.. to bysme mohli i my.. ale je tu jedna otázka.. jak vypadá doprava s kočárkem, má někdo zkušenost?![]()
pohledám fotku a hodím link

ukecanejch nás tambdue víc, takových šátků na světě není dostKaTo píše:Mladá váží asi 50kg, malá asi 10kg. S radostí vám do šátku zabalím oběmaliarda píše:kolik to tvoje skřítě váží? já táhla malou v roce a půl v šátku na zádech na Říp... a musím říct, že vcelku v pohodě..tak pokud by ses rozhodla, přibalím šátek s sebou do báglu..a pak ti jí navážu na zádaNifredil píše:Jé.. to bysme mohli i my.. ale je tu jedna otázka.. jak vypadá doprava s kočárkem, má někdo zkušenost?![]()
pohledám fotku a hodím link. Pro jistotu doporučuju ještě jeden šátek přes pusu, obě jsou STRAŠNĚ ukecaný!!
![]()
. A pro nevlastního tátu přibalím i francův nápoj
.

16? Tak to je v pohodě
No když bude šátek bude to super.. mladá ještě pořádně nechodí.. 15. 7. jí bude rok a u kámošky jsme jí navážili 11,4 kg, takže každá pomoc je vítána! Ségra mi akorát odvezla krosničku, jedou s prckama na chalupu.. a jelikož je jejich, nemohla jsem se moc bránit
A jistě tušíte, jak to s dětma je.. takže za hezkýho počasí bych šla.. když bude malá v poho.
Takže si nás můžete připsat do seznamu.
Ještě jednou díky za šátek!

A jistě tušíte, jak to s dětma je.. takže za hezkýho počasí bych šla.. když bude malá v poho.

No věř mi že já se také klepal a popravdě mnohem víc mi přišlo zajímavější to místo na uplném vršku kopce. Je tam takovej kamenej kruh a pod ním taková maličká, uměle vtvořená jeskyně. Vůči pohrdání zbytku skupiny jsem i přes to na tom místě provedl velmi brzo ráno jistý rytuál, který měl mít za výsledek dobré počasí po celí den a náhodou jsme teda nezmokliNiamCK píše:Fakt nic? Tomu se říká docela zklamání.. ačkoliv možná jste jen měli smůlu. Ostatně něco tam ale stejně bude, jinak by nevzniklo všechno co se povídá...ono možná že tam je jen křížení některých zemských sil a lidi co jsou na to citlivější to prostě přisuzují hradu a všem těm jeho pověstem. Já jsem se tam klepala právě abych to zkusila, protože na mě se taky projeví uplně všechno a nepustili mě :( Blbá televizní akce.Braenn píše:Bla bla bla 2NiamCK píše:Bla bla bla

No každopádně kaple jako taková byla vážně hodně velkym zklamáním, po tom všem co jsem o vstupu do ní četl. Je fakt že jsem nebyl úplně soustředěnej, kvůli tomu že mě můj dámský doprovod pořád ošahával, ale i tak si myslím že jsem zatraceně hodně silný médium abych aspoň něco tajemnýho pocítil.

No vidíš luxusní akce ktera bude zrovna na tom Bezdězu na konci měsíceAnade píše:Tentokrát se nezúčastním, bo mám už koupený lístky na tohle:
http://www.ceskehrady.cz/cs/program/kuneticka-hora/

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
no vidíš, krosnička :-D tu mám v kumbále takyNifredil píše:No když bude šátek bude to super.. mladá ještě pořádně nechodí.. 15. 7. jí bude rok a u kámošky jsme jí navážili 11,4 kg, takže každá pomoc je vítána! Ségra mi akorát odvezla krosničku, jedou s prckama na chalupu.. a jelikož je jejich, nemohla jsem se moc bránit![]()

máš PM
Rina
Donie
Donie
Tak, technické informace ohledně výletu:
Původní plán byl dorazit na Zvíkov nejkratší trasou, přeplout parníkem na orlík a následně si udělat výlet v nádherných zahradách z 19. století (několikakilometrových) kolem Orlického zámku. V jedné jejich části je údajně zašitá pláž s výhledem na Orlík, na které se dá bez přítomnosti příliš lidí posedět, vykoupat se a upéct maso co si doneseme sebou (zatím jdou jen dvě děti?
) a pak se třeba zase jinudy v tom parku vrátit zpět. Ano, ten park je tak velký že to je výlet na půl dne s nádhernou přírodou a schůdnými cestami.
narazilo to na několik háčků:
- Jediná trasa (mluvím o dopravě běz auta) na Zvíkov od autobusu je cca 9 km, což je naráz dost pro Val i pro náklad s mimčem. A to to musíte zpět, nebo přes orlík parníkem, což má háček viz níž.
- přepravu parníkem po Orlíku zdražili tak až to hezký není. Vzdálenost od jedné zastávky stojí asi 30 korun, ale zastávka mezi Orlíkem a Zvíkovem stejné vzdálenosti stojí 120, pro děti poloviční, což by když to připočteme ke vstupnému a ostatnímu mohla být docela pálka.
Takže bych nahodila tuto variantu:
Na Orlík - Prohlídka hradu, výlet po parku, koupání a grilování, výlet parkem zpět (jinudy), odjezd. Dá se jít i s kočárkem,
doprava:
a1) atobusem - jediný spoj v sobotu je v 7:40 tam a v 17:21 návrat zpět. Další spoje jsou přes písek a asi dvojnásobně drahé a dlouhé.
a2) naskládat se do aut. Asi by to vyšlo levněji a neomezuje to časově, ale muselo by se to nějak víc promyslet.
V případě aut by šla i varianta se Zvíkovem, ale byl by náročnější terén i možnost koupání.
Původní plán byl dorazit na Zvíkov nejkratší trasou, přeplout parníkem na orlík a následně si udělat výlet v nádherných zahradách z 19. století (několikakilometrových) kolem Orlického zámku. V jedné jejich části je údajně zašitá pláž s výhledem na Orlík, na které se dá bez přítomnosti příliš lidí posedět, vykoupat se a upéct maso co si doneseme sebou (zatím jdou jen dvě děti?

narazilo to na několik háčků:
- Jediná trasa (mluvím o dopravě běz auta) na Zvíkov od autobusu je cca 9 km, což je naráz dost pro Val i pro náklad s mimčem. A to to musíte zpět, nebo přes orlík parníkem, což má háček viz níž.
- přepravu parníkem po Orlíku zdražili tak až to hezký není. Vzdálenost od jedné zastávky stojí asi 30 korun, ale zastávka mezi Orlíkem a Zvíkovem stejné vzdálenosti stojí 120, pro děti poloviční, což by když to připočteme ke vstupnému a ostatnímu mohla být docela pálka.
Takže bych nahodila tuto variantu:
Na Orlík - Prohlídka hradu, výlet po parku, koupání a grilování, výlet parkem zpět (jinudy), odjezd. Dá se jít i s kočárkem,
doprava:
a1) atobusem - jediný spoj v sobotu je v 7:40 tam a v 17:21 návrat zpět. Další spoje jsou přes písek a asi dvojnásobně drahé a dlouhé.
a2) naskládat se do aut. Asi by to vyšlo levněji a neomezuje to časově, ale muselo by se to nějak víc promyslet.
V případě aut by šla i varianta se Zvíkovem, ale byl by náročnější terén i možnost koupání.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 12. 7. 2009 20.43, celkem upraveno 1 x.
Radeji bych kdyby me nekdo vzal autem, v horsi variante pojedu s Luelle busem
a kdyby se zadne auto nenaslo a presto by vsichni chteli autem, tak bych vzal teda svoje auto 
jo a jsem Pražák

jo a jsem Pražák
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.