Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Jé.. to bysme mohli i my.. ale je tu jedna otázka.. jak vypadá doprava s kočárkem, má někdo zkušenost?
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

No to nevím, zeptejte se spíš Libry.. Možná by šlo naplánovat trasu podle toho, a nebo takový ten nosící šál na mimčo:)
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Braenn píše:No to nevím, zeptejte se spíš Libry.. Možná by šlo naplánovat trasu podle toho, a nebo takový ten nosící šál na mimčo:)
nebo klokánek je nejlepší.. dětems e líbí e nosit, ale nezávidím tomu co ho bude nosit :D
16? Tak to je v pohodě
anurin

Příspěvek od anurin »

Nifredil píše:Jé.. to bysme mohli i my.. ale je tu jedna otázka.. jak vypadá doprava s kočárkem, má někdo zkušenost?
Mumíno dostane na starost jeho nevlastní táta. Nevim co tu řešíte. :no:
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Braenn píše:
Paklic píše:HELE, JÁ TO MUSÍM PŘEDČASNĚ VZDÁT, PÁČ JSEM NEHORÁZNĚ NACHCÍPANEJ, KDYŽTAK DÁM VĚDĚT, JAK TO SE MNOU VYPADÁ
hele nehorázný nachcípanče, víš že to je až příští víkend? :megalol: Omluvy na nemoc se obvykle hází tak dva tři dny předem, ne týden a půl :))

jinak co se týče orlíku, v okolí jsou nádherný lesy a dá se projít okolo až k zámku Orlík.. nicméně zkouknu i ty další varianty.

A sever bych ráda, třeba takový Bezděz mě láká už dlouho a je tam nádherný okolí - ale na jeden den krapet drahý a dlouhý výlet.

Nakonec to snad skončí na tom Krumlově, což by taky nebylo špatný.. ačkoli vůdce Jon se naposled ukázal mírně nespolehlivý :megalol:
Jako, víš co, teď jsem nachcípanej, jenže se to začne zhoršovat a pak už tou dobou budu nemocnej. (možná)
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

Nifredil píše:Jé.. to bysme mohli i my.. ale je tu jedna otázka.. jak vypadá doprava s kočárkem, má někdo zkušenost?
kolik to tvoje skřítě váží? já táhla malou v roce a půl v šátku na zádech na Říp... a musím říct, že vcelku v pohodě..tak pokud by ses rozhodla, přibalím šátek s sebou do báglu..a pak ti jí navážu na záda :biggrin:

pohledám fotku a hodím link
Rina
Donie
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

maliarda píše:
kolik to tvoje skřítě váží? já táhla malou v roce a půl v šátku na zádech na Říp... a musím říct, že vcelku v pohodě..tak pokud by ses rozhodla, přibalím šátek s sebou do báglu..a pak ti jí navážu na záda :biggrin:

Mladá váží asi 50kg, malá asi 10kg. S radostí vám do šátku zabalím obě :megalol: . Pro jistotu doporučuju ještě jeden šátek přes pusu, obě jsou STRAŠNĚ ukecaný!! :megalol: :megalol: . A pro nevlastního tátu přibalím i francův nápoj :megalol: .
Obrázek
anurin

Příspěvek od anurin »

KaTo píše:A pro nevlastního tátu přibalím i francův nápoj :megalol: .
jojo, jen si ho zabal :bicycle:
Luelle

Příspěvek od Luelle »

KaTo píše:
maliarda píše:

Mladá váží asi 50kg, malá asi 10kg. S radostí vám do šátku zabalím obě :megalol: . Pro jistotu doporučuju ještě jeden šátek přes pusu, obě jsou STRAŠNĚ ukecaný!! :megalol: :megalol: . A pro nevlastního tátu přibalím i francův nápoj :megalol: .
ukecanejch nás tambdue víc, takových šátků na světě není dost :shades:
16? Tak to je v pohodě
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

No když bude šátek bude to super.. mladá ještě pořádně nechodí.. 15. 7. jí bude rok a u kámošky jsme jí navážili 11,4 kg, takže každá pomoc je vítána! Ségra mi akorát odvezla krosničku, jedou s prckama na chalupu.. a jelikož je jejich, nemohla jsem se moc bránit :bigwink:
A jistě tušíte, jak to s dětma je.. takže za hezkýho počasí bych šla.. když bude malá v poho.
Takže si nás můžete připsat do seznamu.
Ještě jednou díky za šátek! :yes:
Libra

Příspěvek od Libra »

NiamCK píše:
Braenn píše:
NiamCK píše:Bla bla bla
Bla bla bla 2
Fakt nic? Tomu se říká docela zklamání.. ačkoliv možná jste jen měli smůlu. Ostatně něco tam ale stejně bude, jinak by nevzniklo všechno co se povídá...ono možná že tam je jen křížení některých zemských sil a lidi co jsou na to citlivější to prostě přisuzují hradu a všem těm jeho pověstem. Já jsem se tam klepala právě abych to zkusila, protože na mě se taky projeví uplně všechno a nepustili mě :( Blbá televizní akce.
No věř mi že já se také klepal a popravdě mnohem víc mi přišlo zajímavější to místo na uplném vršku kopce. Je tam takovej kamenej kruh a pod ním taková maličká, uměle vtvořená jeskyně. Vůči pohrdání zbytku skupiny jsem i přes to na tom místě provedl velmi brzo ráno jistý rytuál, který měl mít za výsledek dobré počasí po celí den a náhodou jsme teda nezmokli :shades:
No každopádně kaple jako taková byla vážně hodně velkym zklamáním, po tom všem co jsem o vstupu do ní četl. Je fakt že jsem nebyl úplně soustředěnej, kvůli tomu že mě můj dámský doprovod pořád ošahával, ale i tak si myslím že jsem zatraceně hodně silný médium abych aspoň něco tajemnýho pocítil. :cool: :dntknw: :biggrin:

Anade píše:Tentokrát se nezúčastním, bo mám už koupený lístky na tohle:
http://www.ceskehrady.cz/cs/program/kuneticka-hora/
No vidíš luxusní akce ktera bude zrovna na tom Bezdězu na konci měsíce :smile:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Libra píše:
Když jsi naposledy provedl tvůj tajemný rituál, začlo pršet do deseti minut :shades: :biggrin: Tengawar Thelion v praxi, takže uvidíte li Libru na výletě dělat cokoli směrem k obloze, doporučuji omráčit, spoutat a do úst narvat roubík - nebo začít chystat deštník.

O tom zbytku se raději nevyjadřuju :bleh:
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

Nifredil píše:No když bude šátek bude to super.. mladá ještě pořádně nechodí.. 15. 7. jí bude rok a u kámošky jsme jí navážili 11,4 kg, takže každá pomoc je vítána! Ségra mi akorát odvezla krosničku, jedou s prckama na chalupu.. a jelikož je jejich, nemohla jsem se moc bránit :bigwink:
A jistě tušíte, jak to s dětma je.. takže za hezkýho počasí bych šla.. když bude malá v poho.
Takže si nás můžete připsat do seznamu.
Ještě jednou díky za šátek! :yes:
no vidíš, krosnička :-D tu mám v kumbále taky :biggrin: takže si můžeš dokonce vybrat :bigwink:

máš PM
Rina
Donie
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Tak, technické informace ohledně výletu:

Původní plán byl dorazit na Zvíkov nejkratší trasou, přeplout parníkem na orlík a následně si udělat výlet v nádherných zahradách z 19. století (několikakilometrových) kolem Orlického zámku. V jedné jejich části je údajně zašitá pláž s výhledem na Orlík, na které se dá bez přítomnosti příliš lidí posedět, vykoupat se a upéct maso co si doneseme sebou (zatím jdou jen dvě děti? :biggrin: ) a pak se třeba zase jinudy v tom parku vrátit zpět. Ano, ten park je tak velký že to je výlet na půl dne s nádhernou přírodou a schůdnými cestami.

narazilo to na několik háčků:

- Jediná trasa (mluvím o dopravě běz auta) na Zvíkov od autobusu je cca 9 km, což je naráz dost pro Val i pro náklad s mimčem. A to to musíte zpět, nebo přes orlík parníkem, což má háček viz níž.
- přepravu parníkem po Orlíku zdražili tak až to hezký není. Vzdálenost od jedné zastávky stojí asi 30 korun, ale zastávka mezi Orlíkem a Zvíkovem stejné vzdálenosti stojí 120, pro děti poloviční, což by když to připočteme ke vstupnému a ostatnímu mohla být docela pálka.

Takže bych nahodila tuto variantu:

Na Orlík - Prohlídka hradu, výlet po parku, koupání a grilování, výlet parkem zpět (jinudy), odjezd. Dá se jít i s kočárkem,

doprava:
a1) atobusem - jediný spoj v sobotu je v 7:40 tam a v 17:21 návrat zpět. Další spoje jsou přes písek a asi dvojnásobně drahé a dlouhé.
a2) naskládat se do aut. Asi by to vyšlo levněji a neomezuje to časově, ale muselo by se to nějak víc promyslet.

V případě aut by šla i varianta se Zvíkovem, ale byl by náročnější terén i možnost koupání.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 12. 7. 2009 20.43, celkem upraveno 1 x.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Komu sa vojdem v Prahe do auta ?

Zn. maly a skladny :biggrin:
Because I'm Batman !!!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Velký a skladný tu!
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Dvě až tři místa autem z Příbrami (doprava z prahy 60kč 1h cesty z Knížecí)
Luelle

Příspěvek od Luelle »

já jsem menší a skladnější!

ale autobus by mi nevadil, kdybych nejela sama =)
16? Tak to je v pohodě
PAO_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAO_CZ »

Radeji bych kdyby me nekdo vzal autem, v horsi variante pojedu s Luelle busem :bigwink: a kdyby se zadne auto nenaslo a presto by vsichni chteli autem, tak bych vzal teda svoje auto :dry:

jo a jsem Pražák
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

Já můžu přibrat někoho z Prahy.. ideálně dva, pokud by se jednalo o třetího hubenějšího jedince, nacpe se dozadu taky...
Rina
Donie
Odpovědět