Zajimava fota ze hry

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Roma

Příspěvek od Roma »

Copak se to tam válí v dáli? Je moc fezkej print, jen škoda, že to není více (alespoň trošičku) vyhlazené.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Roma píše:Copak se to tam válí v dáli? Je moc fezkej print, jen škoda, že to není více (alespoň trošičku) vyhlazené.
A to jde nějak ve hře bo mysliš fotošop?
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

kokosak píše:
Roma píše:Copak se to tam válí v dáli? Je moc fezkej print, jen škoda, že to není více (alespoň trošičku) vyhlazené.
A to jde nějak ve hře bo mysliš fotošop?
Antialiasing- jdou tam vidět čtverečky.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Roma

Příspěvek od Roma »

JJ, myslela jsem AA... Mnoho toho v PS neumím, ale myslím,m že bez překreslení by to vyhladit nešlo, rozmazat, rozostřit, ale vyhladit ne...
Je to mimo téma, takže jen EDIT:
Nemluvím o texturách, vadí mi, že ty sromečky mají kmeny jako z lega a na to je AA dělanej.
Snad poslední EDIT: Kokosak udělal krásnou fotku, ale má zaplé buď malé a nebo žádné vyhlazování NWN, takže je to zubatý. Kokosak se zeptal, jestli jsem myslel vyhlazení později v PS a já na to reagoval že ne, že to v PS udělat nejde, pokud by se obrazek nepřekresloval. Že v PS by se dalo pouze obrázek rozmazat, ale nebylo by to ono.
Naposledy upravil(a) Roma dne 12. 7. 2009 20.59, celkem upraveno 2 x.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Roma píše:JJ, myslela jsem AA... Mnoho toho v PS neumím, ale myslím,m že bez překreslení by to vyhladit nešlo, rozmazat, rozostřit, ale vyhladit ne...
AA pokud vím vyhladí jen modely, textury nechává tak, jak jsou... to Photoshop neumí, protože vidí jen obrázek, takže to pak vypadá jen rozmazaně.…
To mě tak teď napadlo, možná je to blbost. (Teprve nedávno jsem přišel na to, v čem spočívá AA) :biggrin:
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

Textury se myslím opravdu vyhladit nedají, jejich kvalita se dá ovšem manuálně nastavit... AA spočívá hlavně v odstranění zubů na těch modelech, ovšem samotné NWN AA je dost nekvalitní a i při nejvyšším možném nastavení není vyhlazení dokonalé
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Street_cz píše: AA spočívá hlavně v odstranění zubů na těch modelech, ovšem samotné NWN AA je dost nekvalitní a i při nejvyšším možném nastavení není vyhlazení dokonalé
To bych teda prosim nesouhlasil :smile: Kdyz vypnes AA a anizotropni filtrovani ve hre a nastavis si to primo na karte, tak mas vysledek umerny kvalite tvoji grafiky, tj. s kvalitni kartou mas kvalitni vyhlazeni (a pri 16x AA vazne zadne "zuby" videt nejsou)
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

cybermisa píše:
Street_cz píše: AA spočívá hlavně v odstranění zubů na těch modelech, ovšem samotné NWN AA je dost nekvalitní a i při nejvyšším možném nastavení není vyhlazení dokonalé
To bych teda prosim nesouhlasil :smile: Kdyz vypnes AA a anizotropni filtrovani ve hre a nastavis si to primo na karte, tak mas vysledek umerny kvalite tvoji grafiky, tj. s kvalitni kartou mas kvalitni vyhlazeni (a pri 16x AA vazne zadne "zuby" videt nejsou)
já mluvil o NWN.. nastavit to ve woknech na kartě jsem nezkoušel, ale osobně vím, že to nemusí být plně kompatibilní a je to sakra náročný na grafárnu ;)
EDIT Roma: tak nevím, jestli ty stromy by PS zvládnul spravit
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Street_cz píše: já mluvil o NWN.. nastavit to ve woknech na kartě jsem nezkoušel, ale osobně vím, že to nemusí být plně kompatibilní a je to sakra náročný na grafárnu ;)
Ehm asi te nechapu :blink: Porad ti to pocita jedna a ta sama grafarna. Fitraci obrazu ti nedelaji NWN, je to vlastnost karty. NWN jen volaji ovladace …
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

cybermisa píše:
Street_cz píše: já mluvil o NWN.. nastavit to ve woknech na kartě jsem nezkoušel, ale osobně vím, že to nemusí být plně kompatibilní a je to sakra náročný na grafárnu ;)
Ehm asi te nechapu :blink: Porad ti to pocita jedna a ta sama grafarna. Fitraci obrazu ti nedelaji NWN, je to vlastnost karty. NWN jen volaji ovladace …
Raději napiš, jak to nastavit, ať si zase trochu pusunu grafiku NWN k lepšímu :biggrin:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

stezujte si budte rádi ze ja sem nedavam screeny páč ta kvalita je otřesná no jo no konstrukční chyba NTB neumožnuje plne v nwn vyuýít plně výkon grafárny pak se to prehrivá a padá
edit// jo a zapomel jsem ze uz mam tu grafiku druhou a este ze jsem uplne OT
PODPIS
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

sciorp píše:stezujte si budte rádi ze ja sem nedavam screeny páč ta kvalita je otřesná no jo no konstrukční chyba NTB neumožnuje plne v nwn vyuýít plně výkon grafárny pak se to prehrivá a padá
edit// jo a zapomel jsem ze uz mam tu grafiku druhou a este ze jsem uplne OT
http://img195.imageshack.us/img195/5307 … 081337.jpg A tohle je snad dobrá kvalita?
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

George píše:
cybermisa píše:
Raději napiš, jak to nastavit, ať si zase trochu pusunu grafiku NWN k lepšímu :biggrin:
Rad bych, ale nastavovani se lisi podle typy grafsrny a ovladacu. Doporucuju v NWN vse povypinat a optimalizovat to nastavenim v ovladacich.
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

cybermisa píše:
je to sice už OT ale abych to vysvětlil, v samotném NWN lze nastavit maximálně 4x AA a přesto nedojde k maximálnímu vyhlazení (protože je to stále jen 4x a víc ve hře nastavit nejde.. a nemluvil jsem o nastavení ve woknech)…
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Street_cz píše: je to sice už OT ale abych to vysvětlil, v samotném NWN lze nastavit maximálně 4x AA a přesto nedojde k maximálnímu vyhlazení (protože je to stále jen 4x a víc ve hře nastavit nejde.. a nemluvil jsem o nastavení ve woknech)
EDIT: mám vyzkoušené, že při nastavení maximálního AA v NWN (nikoliv manuálně na kartě, tam mám nastavené řízeno aplikací) se zuby přesto vyskytují... a jak sem řek, nevím jak to je když se to nastaví manuálně v ovladačích přes kontrolní panel, ale 16x AA už bývá docela záhul
Zalezi samozrejem na rozliseni. Pokud nechces mit zubaty obraz, zvys AA, zmensi rozliseni. Nastaveni v NWN nedela nic jineho, nez ze preposle dane parametry ovladacum. V dobe, kdy NWN vyslo, tak holt bezne max. AA bylo 4x, pac na lecpejsi proste nebyl hardware.

Ono je to v principu vlastne desne jednoduche :smile: Obrazek je jen dvourozmerny signal, antialising neni nic jineho nez filtrace takoveho signalu. Grafarna ma svoji nejakou vypocetni kapacitu. Cim vice dat (rozliseni/cas) chces filtrovat, tim vic vykonu grafiky potrebujes. Grafarna to vzdycky nejak ufiltruje, ale zalezi, co jeste musi pocitat k tomu. Kdyz to nestiha, tak se to projevi jako pokles frame ratu :smile:
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

to s tím nastavením je jasný, moje původní myšlenka byla hlavně ta, že když nastavíš v NWN AA na amximální, stejně to nevyhladíš úplně (proto samotné NWN AA, tím jsem myslel nastavení v NWN).. o nic víc mi nešlo, proto jsem kosntatoval, že jsem to nezkoušel přes nastavení v ovladačích...
PS: možná by stálo za to celou tuhle OT debatu promazat, jsme zase zaspamovali jednu celou stránku :blush:
hrusi

Příspěvek od hrusi »

Možná by se hodilo, aby někdo založil nový topic a tahle debata tam byla přesunuta. Je to zajímavé a třeba bych do toho i šel kdyby se to trochu rozvinulo jak se to dělá a tak. :bigwink:
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

Že by se dalo rybařit i na druhý straně?

Obrázek

Obrázek
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Horolezec:

Obrázek

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Čekání na rozsudek

Tak, už se to slejzá
Obrázek

Ano, ano, všechno to co píšete je velmi zajímavé a vůbec ne zbytečné a spamující kanál
Obrázek

Ó mocný Tawábe, ať už konečně přijdou!
Obrázek

Téměř triumfální příchod, odsouzenkyně evidentně v dobré náladě
Obrázek

Před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát!
Obrázek

Jaký krásný den na popravu
Obrázek

Chvíle napětí
Obrázek

To nikdo nečekal!
Obrázek
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Odpovědět