Zmizela mi postava

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Resurrection

Zmizela mi postava

Příspěvek od Resurrection »

Nechapu proc??? Mel sem na svym acc (jmeno jako tady na foru i jinde na forech a jinde :) postavu Sar novou, ted tam mam akorat tak pusto prazdno :ermm:
Secrets are power.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Zmizela mi postava

Příspěvek od labir »

Resurrection píše:Nechapu proc??? Mel sem na svym acc (jmeno jako tady na foru i jinde na forech a jinde :) postavu Sar novou, ted tam mam akorat tak pusto prazdno :ermm:
Mno...s accounty nikdo nic nedělá... A account Resurrection na EQ není

Projel jsem všechny accounty a nikde není. Pokud by se jen špatně exportovala tak by tam zbyl ten account...
:dntknw:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Resurrection

Re: Zmizela mi postava

Labir píše:
Resurrection píše:Nechapu proc??? Mel sem na svym acc (jmeno jako tady na foru i jinde na forech a jinde :) postavu Sar novou, ted tam mam akorat tak pusto prazdno :ermm:
Mno...s accounty nikdo nic nedělá... A account Resurrection na EQ není

Projel jsem všechny accounty a nikde není. Pokud by se jen špatně exportovala tak by tam zbyl ten account...
:dntknw:
To je absurdni, dyt sem tam predevcire hral! No nic, zalozim znova no :((
Secrets are power.
mutiny

Příspěvek od mutiny »

to muze byt problem, jestli jsi hral pred tim na jinym serveru pod jinym acc, tak to jmeno, i kdyz napises novy, se prenese z predchozi hry. teprve po druhem nalogovani se nalogujes pod tim spravnym jmenem.
Resurrection

Mno udelal sem teda novou postavu a zatim drzi. I sem zkusil relog, takze nezmizela. Sem zvedav zejtra. Kazdopadne Fantalas ve hre taky rikal ze mu vcera zmizla postava... takze v tom nejsem sam :) Ale zda se ze uz je to ok.
Secrets are power.
snowman

Příspěvek od snowman »

Resurrection píše:Mno udelal sem teda novou postavu a zatim drzi. I sem zkusil relog, takze nezmizela. Sem zvedav zejtra. Kazdopadne Fantalas ve hre taky rikal ze mu vcera zmizla postava... takze v tom nejsem sam :) Ale zda se ze uz je to ok.
Při hraní na EQ podle mě vůbec není třeba zakládat nový acc - vlastně nikdy není třeba a je to tak lepší... co myslíš, Labire?
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

snowman píše:
Resurrection píše:Mno udelal sem teda novou postavu a zatim drzi. I sem zkusil relog, takze nezmizela. Sem zvedav zejtra. Kazdopadne Fantalas ve hre taky rikal ze mu vcera zmizla postava... takze v tom nejsem sam :) Ale zda se ze uz je to ok.
Při hraní na EQ podle mě vůbec není třeba zakládat nový acc - vlastně nikdy není třeba a je to tak lepší... co myslíš, Labire?
Jojo, kdo se pak má vyznat v 20-30-ti nových accountech :smile:
Ovšem co se to tam v tom adresáři servervault děje to nevím. Asi se projevuje nějaký bug přímo NWN.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Resurrection

Jakej novej acc? Ja uz hafec casu pouzivam Resurrection a to na vsech shardech co sem hral.….
Secrets are power.
mutiny

Příspěvek od mutiny »

v tom pripade je to sotek. mne se to taky na jednom shardu stalo. dodnes nevim proc.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Řešení je dvojí - exportujte si čas od času postavu a já budu čas od času zálohovat servervault. Až to nebude tak hektické tak na to udělám automatickou zálohu.
Zamčeno