kokosak píše:No, asi bude nejlepší, když Braenn pak udělá ještě průvodce areálem, seznámí účastníky s objekty a poamětihodnostmi a vše opatří vkusnými popisky
Jo a pro druhý ročník soutěže "Ulov si svého spáče" kdyžtak jasně vyhraďte soutěžní prostor, posledně nějakým omylem zasahoval až do mojí postele
kokosak píše:
.. tedy, až mě KONEČNĚ DOPÍŠE NAZPĚT DO SEZNAMU ÚČASTNÍKŮ
Někdo prostě jemné narážky nepochopí
Ale v seznamu žu náhodou jsi, v tom aktualizovaném na první stránce, spokojený?
Co se piva týče - jo padly dvě bečky, ale bylo na to víc lidí a o jeden den navíc. A taky bylo teplo, což teď sice bude taky (*hodí na oltář něco mincí*), ale už ne takové, což taky s tou žízní udělalo hodně
Braenn píše:Co se piva týče - jo padly dvě bečky, ale bylo na to víc lidí a o jeden den navíc. A taky bylo teplo, což teď sice bude taky (*hodí na oltář něco mincí*), ale už ne takové, což taky s tou žízní udělalo hodně
No šak studený pivo je nejlepší takhle po ránu, když je chladno
Braenn píše:Co se piva týče - jo padly dvě bečky, ale bylo na to víc lidí a o jeden den navíc. A taky bylo teplo, což teď sice bude taky (*hodí na oltář něco mincí*), ale už ne takové, což taky s tou žízní udělalo hodně
No šak studený pivo je nejlepší takhle po ránu, když je chladno
No co já vím, tak padly dvě za dva večery...a to ještě jeden den byla velká většina na poznávacím výletě.
"Právě jsem se vrátil z Hradu..."
Panathian píše:Já beru zase svoje Hami sunárky, kdyby někdo chtěl
a máš jahodový? esli máš jahodový já vezmu balík piškotů a klidně se nám můžou smát
no, jahodový, kdyby jedl přesnídávky, ale to je mixovaná rýžička s kuřecím masem, hami svíčková na smetaně
Výhodou je, že zkušenost říká, že sice se cpe tímhle, ale když je hlad, stačí vyslat Panathiana do lesa a vrátí se s masem, medem a někdy i něčím navíc
Naposledy upravil(a) Braenn dne 15. 9. 2009 22.19, celkem upraveno 1 x.
Jinak sem si tak tedy říkala, když už tu Din hledá nějaké to výročí nebo něco podobného, co by mohl slavit a brát za výmluvu, že bychom jako mohli pojmout ten sraz v duchu nějaké pěkné.. tradice. Když už tedy je tu tolik LARPerů a vůbec, velikonoce jsou za námi a vánoce daleko.
Že jsem zrovna vypadla z tématicky laděného divadla, napadá mě hned z kraje třeba mimořádný sjez KSČ, Bang naživo, Mexický večer se vším všudy (ruský je započítán v tom srazu:) a tak vůbec. A nakonec třeba i Vánoce.
Braenn píše:Jinak sem si tak tedy říkala, když už tu Din hledá nějaké to výročí nebo něco podobného, co by mohl slavit a brát za výmluvu, že bychom jako mohli pojmout ten sraz v duchu nějaké pěkné.. tradice. Když už tedy je tu tolik LARPerů a vůbec, velikonoce jsou za námi a vánoce daleko.
Že jsem zrovna vypadla z tématicky laděného divadla, napadá mě hned z kraje třeba mimořádný sjez KSČ, Bang naživo, Mexický večer se vším všudy (ruský je započítán v tom srazu:) a tak vůbec. A nakonec třeba i Vánoce.
Braenn píše:Jinak sem si tak tedy říkala, když už tu Din hledá nějaké to výročí nebo něco podobného, co by mohl slavit a brát za výmluvu, že bychom jako mohli pojmout ten sraz v duchu nějaké pěkné.. tradice. Když už tedy je tu tolik LARPerů a vůbec, velikonoce jsou za námi a vánoce daleko.
Jen takový nápad do placu
ale tohle bych promyslela hodně rychle..kvůli přípravám atd...