*cosi nesrozumitelně brblá*Panathian píše:Jo a pro druhý ročník soutěže "Ulov si svého spáče" kdyžtak jasně vyhraďte soutěžní prostor, posledně nějakým omylem zasahoval až do mojí postelekokosak píše:No, asi bude nejlepší, když Braenn pak udělá ještě průvodce areálem, seznámí účastníky s objekty a poamětihodnostmi a vše opatří vkusnými popisky
Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Smrt je jen začátek druhého dějství.
*Pribaluje do batuzku sekeru* Vetsinou to trva nez jdu na kute, ale kdyz usnu a nekdo se me pokusi vzbudit sekera bude pod postarem.…
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Někdo prostě jemné narážky nepochopíkokosak píše: .. tedy, až mě KONEČNĚ DOPÍŠE NAZPĚT DO SEZNAMU ÚČASTNÍKŮ
Ale v seznamu žu náhodou jsi, v tom aktualizovaném na první stránce, spokojený?
Co se piva týče - jo padly dvě bečky, ale bylo na to víc lidí a o jeden den navíc. A taky bylo teplo, což teď sice bude taky (*hodí na oltář něco mincí*), ale už ne takové, což taky s tou žízní udělalo hodně
No co já vím, tak padly dvě za dva večery...a to ještě jeden den byla velká většina na poznávacím výletě.magnumik píše:No šak studený pivo je nejlepší takhle po ránu, když je chladnoBraenn píše:Co se piva týče - jo padly dvě bečky, ale bylo na to víc lidí a o jeden den navíc. A taky bylo teplo, což teď sice bude taky (*hodí na oltář něco mincí*), ale už ne takové, což taky s tou žízní udělalo hodně
"Právě jsem se vrátil z Hradu..."
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Paklic píše:hele, vždyt' tebe vůbec vzbudit nešloWendigo píše:*Pribaluje do batuzku sekeru* Vetsinou to trva nez jdu na kute, ale kdyz usnu a nekdo se me pokusi vzbudit sekera bude pod postarem.…
Muj amnormane tvrdy spanek jez za standartnich podminek odola vybuchu bomby v okruhu peti kilometru je prvni pojistka... sekera druha.
Na docasne dovolene od EQ
---
---
no, jahodový, kdyby jedl přesnídávky, ale to je mixovaná rýžička s kuřecím masem, hami svíčková na smetaněLuelle píše:a máš jahodový? esli máš jahodovýPanathian píše:Já beru zase svoje Hami sunárky, kdyby někdo chtěljá vezmu balík piškotů a klidně se nám můžou smát
Výhodou je, že zkušenost říká, že sice se cpe tímhle, ale když je hlad, stačí vyslat Panathiana do lesa a vrátí se s masem, medem a někdy i něčím navíc
Naposledy upravil(a) Braenn dne 15. 9. 2009 22.19, celkem upraveno 1 x.
Jinak sem si tak tedy říkala, když už tu Din hledá nějaké to výročí nebo něco podobného, co by mohl slavit a brát za výmluvu, že bychom jako mohli pojmout ten sraz v duchu nějaké pěkné.. tradice. Když už tedy je tu tolik LARPerů a vůbec, velikonoce jsou za námi a vánoce daleko.
Že jsem zrovna vypadla z tématicky laděného divadla, napadá mě hned z kraje třeba mimořádný sjez KSČ, Bang naživo, Mexický večer se vším všudy (ruský je započítán v tom srazu:) a tak vůbec. A nakonec třeba i Vánoce.
Jen takový nápad do placu
Že jsem zrovna vypadla z tématicky laděného divadla, napadá mě hned z kraje třeba mimořádný sjez KSČ, Bang naživo, Mexický večer se vším všudy (ruský je započítán v tom srazu:) a tak vůbec. A nakonec třeba i Vánoce.
Vždyť to je kousek od Dušiček/HalloweenuBraenn píše:Jinak sem si tak tedy říkala, když už tu Din hledá nějaké to výročí nebo něco podobného, co by mohl slavit a brát za výmluvu, že bychom jako mohli pojmout ten sraz v duchu nějaké pěkné.. tradice. Když už tedy je tu tolik LARPerů a vůbec, velikonoce jsou za námi a vánoce daleko.
Smrt je jen začátek druhého dějství.
ale tohle bych promyslela hodně rychle..kvůli přípravám atd...Braenn píše:Jinak sem si tak tedy říkala, když už tu Din hledá nějaké to výročí nebo něco podobného, co by mohl slavit a brát za výmluvu, že bychom jako mohli pojmout ten sraz v duchu nějaké pěkné.. tradice. Když už tedy je tu tolik LARPerů a vůbec, velikonoce jsou za námi a vánoce daleko.
16? Tak to je v pohodě